Косопад - тема 25

• 68 995
  • 770
  •   2
Отговори
# 345
За тези които използват маслото на Mielle по колко капки слагате(половин пипета, цяла) на скалпа? Изглежда ми много концентрирано и силно като мирис

# 346
За кое масло става дума?Може ли линк?

# 347

Това !

# 348
Съставът му изглежда е от доста силни масла.Може би трябва внимателно да се дозира - хем добре да покрие скалпа, хем да не е в повече и да запушва фоликулите.Пробвай с половин пипета и добре разнеси по скалпа.С къса коса е доста по-удобно мисля.Сподели после дали усещаш затопляне, зачервяване или нещо друго.Предполагам и трудно се измива...

# 349
Здравейте!
Влизам в темата за да се коригирам.
Бях писала, че от Гърция си купувам миноксидил и там го знаят като алопекси. Явно не съм го купувала от години, защото сега като им кажа това наименование и ме гледат учудено. Сега се продава като Редгаин(Regaine) или по-добре да им се каже направо миноксидил. Цена за 5%, 60 мл-21,50 евро. Ако ходите или някой ваш близък има път натам.

Това !
Не съм чувала за това масло.

И към gyga: аз като се мажа със зехтин, кокосово масло, тривитаминол и каквото друго ми падне Wink, слагам няколко капки балсам в сместа или жълтък на яйце за по-лесно измиване.

# 350
В България от кой сайт/магазин може да се поръча това масло? Прочетох оценки на потребители на 3 различни места и всички са възхитени от него. Видях че има и шампоан,нещо за него знае ли някой?

# 351
В България от кой сайт/магазин може да се поръча това масло? Прочетох оценки на потребители на 3 различни места и всички са възхитени от него. Видях че има и шампоан,нещо за него знае ли някой?
Аз го взех от Iherb не мисля че го има в български сайтове но не съм гледал

# 352

Здравейте, моля за помощ и съвет, синът ми е на 19 г.  от 2-3 месеца започна да се оплаква от косопад. Момчето спортува, храни се здравословно. Посетихме дерматолог, който каза, че има лек себореен дерматит и ни изписа медицински шампоан. След един месец от ползването му ни каза да  вземем пак медицински шампоан, но за косопад. Но косопада не спира, синът ми е много притеснен. Моля Ви дайте съвет, какво да правим, за да го спрем. От четене в интернет му пуснах тези изследвания. Доктора, каза, че са добре, дайте и вашето мнение.

# 353
Лале, при тези изследвания, които са в норма, едва ли някой би дал много адекватен съвет.
Предвид възрастта на сина Ви бих насочила вниманието към психическа преумора.
Аз примерно съм така, въпреки че не съм мъж и не съм на 19 г.
Вижте публикациите на Чавдар_1, все пак са мъже, различни хормони от нас, жените. Бързо оздравяване желая. Hug

# 354
Чавдар вече се бори с това да няма косми по челото ! 🤣🤣 Ъпдейт от миноксидила изключително много нови коси от малък линията на косата ми не е била права а като буквата М , сега като гледам ще стане права  , проблема е да не тръгне растежа надолу по лицето и челото, най важно ми беше  да имам нови растежи при бритона и около него ( внимавайте какво искате ) , а съм пламнал даже спрях да пия биотин защото мисля,  че и той си играе голяма роля за растежа(  по цялото тяло ) 😂 от маслото с розмарин Mielle добре че си взех 2 доволен съм много  , шампоана Bioclenz  както пишеше в официалният им сайт 14 дни всеки ден миене ако има косопад или изтъняване (по два пъти измивах и стоях по 10 мин )  ,  и Нуминокс слагам по 2, 3 пъти в седмицата или когато имам време за да не преча на миноксидила да ми се усвои.  

ЕТО и снимки вече започнаха да се виждат ( Само да отбележа че са много повече от това което е на снимките но това се вижда от камерата )

#Лале професионалният шампоан на Kerastase Genesis EPAISSISSANT  за уплътняване на косата заедно в комбинация с Bioclenz на Mediceuticals за косопад и растеж имат много добър ефект за мен само че Kerastase не са за честа употреба най много 2, 3 в седмицата , но дори само Bioclenz ще свърши работа ако косопадът не е тип оплешивяване или подобни косопади , обаче ако е такъв тип ще се наложи да включите и други неща.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 15:55 от Анонимен

# 355
Благодаря Ви много, ще прегледам публикациите за мъжкия косопад. Довечера ще снимам оредяването и ще пиша какви шампоани ползва в момента.

# 356
  • София
Здравейте
на сина ми има нови растежи след 4 процедури РRP, но са доста светли,почти руси и той не ги вижда...
Говорил е с лекаря и той му е казал ,че няма проблем да се боядиса с боя за коса за мъже, понеже е безамонячна....
Вие как мислите- това боядисване няма ли да навреди?

# 357
Записах час на дъщеря ми за PRP, но ме наплашиха, че е адски болезнено. Какво ползвате за обезболяване преди процедурите?

# 358
  • София
Слагат му обезболяващо всеки път преди процедурата.
След това няколко часа скалпа е болезнен- не използваме нищо- сина ми казва че е болката е поносима

# 359
Здравейте
на сина ми има нови....
Твоя син не си ли обръсна косата?

Общи условия

Активация на акаунт