Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 372
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Eleyn,много готино,че усещаш движенията вече.В коя седмица си?Нямам търпение да започна и аз да ги усещам,но сигурно още е рано.Даже и незнам какво трябва да усещам Blush

# 346
  • София
В 18+3 съм, термина ми е на 1 май.

# 347
Момичета ходили ли сте на концерти по време на бременността?

# 348
Аз бях поканена на театър,но отказах...не ми се събира с много хора в едно помещение затворени....
Аз пък като клекна едвам ставам хахах нещо да обуя детето, да взема нещо от земята

# 349
Аз избягвам да ходя на места с много хора.Много ме е страх да не се разболея.Иначе слагам маска в магазините   и градския транспорт.

# 350
Прешъс. Кашлицата може да е от рефлукс, киселини. Виж го това като опция Simple Smile малко инхалации с лайка, смрадлика, сода и кармолис вършат чудеса иначе.
А за бръснене, предлагам нещо, на което ме светнаха първата бременност - тример. Това нещо минава супер гладко за 2 минути без риск да се порежеш и е екстра за 9-ти месец Simple Smile

# 351

Не съм, но имам билети за догодина и проучвах - високите децибели не са желателни, тъй като звукът минава през тялото - говорим за голям концерт, примерно на стадион или ако си близо до колона, където усещаш вибрациите с тяло.
И въпреки това доста бременни ходят по концерти и нищо им няма. Лятото на стадиона на Red Hot Chilli Peppers видях две много бременни дами, но горе на седящите места, далеч от сцената.

# 352

Не съм, но имам билети за догодина и проучвах - високите децибели не са желателни, тъй като звукът минава през тялото - говорим за голям концерт, примерно на стадион или ако си близо до колона, където усещаш вибрациите с тяло.
И въпреки това доста бременни ходят по концерти и нищо им няма. Лятото на стадиона на Red Hot Chilli Peppers видях две много бременни дами, но горе на седящите места, далеч от сцената.

Да, благодаря ви!

# 353
Момичета, добре, че се зачетох в темата да се успокоя. От няколко дена усещам бълбукане и аз и се бях филмирала, пък то било бебчето Joy

# 354
Привет момичета.Бях на преглед,бебето е добре,тоновете мериха-148-150.Нормалните стойности  били от 120-160.Продължавам терапията с Утрогестан и Алеракт.Изненадващо не съм качила нищо от 6-ти Ноември,63 кг.Гледах кантара,гледах го и неможах да повярвам ,а все още ям като луда.Но корема ми е доста пораснал.То всички ми го казват ама все  не ми се вярва.Обиколката на корема ми е 87 см.В сряда ще давам урина,в 5-ти месец пак кръв и урина.И така.
Видях,че в ЛИДЛ тази седмица има някои дрехи за бременни.Аз мисля да си взема от термо клиновете за бременни,тип чорапогащи.Зимата ще съм основно на рокли съм решила.Имам и 1 чифт дънки,които ми стават все още.Мисля да не взимам панталони за бременни. Blush

# 355
Оо супер, че каза за Лидл, още днес ще отида! Аз мисля да си взема само едни дънки, да имам за уикенд или като пътувам, иначе по принцип съм основно с рокли и поли. Чорапогащниците за бременни на H&M са доста добри, вече от месец съм с тях, другите ми стягат.

Аз вече влязох в 5ти месец, в сряда съм на изследвания и за сифилис, и Хепатит.

# 356
Аз също четох, че много момичета отдават къркорене и бълбукане в корема на движенията на бебето, но на последния преглед доктора ме попита дали го усещам понеже съм по-слаба и като му казах за тези неща и той искрено се разсмя. Каза, че това си е къркорене на червата, явно като започнем да усещаме бебето ще се разбере 🙂 Очаквам скоро, 17г.с + 2 съм.

Момичета, добре, че се зачетох в темата да се успокоя. От няколко дена усещам бълбукане и аз и се бях филмирала, пък то било бебчето Joy

# 357
Дрехите в лидл мисля,че са от четвъртък.
Аз тези изследвания вече ги правих.Последното,което правих беше за хепатит ц.Сега ме пита АГ ако искам за СПИН да правя ама аз отказах

# 358
И аз днес съм на преглед иначе имам клин ме термо и две дънките за бременни от преди мисля с тях да изкарам,ще видим 😁
Една блуза за бременни чисто нова и една две по-широки,по-голям номер нз дали ще ми стигнат

# 359
  • Пловдив
Lilly_7, не си е съвсем за смях, втора бременност ми е и вече определено мога да правя разлика между къркорене на черва и бебе Grinning Но да, сигурно като мъж знае как се усеща...
Не че много има значение, но реших да отбележа Wink

Общи условия

Активация на акаунт