Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 43 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Pauly, и аз тези дни почнах да усещам стягания, ще кажа на АГ на следващия преглед. С миналата бременност ми казаха, че имам "чувствителна матка" - усещах как на всеки ритник от бебето получавах контракция. И все пак всичко беше наред. Simple Smile

Миналият път с нищо не се мазах, не съм имала сърбежи, и не получих нито една стрия. Според мен си е до ген и късмет.

# 106
Аз също се мажа с лосиона на Палмърс и с кокосово масло.

# 107
И аз го купих лосиона на Палмърс. Чудех се дали да не потърся свинска мас. Имам малко стрии от дете, от растеж. Като цяло май си е до кожа и с каквото и да се мажеш, ако кожата ти не е достатъчно еластична ще си се нацепи.

# 108
И аз ползвам лосиона на Палмърс. Но веднъж на два-три дена..по-често не ми се заминава или забравям. Вие колко често се мажете?

# 109
И аз ползвам лосиона на Палмърс. Но веднъж на два-три дена..по-често не ми се заминава или забравям. Вие колко често се мажете?
И аз така.
Имам съвсем малко едва забележими стрии, поради рязко качване на мноооооого килограми и после свалянето на 20 от тях. Мисля, че кожата ми е еластична, заради това още не бързам да наблягам толкова на мазането.

# 110
Четох за лосиона, че трябва два пъти на ден да се маже и така правя. Понякога замествам с кокосово масло едното мазане. Аз също имам стрии от малка, а винаги съм била много слаба, чак не знам как са се появили и за това наблягам на мазането.

# 111
Май месец бях 97кг и започнах мнооого стриктна кето диета и свалих 25кг до края на август. Забременях и бях 73кг, в момента кантара ме тегли +/- 3 кг. Имам стрии по корема още от тинейджърските години, защото никога не съм била със стабилно тегло и постоянно качвах и свалях (но никога толкова много колкото сега) и не се мажех с нищо. Когато разбрах, че съм бременна една от първите ми мисли беше, че качването на кг е неизбежно и как нямах време да се порадвам на “новото тяло”. Може да ви се стори странно, но не съм се виждала в такава форма от.. дете. 🙈 няма да крия, колкото и срамно да е, че бях тъжна.. не защото съм бременна, а защото ще кача пак, а положих страшно много усилия.
Миналата седмица започнах да усещам къде и колко е прорастнала матката и започнах да се мажа с био ойл и крем на Палмърс. Избрах този, който е дерматологично удобрен, не тествания.

При мен гаденето и повръщането започнаха от около 9г.с (в момента съм 14г.с+1д) и за сега няма промяна. При мен се усеща всякъш съм пияна и се возя в автобус… не знам как да го обясня по друг начин. 😅 най-новият ми “симптом” е болка в кръста. Не е постоянно, но когато боли, боли.

В петък евентуално ще разберем пола на бебо и много се вълнувам. През целият ми живот съм си представяла, че ще имам момиченце, но мисля това е повлияно от факта, че съм единствено дете и бях отгледана само от мама, която ме е родила на 16. Връзката ни е много специална и винаги съм си мислила, че и аз ще имам такава, но сега ме е страх, че ако е момченце, бих била разочарована. Не ме разбирайте погрешно, най-важното е да е живо и здравичко, ще си го обичам и гледам каквото и да е, но все пак.. страх ме е, че дори и да изпитам разочарование, вината после ще е още по-силна. Абе голяма драма съм… извинявам се за дългия коментар. Не се включвам често, но като се включа гледам да съм изчерпателна.

# 112
Sunny, искреността ти е готина и свежа, радвам се, че се включваш.Относно пола - има синове, които са по-близки с майките си от която и да е дъщеря. Така че полът не е решаващ фактор за това дали има силна връзка между детето и родителя. Според мен, когато си видиш и гушнеш детето, тези терзания и предразсъдъци ще изчезнат.
И аз започвам с по-високо тегло този път и въобще не съм доволна от това. Frowning1 Миналия път не само не успях да сваля след раждането, ами и качих килограми. Дано този път успея да запазя повече дисциплина.

# 113
Момичета на вас какво кръвно ви казват, че е нормално? На мен ми каза че повече от 110/70 не трябва да ми е. Включи ми допегит 2по 1, ако няма ефект на 3 по
Имам доверие на лекаря, но винаги ме е страх когато пия нещо, което до сега не ми се е налагало.. та ми се иска да чуя и вашето мнение, както и какво са ви казали за нормално

# 114
Аз взех това с помпата та натискам веднъж и така мажа само корема и то след баня вечер

# 115
Момичета, от 2-3 дни усещам някакви пробождания, ту отляво, ти отдясно. Не е кой знае каква болката, нито много често, но малко се притеснявам. На някоя случвало ли ѝ се е?

# 116
Момичета, от 2-3 дни усещам някакви пробождания, ту отляво, ти отдясно. Не е кой знае каква болката, нито много често, но малко се притеснявам. На някоя случвало ли ѝ се е?
Да на мен тези дни,този уикенд по скоро,бяха в дясно,точно същата болка,но минава за секунди...от какво е....

# 117
Аз тези дни също усещам остри болки от ляво,но за секунда.Минават бързо обаче са на често.За кръвното,117/70 беше последния път,но не са ми казали,че е проблем.

# 118
Аз с малко глупав въпрос, но всеки ден пътувам за работа с автобус и страшно много друса Flushed Направо като центрофуга е вътре, чудя се дали може да е проблем?

Иначе да дам отчет и аз - мажа се сутрин с лосион, вечер с олио и стискам палци да има ефект, защото вече имам стрии по бедрата и ми стигат Sweat Smile
Също започна да ми се запушва носа без да съм болна, от сухия въздух и не мога да спя добре.

# 119
Аз тези дни също усещам остри болки от ляво,но за секунда.Минават бързо обаче са на често.За кръвното,117/70 беше последния път,но не са ми казали,че е проблем.
имам риск от биохимичен скрининг за високо кръвно, държа го около 130/90 каза че не е ок такова кръвно. И за това питам при вас как е.. вие сте ми утехата. Хора които не са бременни не могат да ти влязат в положение. Всеки вика спокойно спокойно и това е никой не разбира как се чувстваш

Общи условия

Активация на акаунт