Математически турнири 1-4 клас. Тема №62

• 63 989
  • 813
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В нашето училище не са раздали задачите.
А кога излизат - този път съм по-търпелива Grinning, предполагам няма да е по-рано от 2 седмици.

# 91
  • Sofia
В нашето училище не са разрешили на децата да си вземат задачите.
А къде излизат резултатите от олимпиадата?

# 92
# 93
Здравейте, на коледното от днес задачите имате ли ги? Ние не сме ходили, при нас няма, но не пречи да попитам задачите:-)

# 94
Коледното е утре, днес беше олимпиадата

# 95
Ах, сори:-)))
Нашият батко ходи, каза че решил две от трите задачи.  Ако е вярно, и са с пълни решения, ще се класира ли за другия кръг? Благодаря

# 96
  • В Страната на чудесата
Не, 14 точки няма да са достатъчни. Минималният праг за класиране на областен кръг е 16 точки, ако няма някоя промяна, за която не знам.

# 97
  • София
Не, 14 точки няма да са достатъчни. Минималният праг за класиране на областен кръг е 16 точки, ако няма някоя промяна, за която не знам.

Здравейте, а колко е максималният сбор точки -21?

# 98
Привет, знаете ли кога ще излязат задачите за КМС от днес, бавят ли ги много?

# 99
На Коледното обикновено са 10 задачи.
Поне имайки предвид миналите години. Общият брой точки е 100.

# 100
  • Sofia

Здравейте, а колко е максималният сбор точки -21?
Да, 21т са.

# 101
На Коледното обикновено са 10 задачи.
Поне имайки предвид миналите години. Общият брой точки е 100.

Задачите са 10 и тази година, общият брой точки -60. Това за 3  клас.

# 102
Здравейте, колко е максимумът от точки за 1-ви клас в коледното с състезание по математика? И ако някой знае кога ще излезнат резултатите? Благодаря!

# 103
  • Русе
Коледно състезание- задачи и отговори.
https://www.suivanvazov.com/koledno-matematichesko-sastezanie-10-12-2023g/

# 104
Благодаря!

Мисля, че изключителнл нескопосано са направени задачите, както и самата организация днес. Ужасна блъсканица, хиляди родители, излиза детето ти, ти дори не можеш да го видиш от навалицата

Що се отнася до задачките, Задача 8, е с неясно условие. 2.1.4 са отделени с интервал точка, а долните числа със запетая. И в двете редици условието е да се избере един правилен отговор, но така изглежда сякаш условието е различно.
А и не само тази задачка.
Моето дете казва, че ги е решило, но ме е яд когато събират толкова много пари за неща на национално ниво и си “оставят ръцете”. ,  .

Общи условия

Активация на акаунт