Магията на изтока - тема 72

• 26 354
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Hunt
Jung Woo Sung имат ексцентричен оппа чар в себе си.
Като цяло има всички дупки и клишета за този тип филми, но се забавлявах и за това го поставям над посредствения екшън.

Всъщност го гледах по принуда. Бях се настроила да гледам тай адаптация на японска манга, но едните са алчни, а другите не са чели ситния шрифт и не е наличен за международните фенове.Чувствам се разочарована и излъгана. От себе си най-вече, защото се бях зарекла да го гледам наведнъж, но тъй като съм слаба и не държа на собствената си дума гледах първи епизод. Joy Cry

Петък е и без котки. Animal Panda Face

Щях да пусна реклама с Джеф Сатур за Картие, но се сетих, че другите реклами сигурно изпитват болка когато ги пропускаме пък е Коледа и трябва да съм добра.

# 226
  • вятърничава
Много Jung Woo Sung тези дни.Раздава оппа чар и в бавния романс Tell Me That You Love Me. Ще го прегледам Hunt,след такава препоръка.
Ох, милата Tuon е толкова съкрушена. Ето ти малка компенсация Wink

Петък е - не може без котки и без елхи!
Скрит текст:
Без потник може!

Този Джеф на какъв език пее? Напрягах уши,но не разбрах.

# 227
Петък е и без котки.

И все пак може да добавим няколко. Обитатели на котешки кафенета в Киото:
Скрит текст:

# 228
bb6, на тайландски е песента Smile
Вече съм свикнала с езика и не ми звучи като стадо биещи се котки както в началото, но за нетренираното ухо сигурно е екзотично преживяване Joy

Цяла година го чаках сериала, цяла година. Харесвам японската версия, но oт снощи всичко е наред, защото явно откриха вратичка и го излъчват с английски букви на друга платформа. Явно проблема е бил само с you tobe.

# 229
Момичета, пожелавам ви весел и спокоен празник с изглед от Ропонги (не, не съм там сега, колкото и да ми се иска):

# 230
Merry X’ Mas Christmas Tree

# 231
Честита Коледа Christmas Tree!

# 232
  • MJF
Честита Коледа!
Мир, повече човещина, повече взаимоуважение, повече спазване на общочовешки, за да не кажа христиански, ценности и в този дух.

Аз изгледах  Mitarai ke, Enjou Suru и ако още се потуткам и не споделя съвсем ще си забравя какво що BlushWink та да се изкажа.
Скрит текст:
Малко ми заббуксува все пак някъде от 4-5 нататък, защото не съм свикнала с такива чак герои като конкретния баща. Бих казала че сериала е съвсем японски относно понятията добро-зло, нормално - не толкова нормално и т.н. , ясно че имам предвид изначални нюанси при тях. Като психологическа драма ми беше интересна но не чак изцяло да ми хареса. Останали някакви недочети ако забелязах  първо вече ги забравих и второ ги отдавам на това че е по манга и ....решавам проблема - виновник има Wink Mr. Green
Рос, мерси че ми напомни за това заглавие  а преди това си ми го и подала де.

Последните 1-2 дни съм "в почивка" на далекоизточния фронт с всичката таз празнична суматоха "у наше село"

# 233
メリークリスマス!
Мерикурисумасу, както се казва по японските земи на чист джапинглиш.

Да ви кажа, че Джин Аканиши се разведе с Мейса. Днес го обявиха. Наситили са се един на друг след 11 години брак и две деца.
Като се сетя какъв шок беше бракът им навремето.... Ехх, живот.
Сега вече чакам 1 януари, за да разбера кои известни японци са се оженили в края на годината и ще го обявят, както повелява традицията, в първия ден на годината.
Имам някакво усещане, че една от бомбите може да я поднесе господин Такеру... Ще видим.

И първи снимки от новия сериал на Каме и Сатоми, който ще започне през април. Заглавието му е Destiny. Любовна драма, в която Сатоми и Каме са бивши съученици от гимназията, обичали са се, но Каме изчезва (по неясни причини) и се появява изненадващо 12 години по-късно.
Сериалът е изцяло заснет. Готов е. Имаше папарашки снимки тази есен от снимачната площадка.

Каме започва ударно 2024 г. Първо от 18 януари със споменатия вече от мен Ōoku с Нанасе и Фука Кошиба, а от април и със Сатоми.
Ямапи навремето снима любовна история със Сатоми, а сега е ред и на Каме.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 14:37 от rossonera

# 234
Харесвах Джин и Мейса като двойка, чисто визуално макар, че навремето се изненадах като обявиха брака си. Между другото и Шун и Ямада така ме изненадаха, но ето, че са заедно вече над 10 години.
Харесвам и Сатоми, а скоро не съм я гледала, та ще очаквам да ги видя с Каме.

Да видим и Диспач с какво ще излязат на 1 януари.

# 235
Шун и жена му не са за пример. Той ѝ изневерява (публична японска тайна), тя е леко чалната (преди години имаше странни постове в социалните мрежи). Не ѝ е лесно. То на коя ли жена би било, ако е обвързана с него.
Един съвременен шогун е Огури-сама.

# 236
О, Рос, знам, че не са за пример, а и съм чела тук-там за изцепките на Шун. Странно ми е, че се задържаха толкова време. И за двете двойки мислех, че по-бързо ще приключат. Честно казано, личният им живот не ми е грижа. Важното е да ме радват на екрана Hands V.

Maestra: Strings of Truth - римейк на френския сериал Philharmonia.
Погледнах само първи епизод. Веднага почнаха с противопоставянето. Главната се връща от чужбина и е назначена за диригент на филхармонията. Веднага се заема с промените и хич не се впечатлява, че другите не са съгласни с нея. Определено няма да ѝ е лесно, а и не само в работата има проблеми.

# 237
  • вятърничава
Честита Коледа 🎄

# 238
Коледни котки Animal Scream Cat

И новата песен на YU

# 239
Корея   Тайланд   Япония

Айдеее, заповядайте на чокбал-а. Крачета, крачеееетааа, свински крачета от шекши Ча.

Общи условия

Активация на акаунт