Косопад - тема 25

• 68 891
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да преди около месец- но не съвсем 0 номер
Вчера беше на процедура  и доктора е видял нови руси растежи.
В момента косата му е около 5мм
Това е три дни след подстригването

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 15:45 от vnd

# 361
Аз не бих боядисвала косата точно  сега.

# 362
На мен също ми се струва неразумно.А и ако косата се стабилизира от PRP терапията, косъмчета ще станат по-жизнени и видими.

# 363
  • София
И на мен не ми се иска да го прави, но....иска веднага видими резултати....
Ще се опитам да го разубедя/ имам поне седмица - доктора му е казал да изчака толкова,ако иска да боядисва/

Благодаря ви

# 364
Въобще да не се боядисва, ще съсипе, всичко, което е постигнал досега. Освен това безамонячната боя също е много вредна, на мен точно след базамонячна ми е падала много косата.

# 365
Здравейте,
Имам косопад по наследство, въпроса ми е има допълнителен здравен фонд. Дали през него мога да си направя някаква процедура от рода на мезотерапия или нещо друго?

# 366
И на мен не ми се иска да го прави, но....иска веднага видими резултати....
Ще се опитам да го разубедя/ имам поне седмица - доктора му е казал да изчака толкова,ако иска да боядисва/

Благодаря ви
Миноксидил и мезотерапия в комбинация с боя не звучи добре има жени (за съжаление и мъже) които си боядисват косите и цяла година не могат да си възстановят щетите а в неговият случай според мен дори не трябва да се коментира

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 22:31 от Анонимен

# 367
  • София
Определено няма да му дам да се боядиса с боя( дори и без амонячна).
Прочетох за натурални начини за боядисване- с кафе и безцветна къна, карамфил и пр. Ако много се запъне, може това да му мацна на главата.

# 368
Откажи го. То и безцветна къна няма.

# 369
vnd, изключително много се изненадах от приумицата на сина ти да се маже с боя. На твое място бих била много "по-сурова" към него, колкото и гадно да е това за една майка. Под сурова имам предвид директно да си му кажеш в очите, че хвърля всички положени усилия по дяволите. И в крайна сметка да избира - или да има коса, благодарение на положените усилия до момента, или да се прости с нея и да ходи плешив. Ако се плаши от думата "плешив", точно нея бих използвала, пък дано му подейства като леден душ.
Наистина е грехота да се бориш сума време, да се подлагаш на процедури, да купуваш всякакви мазила, лосиони и сие /които струват и една камара пари/ и накрая ... искам да се боядисам. И то мъж, и то непобелял мъж! Пък и побелял да беше, пак си е престъпление. Единствено бих го оправдала, ако е решил, че продължава нататък без косата да му е важна, да си оплешивява, без да му пука за това.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 15:18 от sharpy

# 370

Русите растежи може и да са и от Kirkland аз още втората или третата седмица  имах,  ако иска да си покрие изтънялата коса може да пробва нещо такова ⤵⤵↙ въпреки,  че не знам дали е добро трябва да се видят клипове, но мъже без коса го използват и създават илюзията , че имат коса( поне на видеа на живо не знам дали изглежда така)

# 371
# 372
Ползвам го от около седмица.За сега не виждам ефект, но то е твърде рано за такъв.По- бързо ми се омазнява косата от него.Ампулите на Виши ми харесваха повече.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:14 от umi zoomi

# 373
Ползвах го около 40 дни, както шампоан и балсам на марката. И на мен ми омазняваше косата. Ефект не видях. Косопадът при миене беше падане с шепи. Смених го с Калиначи серум, плюс цялата им серия. Да видим как ще е положението. Още не мога да дам мнение. Но, определено не е уау как се твърди.

# 374

Какви процедури му правят, къде, и колко е цената на една?

Общи условия

Активация на акаунт