Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 386
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
А то упорит овен да навиеш за нещо след като вече е решил друго си е много трудна задача.. Sweat Smile

Много ме притеснява ако ми се наложи секцио да не родя някой овен Flushed
Аааа, много ви моля! От името на всички Овни искам да кажа, че сме прекрасни хора, стига просто да ни оставите на мира! Trollface
А за безсексието, на нас започна да ни се възвръща желанието, така че може би скоро ще подновим. Първия триместър не сме се докосвали Yum

# 331
При нас мм май повече се притеснява да не стане нещо е и аз също,попринцип нямаме забрани...ама все си мисля да не прокървя и се отказвам съвсем, някакви мои си филми ...ама така до кога 😁
После с големия корем хиччч.

Аз пратих детето за два дни на детска,че мн се изнервих с нея по цял ден викам 🫥

Днес бях на кафе с приятелка и й казах,разплака се милата 🩷ще са на наборчета тя е за януари, в една година този път,защото първите са януари моята,а  май нейния, но различни години🫢 сега разменихме месеците на вторите деца тя януари,аз май 🥳🥳🥳

# 332
Секса АГ ми каза само с презерватив. Каза, че е много важно да не хвана някоя бактерия. Не ми е забранила секса, но изрично ме предупреди за презерватива. Аз съм сигурна в моя, че не кръшка и спазваме висока хигиена, но все пак… И по тази логика увиснах да я питам за СПА. По принцип знам, че не е хубаво, а и тия общи басейни също са предпоставка за бактерии. Просто с приятели си правим преди Коледа такъв подарък, но явно ще пропуснем тази година.

# 333
Басейна и вани са забранени. 😉
Момичета, имам някаква странна кашлица, която не е настинка. Все едно нещо ми дразни гърлото, не кашлям с часове, като хапна нещо започвам. Бях при личната преди 2/3 седмици, слуша ме, нямало нищо притеснително, даде ми Стодал, но все още си я имам от време на време. Нещо хомеопатично да предложите, ако сте имали такъв проблем.

# 334
Момичета, имам някаква странна кашлица, която не е настинка. Все едно нещо ми дразни гърлото, не кашлям с часове, като хапна нещо започвам. Бях при личната преди 2/3 седмици, слуша ме, нямало нищо притеснително, даде ми Стодал, но все още си я имам от време на време. Нещо хомеопатично да предложите, ако сте имали такъв проблем.

Опитай черна ряпа рязваш я от двете страни по малко издълбаеш и сипваш мед вътре слагаш в чаша или съд в който да може да си изтича отдолу но може и когато преседи няколко часа от вътре да пиеш, мисля че няма проблем да приемаш по няколко пъти на ден има и в интернет сайтове може да прочетеш Simple Smile

# 335

Опитай черна ряпа рязваш я от двете страни по малко издълбаеш и сипваш мед вътре слагаш в чаша или съд в който да може да си изтича отдолу но може и когато преседи няколко часа от вътре да пиеш, мисля че няма проблем да приемаш по няколко пъти на ден има и в интернет сайтове може да прочетеш Simple Smile
Благодаря много, ще опитам.

# 336
Хомеожен 9 взех аз за гърлото и с няколко хапченца ми мина.

# 337
Вчера легнах късно защото пих капучино късно, преди да взема детето от детска...след 23ч ми се догади и повърнах два пъти,но малко😐...нищо не взех сега съм добре и хапнах дори

# 338
Казус си е сексът и при нас- първия триместър- нищо, въпреки че АГ каза можете. Основно заради липсата на желание. Сега като взе да се завръща, сякаш не можем да се наканим и отпуснем..забравили сме как се прави 🥹 А и то не беше страх, не бяха неудобства, умора. Все нещо мислиш, все филми подобно на някои дами тук….
С килограмите при мен цари една радост, че не съм мръднала, която предусещам скоро ще се изпари. Но все пак като разбрах, че съм бременна, кантарът показа 72кг, което хич не е малко като старт.. преди лятото бях 70, ама голямо плющене падна по почивките..😬 Но да ви кажа корем си имам стабилно бременен. А както криехме от всички, в някакъв момент вече всички знаят, че чакаме бебе. Целият екип разбра на работа също, тъй като след празниците се отдавам на почивка живот и здраве 😊

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 23:41 от Alice pdv

# 339
Аз нещо започнах повече да качвам, но съм само +2 кг в 17 г.с.
И тук страдаме от безсексие, първата бременност поне при забраната нямах и желание, а сега заради контракции имам и ограничение на оргазмите...., та сме на нищо.

При мен никой още не знае, ще видим дали пак ще успеем да скрием до Коледа, дори и някой да подозира не е питал.
В понеделник сме на ранна морфология и ако всичко е наред ще съм по-спокойна да казвам, но започна да ми харесва никой да не знае. 😂
VaniaK, басейн моят АГ разрешава, ако не е горещ обаче, много препоръчва плуването като упражнение по време на бременност.

# 340
С басейните проблемът е, когато са обществени, заради повишения риск от бактериална инфекция. Иначе плуването наистина е чудесно упражнение по време на бременност (а и не само, разбира се).
Момичета, вие изпитвате ли дискомфорт когато сте дълго време седнали? Например днес пътувах по-продължително и от средата на пътя гърба ме скъса от болки.
Също така, изпитвате ли затруднения през нощта когато сменяте страните? Аз започнах да се подпирам с ръце при всяко повдигане, защото иначе усещам стягане ниско долу и това ме притеснява. При вас така ли е? 🤔

# 341
Аз също внимавам със ставането сутрин и обръщането в леглото.Нямам дискомфорт,но все пак внимавам да не се напрягам в корема.Може би от обездвижването,имам болка от лявата страна ниско в кръста.Като се пораздвижа и ми минава.

# 342
И аз имам дискомфорт като си легна, не мога да си намеря място, ще си взема май от тези възглавници за бременни.

# 343
  • София
На мен таза ми пука понякога при движение и ме заболява. Помня, че и предната бременност беше така. 
Започнах да усещам бебето доста отчетливо. Не като пърхане или мехурчета, а съвсем като движение. Бях забравила колко е сладко това (поне в началото, после към края малко става неприятно). Обаче бебето си е мъничко още и леко да мръдна и спирам да го усещам.

# 344
Мен си ме боли от две-три седмици вече, като се заседя и залежа, на работа или на дивана у нас. И като спя понякога се разбуждам при въртене.

Общи условия

Активация на акаунт