Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 402
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм с наднормено тегло и изобщо нищо не ми личи. Килограмите ми са с два по-малко, което при мен е окей. Гърдите ми са по-големи, което е мъка за мъжа ми, понеже сексът ни е забранен. 😀

# 316
И аз съм по-пухкава, обаче вече доста ми личи. Корема ми си е оформен като бременен корем, гърдите ми са порастнали (не драстично, но има движение). Някакви хора ми казват, че иначе им се струвам отслабнала Grinning не знам, аз влязох във втори триместър на килограамите, на които си бях преди да забременея. От около седмица не съм се теглила, но апетита ми се възвърна, така че е възможно и да съм качила нещо.
Иначе все по-често усещам някакво бълбукане долу и продължавам да се чудя възможно ли е да е малкия ми бебок толкова рано, но не виждам какво друго може да е.
Иначе ние с ММ не се хвалим наляво-надясно, на близките ни сме казали, но за сметка на това пък родителите ни са уведомили вече все що им се изпречи в полезрението Flushed

# 317
И моят мъж страда от безсексие.То и аз.Ама какво да се прави

# 318
И моя е на безсексов режим 😃

# 319
Как сте момичета, аз освен куп болежки и неудобства както и съм ужасно изнервена и напрегната всичко ме изнервя, от вчера се сдобих с жестоко главоболие на моменти направо ми пулсира главата, не мога да спя да седя нищо направо, и за капак съседите над нас правят ремонт и е едно чукане къртене дупчене.. Направо приказка. А за секс не ми се и мисли покрай другите неудобства.. По цял ден съм сама с детето и се изморявам, чистене готвене направо съм погълната от всичко. Таткото се прибира късно вечер гледа и той да почине но помага с играта с детето. Извинете ме но трябва да се оплача на някой  😏🥲

# 320
И аз съм по същия начин 😂 Лудница с малкия цял ден сами.Не ми се излиза ,студено ми е 😂 .Иначе за килограмите аз съм +2 май в 16+1.

# 321
  • Пловдив
Ние преди около 2 седмици казахме на семейството, искахме да мине скрининга и после имахме повод да се съберем всички и решихме да изчакаме дотогава (не живеем в един град).
Близките ни приятели също горе-долу от тогава знаят, в работата шефовете и още един колега знаят от скрининга.

Имах подобна ситуация с детски рождени дни миналия месец, не съм се хвалила, пред 1-2 майки стана на въпрос, тъй като баткото се беше похвалил на приятелчетата и те ме попитаха. Та в общи линии чакам да забележат околните, то със зимните дрехи малко по-трудно, а и не е като да имам тоолкова много контакти на живо.

Иначе за кг съм около 3 кг+, 17+5 г.с. Основно коремът расте, с баткото си спомням, че доста повече се бях закръглила и в лице, и като цяло, но и тогава стартирах с 5 кг повече.

За фетална ехокардиография за момента ще изчакам феталната морфология (записала съм час за 20 г.с.), ако преценят, че има нужда - ще направя. Така или иначе за нея оптимално е 20-24 г.с., така че мисля, че ще имам време да реагирам.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 15:01 от Karina*

# 322
Само на мен ли секса ми е позволен, даже препоръчителен, но на мен нищо не ми се прави 😂 постоянно съм изморена и изобщо не искам да чуя за секс, горкият ми мъж явно.. рядко стигам до там и то едва ли не с нежелание. Сутрин може би ми е по-голямо желанието, но не можем да си позволим сутринта, че докато се оправим да тръгваме става никое време. Днес ми е последният работен ден, ще видим като си остана вкъщи дали ще се подобри тази умора.

# 323
И на мен ми е позволен, но честно казано много ме мързи Grinning

# 324
Късметлийки сте момичета.Възползвайте се от мъжете си.И аз не исках никакъв секс отначалото.Обаче сега откато е забранено взе да ми се прави Grinning

# 325
  • София
И моят мъж страда от безсексие.То и аз.Ама какво да се прави
И ние така - и двамата страдаме и не знам дори кой повече.

# 326
На нас също ни е позволен. След първия триместър взе да ми се връща желанието на мен, но мъжа ми малко се притеснява да не направим нещо на бебето и сам реши да ни наложи лимит. Joy А то упорит овен да навиеш за нещо след като вече е решил друго си е много трудна задача.. Sweat Smile

# 327
А то упорит овен да навиеш за нещо след като вече е решил друго си е много трудна задача.. Sweat Smile

Много ме притеснява ако ми се наложи секцио да не родя някой овен Flushed

# 328
.Аз със рогати най-не се разбирам.Дано мойто бебе се забави малко за да се роди в Близнаци Grinning .Ама каквото такова.Ще си го обичам каквото и да е.

# 329
Ох и ние сме на безсексие Sad Беше ни забранен до 12 седмица, после естествено се възползвахме от вдигането на забраната. Получи ми се едно розово зацапване - най-вероятно от шийката и сега сме със забрана до края на бременността 🤐 Само да ви напомня, че винаги има и други места за утоляване на желанието 😁🙄

Общи условия

Активация на акаунт