Магията на изтока - тема 72

• 26 274
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • вятърничава
Лятото дойде,Юки го докара.Направо усетих летния бриз по лицето си.ross, благодаря,предпочитам вино,но щом Юки черпи.Какво правят тези сценаристи с нашите момчета.След толкова мъка, после що криели забранени мерудии.
Аз гледам нещо старичко японско:
Скрит текст:
Engine от 2005 г. с Такуя Кимура  и една банда деца,с които му се налага да живее в приюта за деца на баща си. Сред тези деца са Кахо,Ерика Тода,Juri Ueno.Искам да ги осиновя всичките,толкова са сладки.Добре,че вече са пораснали.

И защо жените тогава са облечени по-добре от сега?

# 631
Ееее, bb6, ти гледаш една от класиките. Понякога си прехвърлям моменти от такива култови заглавия.

# 632
Около месец не бях гледала нищо по стечение на обстоятелствата, но редовно чета темата. Tokyo Hinkon Joshi веднага ми направи впечатление и вече го преполових. Харесва ми. Засяга много сериозна тема и предразполага към размисъл. Както беше писала Рос, показва неприятна страна от живота, съгласна съм.

# 633
  • MJF
А аз по-голяма класика изгледах. Smile
Asakiyumemishi - Yaoya Oshichi Ibun
Явно доста отдавна не бях гледала японска историческа сериална продукция. Хареса ми.
Скрит текст:
Очаквах двамата възлюбени или да оцелеят или да умрат заедно, пък то ....друго решение. Но тоз ритуал с пиенето на вода като дадоха бях 80% убедена , че така ще се отровят двамата.
А иначе предишните дни писах какво ми хареса и ми бе интересно.
За финал оставих последните 3 епизода , че настана драма и аз в тях поизредактирах разни администратори.
Рос, гледайки  в това заглавие сега Yumi Asou установих че ми напомня/прилича на Yvonne Yung

Бел, изпревари ме с Tokyo Hinkon Joshi. Туй добре.

# 634
  • вятърничава
Е, то Кимура си е жива класика. Не мога да му устоя Joy
Също така подхванах и Хрониките на Асдал първи сезон. Защото така, защото го започнах отзад напред, изгледах втория сезон заради И Джун Ги, защото ме човърка как е първи. Ми добре е, но моята приятелка [bTuon[/b], с която обсъждахме втория сезон избяга някъде и няма да ви занимавам.

# 635
Вчера от частната японска телевизия WOWOW, която е известна с хубавите си и кратки сериали, пуснаха спойлер от предстоящ техен сериал по книга на известният автор на мистериозни романи Кейго Хигашино.
И какви са спойлерите? Крака, ръка, мъж в гръб...

Скрит текст:

Гледам аз, гледам, чудя се кой ли е този японец с тези тънки крачета...

И кой се оказа актьорът? Днес го обявиха официално.
Това е....

Скрит текст:
Каме, хаха!

Разснимал се е. През април излиза и новия му сериал със Сатоми (романтика), а сега и мистерия по книга на Кейго Хигашино, която ще излезе през юни и ще е само четири епизода.

bb6, за мен нито биру, нито кохи, нито уайн, но лятото в големите жеги може едно пепши от Таканори Ивата.

# 636
  • вятърничава
Много добър в танците, не съм го гледала в роля. Видях, че участва в оня сериал с Кейта, но не си спомням доволни ли бяхте от него Thinking
И на Каме браво, върви му в кариерата, върви му в любовта Two Hearts

# 637
Таканори Ивата е от J Soul Brothers на EXILE. Танцьор е преди всичко, а впоследствие се превърна и в актьор.
EXILE са марка за японско качество. Мъжко качество. Трябва да проучиш повече кои са те и ще откриеш, че много от момчета ги познаваш и като актьори.
Кейта Мачида също е от EXILE, тяхната театрална група. Изобщо агенция LDH е дала много япoнско щастие на Света.
Навремето те бяха пълната противоположност на Johnny Ent. Джонитата дребни, изнежени бишита, а EXILE-момчетата високи, снажни, пръскат мускули и тестостерон.

И искаш да кажеш Ейта, а не Кейта, нали? Защото ние с Шо гледахме миналата година сериалът на Ивата с Ейта - Anata ga Shitekurenakute mo.
В този сериал Минами Танака (годеницата в реалния живот на Каме) играеше съпруга на Ивата, така че може би трябва да го гледаш, за да видиш бъдещата снаха как се справя като актриса.

Ето ти нещо забавно от Юки. Публикува сутринта клип с омагари неко, т.е. котка омагари. Тези котки са с извити опашки, като ченгелче и са характерни за Нагасаки. Имат дори храм/ светилище посветено на тях. Твърди се, че носят щастие и богатство на тези, които ги срещнат.
Неко, неко, неко-чан. Как я милва и я нарича неко (демек, коткее, коткеее).

И твоя петък дойде отново в четвъртък.

# 638
  • MJF
Ако bb6 пита за Anata ga Shitekurenakute mo то аз бях/съм в мир с тази психологическа драма. Съвсем скоро се подсетих за нея като прочех ukio  в спирита и там напълно се съгласих с нейното определение за кръга. Иначе да , разнищихме я тук психологически тази дорама.
Smile

Видях първи епизод на Tokyo Hinkon Joshi
Ама то едно че кратък като брой епизоди ами те и от 20..минутните.
Мислех че са го качили анблок предишните дни но след финалните надписи за превода , които ме озадачиха, проверих че всъщност не е така.
Интересен първи епизод. Явно ще се внимава в превода. Понеже поне на 2 места в епизод 1 имаше неточност в английския до степен обратно на това,  което се има предвид явно.

# 639
Шо, не знам къде го гледаш. Аз бих казала, че преводът е приличен.

Ден на котката е днес в Япония.

# 640
  • MJF
Мяу. Те пък всички "габровки", опашките не виждам на снимката на нито една. Тез от Нагасаки явно компенсират, щом и извити даже. Значи национален празник днес Wink

Ами на "моя" ресурс гледам. Бел, казвай къде тогава, да не се "мина". Thinking

# 641

Ами на "моя" ресурс гледам. Бел, казвай къде тогава, да не се "мина". Thinking
Явно има няколко разновидности на сайта.
Там, където аз гледам, мисля, че завършва на com.co (или нещо подобно).

# 642
И Донг Ук
Нищо, от това, което сподели, не ме учуди. Това е точно той и така е свикнал. Сам. Готви, чисти и така му е добре.
Приятелчето му е същото.

# 643
Гледах го и аз И Донг Ук преди време в някакво интервю (може да е било същото), в което изказа тези нехарактерни за корейците виждания за семеен живот.

Marry My Husband
Завърши абсолютно удовлетворително. Финал, за какъвто често само си мечтаем. Всичко беше завършено без да претупват нещата в последните секунди, без недомлъвки, без раздели за няколко години, без игрички на "иди си-ела си" или "напускам те, защото те обичам". Добрите бяха наградени, лошите наказани, а еднорозите и купидоните си направиха купон като събраха двойките, че и бебета ни показаха на края.
С две думи, доволна съм.

Love Song for Illusion
Харесвам го малкият (Пак Джи Хун) и май гледам най-вече заради него, а и девойката (Хонг Йе Джи) се справя прилично въпреки, че това е едва втората и роля, но... последните епизоди много взеха да се чудят с какво да ги запълнят. Ще го догледам, де. То, така или иначе, остават още 2 серии.

Doctor Slump
Шики и Пешка са добър тандем и добре им се получава. Неволите и при двамата ги преследват една след друга, но те се справят някак си, подкрепяйки се един друг. Юн Пак ми е в малко непривично амплоа, че съм свикнала да го гледам по-сериозен, а тук е леко хахавелко, но се ядва.

Captivating The King
Остават още само 4 епизода, а все още има доста неща за решаване и изясняване. Да видим ще успеят ли да го приключат сносно. Жалко, че...
Скрит текст:
умориха една свястна Кралица, която не ламтеше за власт, не плетеше интриги, обичаше Краля и се опитваше да му помогне, въпреки, че той беше доста бездушен към нея.

# 644
Юн Пак и в Delightfully Deceitful си беше голям хахавелко.

Мун Санг Мин ще го гледаш ли?
Мисля да се пробвам от понеделник, а пък ще видим докъде ще издържа.

Общи условия

Активация на акаунт