Косопад - тема 25

• 68 966
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да и те са ми в списъка, но при сина ми положението е по -сериозно
Алопецията е налице и прогресира.....

# 256
Здравейте! Някой правил ли е мезотерапия и останахте ли доволни?

# 257
  • Sofia
....и аз говорих със сина си когато започна Миноксидил преди 2г. че е до живот/или докато се откаже да има коса/
Но диването на своя глава го спряло/ незнам от кога,но поне от месец не се е мазал/:disappointed:
Надвявам се въпреки това и защото все пак прави PRP и мезотерапия вече трети месец, пораженията да не са големи...

FOLIGAIN предлагат Миноксидил с намалено съдържание на алкохол. Ако някой го пробвал може да сподели.

Моля също за отзиви за тези два шампоана?
https://www.foligain.com/products/foligain-advanced-hair-regrowt … dil-8-fl-oz-236ml

https://www.foligain.com/products/foligain-triple-action-shampoo … il-16-fl-oz-473ml

# 258
И аз искам много да разбера за мъжкия шампоан с Тройно Действие от Foligain за него съм чел най много позитивни отзиви от тази марка

# 259
  • Sofia
И аз искам много да разбера за мъжкия шампоан с Тройно Действие от Foligain за него съм чел най много позитивни отзиви от тази марка

Аз го поръчах (оранжевия) преди няколко дена, ще споделя отзиви. После видях този другия, той съдържа и Миноксидил и малко ме е яд, че късно го открих. Ще поръчам и него по-нататък.

# 260

Аз го поръчах (оранжевия) преди няколко дена, ще споделя отзиви. После видях този другия, той съдържа и Миноксидил и малко ме е яд, че късно го открих. Ще поръчам и него по-нататък.
Трябва ми шампоан с ДХТ блокери и се чудя за Биокленз на Меди и този с Тройно действие на Foligain но за съжаление няма много български отзиви за него даже никакви 😂

# 261
  • Sofia

Трябва ми шампоан с ДХТ блокери и се чудя за Биокленз на Меди и този с Тройно действие на Foligain но за съжаление няма много български отзиви за него даже никакви 😂

Ами ето, ще имате от мен:)))
Въпросът е как се разбира дали един продукт е ефективен ако се използва в комбинация с няколко други? Искам да кажа, че е трудно да се разграничи до къде се простира действието на всеки един от продуктите. Да не говорим, че евентуален ефект може да се дължи именно на конкретна комбинация вкупом на всички.

# 262
Всичките неща дават ефект аз ползвам миноксидил вече от 34 дни и пак виждам ефект за толкова малък период от лекарството като слагам по 2мл сутрин и вечер защото е много по ефективно така според мен и да споделя и за Уплътняващият шампоан и против косопад Genesis EPAISSISSANT на Керастаз ми действа много добре ! Ползвах и Нуминокс на Меди 250мл за 2 седмици но като прочетох че трябва по 4, 6 впръсквания и след това да се масажира ми стана лошо 🤣🤣 ,  Сега ще включа и Mielle маслото с розмарин  и маски с Алое вера и още глупости 😆

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 23:08 от Анонимен

# 263
  • София
Незнам как ще има "уау" действие само от шампоан.
Все пак той стои на главата 5 -10мин.
Не че не съм взимала на сина си почти всеки препоръчан ми шампоан...
Сега и аз се загледах в този на Foligain Joy

# 264
Някои хора само с шампоани си оправят косата ако не е сериозен проблема и те дават ефект но и за тях трябва да мине 3, 4 месеца за по уау ефект аз седя 10, 15, 20 мин според времето с което разполагам и измивам по 2 пъти с всеки шампоан 😁

# 265
Някои хора само с шампоани си оправят косата ако не е сериозен проблема и те дават ефект но и за тях трябва да мине 3, 4 месеца за по уау ефект аз седя 10, 15, 20 мин според времето с което разполагам и измивам по 2 пъти с всеки шампоан 😁
Професионалните шампоани са истински лек за косопад растеж и тн

# 266

Споделям резултат от снимка преди 2, 3 дни и снимка преди няколко месеца !

# 267

Споделям резултат от снимка преди 2, 3 дни и снимка преди няколко месеца !
Косата ви руса ли е на цвят ?

# 268
Добре де, хора, на вас скалповете не се ли дразнят като се мажете с толкова много неща наведнъж? Аз още не мога да се отърва от болезнените пъпки от миноксидила, а не съм мазала две седмици. И от други мазила ми се е случвало и се е налагало да разреждам мазането.

Чавдар, резултатите ти са страхотни за толкова кратко време! Аз започнах миноксидила горе-долу по същото време и при мен има растежи, но не са така впечатляващи като твоите. Но и на дълга коса не може да се видят така добре, твърде късички са все още. Чудя се като дръпнат на дължина какво ли ще стане с прическата ми. При нас жените е по-сложно... Sweat Smile

# 269
Руса ми е косата.
Не знам как е възможно от миноксидил да имаш пъпки , като кожата се бели от него 😂, никога не съм се интересувал от миноксидили,  мазила , спрейове, етерични масла и тн,  защото според мен е  суетно , а и не ми се е занимавало и не съм проучвал продукти , но вече мога спокойно да кажа че съм доволен, аз се подстригвам през 1, 2 месеца 1 или 2 номер , мисля да пробвам и 0 номер, затова сигурно си личи повече,  но не съм доволен на 100% , 35/100%🤣😂 косата ми е на половина , искам да минават по бързо тези 3, 4 , 5, 6 месеца , дори и година и да си видя старата ми гъста коса , която гребена ми не можеше да разреши , даже и скалпа ми не трябва да се вижда от коса , имал съм и периоди дето момичетата ми казваха че искат да имат като моята коса 😂. Дали алое вера и кисело мляко  е добра комбинация за хидратиране? Също да добавя никога не правете продължителни диети,  особено пък тези които са само на вода !!!!!(((Освен ако не искате Косопад и Изтъняване на косата това е най ефективният метод за такива цели)))

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 03:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт