Косопад - тема 25

• 68 828
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
Включвам се в темата, за да следя. От края на миналия месец използвам интензивно серума на Kerastase против косопад - Genesis, както и хранителна добавка Приорин, по препоръка на фризьорката ми. Резултатите от серума уж трябва да са видими след 6 седмици, за приорина ме посъветваха да изхабя поне 2-3 опаковки, преди да видя траен резултат. Вие имате ли впечатления от някой от тези продукти?

Миналото лято изхабих 2 опаковки от серума на Kerastase - ефект нулев. Подведох се от клипове в youtube, където жените показваха добрите резултати от него (подчертавам не бяха инфлуенсърки), но може при едни да помага, при други не. Добре, че ги бях взела на промоция, та цената не беше толкова висока.
От известно време приемам витамини и минерали и се надявам да се стабилизира положението.

Някой пробвал ли е ленено, кокосово и розмарин масло
Маслото от Розмарин и мента на Mielle е много добро !

А комбинация от тези трите? В други мрежи го дават много ефективно

# 391
Коковото знам че го комбинират с бадемово , жожоба и такива масла,  но явно може и с розмарин и ленено

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 19:29 от Анонимен

# 392
Включвам се в темата, за да следя. От края на миналия месец използвам интензивно серума на Kerastase против косопад - Genesis, както и хранителна добавка Приорин, по препоръка на фризьорката ми. Резултатите от серума уж трябва да са видими след 6 седмици, за приорина ме посъветваха да изхабя поне 2-3 опаковки, преди да видя траен резултат. Вие имате ли впечатления от някой от тези продукти?

Миналото лято изхабих 2 опаковки от серума на Kerastase - ефект нулев. Подведох се от клипове в youtube, където жените показваха добрите резултати от него (подчертавам не бяха инфлуенсърки), но може при едни да помага, при други не. Добре, че ги бях взела на промоция, та цената не беше толкова висока.
От известно време приемам витамини и минерали и се надявам да се стабилизира положението.

Някой пробвал ли е ленено, кокосово и розмарин масло
Маслото от Розмарин и мента на Mielle е много добро !

А комбинация от тези трите? В други мрежи го дават много ефективно
Коковото знам че го комбинират с бадемово , жожоба и такива масла,  но явно може и с розмарин и ленено

Като цяло имат ли ефект , освен че става мазна косата

# 393
Розмаринът(етеричното масло) е като 2% миноксидил има ефект ако се седи 1 или 2 пъти седмично поне по 4, 5 часа с найлон , но трябва да минат поне 2, 3 месеца при някои хора и повече зависи колко бързо расте косата за да се видят нови растежи, за кокосово и ленено не мога да кажа нищо освен , че кокосовото масло е много добро за сух скалп и коса - хидратира, етеричното масло от мента помага за пърхут точно затова взех това на Mielle защото е готово директно за слагане розмарин, мента и биотин.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 17:12 от Анонимен

# 394
    Много моля да не се цитират такива дълги постове.
    В темата доста е  коментирано за маслата.При интерес с търсачката може би ще излязат  мнения:

# 395
    Здравейте! От къде сте купували миноксидил или регаин? Прочетох, че някъде се продавали ментета.

# 396
    Здравейте! От къде сте купували миноксидил или регаин? Прочетох, че някъде се продавали ментета.
    Рогаин има в rogaine.bg  , но kirkland.bg излиза по изгодно като цена и като количество стига за 6 месеца и е оригинално всичко! В момента има промоция от 138 на 99лв с доставката 104лв излиза

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 14:28 от Анонимен

# 397
    Аз успях да вдигна до оптимални нива феритин, хемоглобин, желязо само със Сорбифер. С другите железни препарати не се получаваше. Доста време пих по 3 таблетки дневно, така че от моя гледна точка това не е свръхдоза.
    Паралелно със Сорбифер приемах и фолева киселина, Б 12.

Тъкмо гледах един американски учен ,който има блог в социалните мрежи и спомена ,че високите дози на желязо,мед и манган могат да повредят мозъка и да предразположи Деменция и Алцхаймер

# 398
    Какво се има предвид под високи нива? Аз съм писала за оптимални нива, не за високи.😉

# 399
    може би имат предвид да не се прекалява, да се следи.

# 400

Някой има ли мнение ?

# 401
    Другата седмица ще ми донесат от Германия някакъв серум с прокапил, реденсил и капсицил. Междувременно, намерих и ендокринолог с добри отзиви, надявам се да ми даде насоки за необходими изследвания. Полските продукти ми омазняват и сплескват ужасно косата и май ще отидат в кофата. Междувременно, измазах ампулите на Лакме с прокапил, разгледах внимателно за нови косъмчета, има, но са пренебрежимо малко.

# 402
    Жалко! Тъкмо бях решила да си ги купя.

# 403
    Кой е ендокринологът с добри отзиви?

# 404
    Полските продукти ми омазняват и сплескват ужасно косата и май ще отидат в кофата. Междувременно, измазах ампулите на Лакме с прокапил, разгледах внимателно за нови косъмчета, има, но са пренебрежимо малко.
    Подарете ги на някого да ги пробва.

Общи условия

Активация на акаунт