Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 43 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
И мен ме болят понякога.Аз също мисля,че е от лежането по цял ден.Като се раздвижа малко и се чувствам по-добре.А симптомите,които ги имахте в началото,отшумяват ли ви?Аз започнах втори триместър вече и мисля,че заради това нямам вече никакви болки в гърдите,апетита изчезна,умората я няма.Незнам дали е от това,но определено се чувствам по -добре.

# 91
Аз се движа, макар и да работя от вкъщи. По принцип боли от разширяването на таза. АГ казва, че при втора бременност започва от по-рано. Затова ми беше интересно дали съм само аз или има и други 😊

# 92
Mims1900, адмирации за позитивната нагласа! Вярвам, че всичко ще бъде наред с теб и бебчо и по-скоро да се закрепи положението. Heart Exl

Мами, според вас рано ли е все още да се записвам по разни курсове и обучения за родители? Попадна ми един за оказване на първа помощ при бебета и деца, но се чудя дали не е по-добре да изчакам още, за да са ми по-пресни в съзнанието научените неща.

# 93
  • София
Зойче, иди сега. После ще си припомниш като наближи. Но по-нататък може и да не намериш време или нещо друго да се случи, да не успееш да идеш. А след като родиш ще е много трудно да намериш време. Аз поне така и не успях и все още имам страх от задавяне на детето (което дъвче прекрасно), точно защото само клипчета в ютуб съм гледала как да реагирам. Да бях изкарала един курс навремето, щях да съм една идея по-спокойна.

# 94
Мен не ме болят ставите и все още ми е удобно каро спя, но исках да ви питам друго - ако седя на дивана или съм легнала, явно в някаква неудобна поза, след малко започва да ме боли корема някакси отвътре. Онзи ден и на работа ми се случи. Все едно вътре нямам достатъчно пространство в тази поза, а усещам и вече, че вътре не е празно (макар и да не усещам бебето). Чудя се това нормално ли е? На лекар съм чак на 27ми.

# 95
Аз също усещам дискомфорт в някои пози.Аз си мислех,че съм преяла просто и ми е тежко на стомаха  Grinning Когато съм седнала,немога да дишам хубаво,в леглото ми е удобно когато съм почти изпъната.Незнам,възможно ли е бебето до притиска някой орган,все едно някаква тежест имам.

# 96
И при мен започна една тъпа болка отвреме навреме в таза. Имам спомен, че с миналата бременност това усещане започна по-късно.

Mokka, според мен е нормално. Аз си усещам матката вече като една твърда топка вътре в мен и ми е дискомфортно ако си притискам корема в някоя поза.

# 97
Таза и мен ме боли като лежа наляво. Странно, но по гръб ми е най-удобно да лежа в момента, а вече трябва да го избягвам.

Иначе, както каза mokka, вече усещам, че вътре не е празно.
Онзи ден на ФМ докторката каза, че имам контракции (които аз не усещах), но днес се заех да слагам коледната украса и цял ден ги усещам. Всъщност усещам ги от снощи. Не е нещо непоносимо, но малко ме притеснява. На ФМ докторката каза да пия но-шпа ако ме заболи много, но мен не ме притеснява болката, а самия факт, че ги има. Нормално ли е толкова рано?

# 98
Mokka, според мен е нормално. Аз си усещам матката вече като една твърда топка вътре в мен и ми е дискомфортно ако си притискам корема в някоя поза.

Буквално все едно имам пъпеш ниско долу, който ми пречи на органите. Четох, че матката вече е с големина на пъпеш, макар и бебето да е колкото манго (16 г.с).

Успокоихте ме, вече почнах да се филмирам, а утре летя за Холандия командировка и се връщам чак в четвъртък.

Pauly, не мога да кажа нормално ли е, но моята лекарка също каза, че може да започна да имам. Затова пия магнезий сутрин и вечер, но шпа пия по моя преценка, ако ми е супер дискомфортно и ме заболи много.

# 99
Освен апетита който си стои вс друго отшумя ,но не бях с тежки симптоми.
Днес си купих Палмърс да се мажа 😁

# 100
Аз мислех скоро да пиша по този въпрос-мажете ли се с нещо за стрии?И аз съм се спряла на Палмърс,но събирам още информация и за други продукти

# 101
Аз се мажа с Палмърс от известно време

# 102
И аз се мажа с Палмърс, обаче си намерих неотваряно какаово масло и мисля да го използваме и него, ще го смеся с кокосово.

# 103
Аз се мажа с хидратиращия лосион на CeraVe и по-рядко с кокосово масло.

# 104
Мажа се с кокосово масло, Uriage Bariederm-Cica и лосион за тяло на Ив Тоше. Гаденето и повръщането позачезнаха, само от време на време ми се гади. Явно няма да спре до края. Гърдите не ме болят. Но пък както вече казах, болят ме тазобедрените стави нощно време и кръста, ако повече време ходя или стоя права. А много скоро живот и здраве ще започнат и да ни тежат коремите 😁

Общи условия

Активация на акаунт