Косопад - тема 25

• 68 863
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Ползвах го около 40 дни, както шампоан и балсам на марката. И на мен ми омазняваше косата. Ефект не видях. Косопадът при миене беше падане с шепи. Смених го с Калиначи серум, плюс цялата им серия. Да видим как ще е положението. Още не мога да дам мнение. Но, определено не е уау как се твърди.
Както сме писали неведнъж- за 30-40 дни няма да видите нищо, трябват месеци от 4 нагоре, за да се забележи някаква промяна.

# 376

Аз също ползвам спрея, като първият месец по- интензивно сутрин и вечер, като овладях косопада, сега само вечер и на мен ми омазнява също и не препоръчвам за чувствителен скалп, понеже има леко парене. Вече почти два месеца, леко се забелязват нови растежи, но отскоро включих серум Епруваж след всяко миене. Положителното е че косопада почти спря ...за много нови растежи ще споделя по нататък....

# 377
Има теми в които се обсъжда за Mediceuticals (шампоани, спрейове и тн ) на някои им се отразява по добре Cellagen на други Numinox

# 378
При мен официално нямаше никакъв ефект от втората и третата процедура PRP. В момента ползвам някаква полска козметика, която ми подари колежка, чиято коса била израснала с нея след химиотерапия. Ако и това не помогне, се връщам към Миноксидила, колкото и да не ми се ще. Единствено от него съм виждала значим растеж.

# 379
При мен официално нямаше никакъв ефект от втората и третата процедура PRP. В момента ползвам някаква полска козметика, която ми подари колежка, чиято коса била израснала с нея след химиотерапия. Ако и това не помогне, се връщам към Миноксидила, колкото и да не ми се ще. Единствено от него съм виждала значим растеж.
[/quotе]

А защо не искаш Миноксидил?

# 380
Mery, косата след химиотерапия винаги се връща и без козметика.Заблуда е ако си представяш, че тази козметика е върнала косата й.

# 381
Включвам се в темата, за да следя. От края на миналия месец използвам интензивно серума на Kerastase против косопад - Genesis, както и хранителна добавка Приорин, по препоръка на фризьорката ми. Резултатите от серума уж трябва да са видими след 6 седмици, за приорина ме посъветваха да изхабя поне 2-3 опаковки, преди да видя траен резултат. Вие имате ли впечатления от някой от тези продукти?

# 382
Включвам се в темата, за да следя. От края на миналия месец използвам интензивно серума на Kerastase против косопад - Genesis, както и хранителна добавка Приорин, по препоръка на фризьорката ми. Резултатите от серума уж трябва да са видими след 6 седмици, за приорина ме посъветваха да изхабя поне 2-3 опаковки, преди да видя траен резултат. Вие имате ли впечатления от някой от тези продукти?
Освен че цената им е много висока други впечатления нямам

# 383
Аз мога да кажа, че овладях поне за момента косопада, но не мога да кажа от какво точно, защото много неща включих в борбата. Сред тях бяха Приорин 2м, мезотерапия 3 броя дотук, имам още 1, ползвах и спрея на Mediceuticals около 2м, но според мен ефекта дойде като почнах с ампулите на Виши в комбинация с шампоана и съм по-доволна от тях определено. Сега вече мисля да почна нещо за възстановяване на косата и съм поръчала спрея на Kerastase Densifique по препоръка от приятелка, тя има много израснала нова коса от него, та ще видим Simple Smile

# 384
Здравейте, имам миноксидил Regaine women’s пяна 5% закупувана от Гърция, неразпечатана, която в крайна сметка реших да не ползвам. Ако някой я иска - може да пише най-късно до събота сутрин. Стига за два месеца, 76лв

# 385
Mery, косата след химиотерапия винаги се връща и без козметика.Заблуда е ако си представяш, че тази козметика е върнала косата й.

Подарък ми е, ще го използвам, пък каквото - такова. Чудя се вече дали да не си обръсна главата и да си купя перука.

# 386
Здравейте,

Някой ползвал ли е таблетките Purelogicol за коса?

# 387
  • Стара Загора

Миналото лято изхабих 2 опаковки от серума на Kerastase - ефект нулев. Подведох се от клипове в youtube, където жените показваха добрите резултати от него (подчертавам не бяха инфлуенсърки), но може при едни да помага, при други не. Добре, че ги бях взела на промоция, та цената не беше толкова висока.
От известно време приемам витамини и минерали и се надявам да се стабилизира положението.

# 388

Миналото лято изхабих 2 опаковки от серума на Kerastase - ефект нулев. Подведох се от клипове в youtube, където жените показваха добрите резултати от него (подчертавам не бяха инфлуенсърки), но може при едни да помага, при други не. Добре, че ги бях взела на промоция, та цената не беше толкова висока.
От известно време приемам витамини и минерали и се надявам да се стабилизира положението.

Някой пробвал ли е ленено, кокосово и розмарин масло

# 389

Някой пробвал ли е ленено, кокосово и розмарин масло
Маслото от Розмарин и мента на Mielle е много добро !

Общи условия

Активация на акаунт