💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 509
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 910
И къде беше сега Виолета? Само главата й беше вътре, но за нея няма заплашване.

# 2 911
На Рълев и Мастагарков Виолета им е идеална - хем мисли вместо тях и е "фронтменът" при атаки, който ще поема ударите, т.е. номинациите, хем могат да я бият на 99 от 100 битки. Не се изненадвайте защо е в играта.
Подозирам, че и повечето Старейшини така ще разсъждават, щом слеят племената.

# 2 912
  • Sofia
Joy Вярно ли го завиваха досега?!
Момчиии, я малко по-сериозно )))

# 2 913
  • София
И Виолета излезе от клетката, колкото Момчил, ама нямаше забележка и захлаха от санкция.

Даже повече беше излязла, ама това не е шмекеруване

# 2 914
Аз си мисля, че Виолета играе за дъщеря си, не за себе си.

# 2 915
Виолета направи същото като Момчил. Показаха я и веднага следващ кадър вече беше горе. Забележка като на Момчил, не чух.
Гадничко

# 2 916
Момчил май има проблем с дефинициите за честно/нечестно. Grinning
Е малко беше поизлязъл. Само главата му беше вътре
Сега Виолета беше в същата позиция, даже беше още по- вън от Момчил....Да чухте предупреждение??? Ех, тези стриктни правила!
Просто този който е отзад под клетката в момента, в който тя е над човека, трудно би могъл да остане изцяло вътре.

# 2 917
И Виолета излезе от клетката, колкото Момчил, ама нямаше забележка и захлаха от санкция.
Едно е Виолета, друго - Момчил! Нерде цигулка, нерде  гъдулка!

# 2 918
И Рълев се изнервя от Виолета, не само аз!

# 2 919
  • Другата България
Ама именно, аз затова се загледах, да видя какво толкова стана - тя Виолета по същия начин.
Който и да е на тази позиция, няма как по друг начин да подходи, не, че е Вила, който и да е!
Големи нещастници са тези, от най-нещастните! Наистина ни вземат за малоумници, то обидно вече стана!

# 2 920
  • Някъде там...
Двоен аршин отново! Направо някой да направи някое меме със снимките на двамата в идентична ситуация.
Реално няма как да не излезеш частично, като останеш последен.

# 2 921
Аз си мисля, че Виолета играе за дъщеря си, не за себе си.
само привидно

# 2 922
Абе Вила нарочно ли го прави? Така изглежда

# 2 923
Ама той Рълев се изнервя на Вила на терен, ама на съвет много и се радва. И добре, че Вила му попадна в племето , че току виж го бяха изпънали на някоя елиминационна срещу Дунев с предимство.😉😁

# 2 924
Защо все се споменава, че Момчи ял ябълки. То другите да не би да не са ? Рълев чак се извинява ,като на всенароден конгрес. А и без Момчи трудно който и да е щеше да яде ябълки във втора фаза.
Абе нещастници.
За мен нарушение е коги краставиците дойдат с двойна употреба😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт