Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 291
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
За витамини и аз си ги следя и сега скоро ще ходя за проверка на витамин Д и б12, на мен по време на бременност страшно много ми пада витамин Д, предната беше станал 10.... Сега ще видим, май пак ще пия, като мисля пак да пробвам капсулите на олиесен, защото от спрейове и капки нещо не го вдигам.

Моят в момента е 12 Sad По препоръка на АГ си взех спрей на BetterYou, който се води с доста висока концентрация, но ще видим дали ще помогне. Ти от кои марки не си доволна?

На мен ми предписаха Вигантол, който е витаминен препарат и със сигурност ти вдига доста бързо вит Д-то.(предписват го и на бебета) Другите добавки малко по-бавно се натрупват.

По колко капки Вигантол пиете?

Консултирайте се с вашия АГ - аз пиех по 8 капки на ден, което е доста.
Скоро друг лекар ми препоръча по 3 на ден, спрямо последните ми резултати, които влизат в норма.

# 451
И моята върви напред,доколкото знам термина си остава,смисъл мести се само на екрана 😁
Ох много е гадно да си болен 🫥

# 452
FBID1654125672, кихането и кашлянето много натоварват. Днес получих контракции от задаване....
Може да пробваш кегел да правиш, в някои приложения за следене на бременност има тренировки с таймер, няма как да навреди и може да помогне с изпускането в напреднала бременност. След раждането, ако остане има много опции. ☺️
Lilly_7, предната бременност изследвах преди забременяване, сега ще изследвам другата седмица като мисля да пусна игг и игм.

# 453
Аз от няколко дни имам болка ниско в кръста.Някои от момичетата бяха писали за такава болка в предишните страници.И при мен се получи.Немога да лежа по гръб вече.Оправя се като се раздвижа. Confused

# 454
Аз миналата седмица изкарах доста кофти боледуване - започна от цистит, блока в бъбреците и висока темп.
В понеделник след възстановяване ходих при АГ, каза че всичко е наред, 133гр., засега прилича на момиче, но не се знае.
Каза, че съм с ниска плацента, и "по-внимателно с контактите". Забравих обаче да попитам какво точно има предвид под внимателно 😁
Таткото се притесни и сега не ще и да чуе 🤣

# 455
Аз миналата седмица изкарах доста кофти боледуване - започна от цистит, блока в бъбреците и висока темп.
В понеделник след възстановяване ходих при АГ, каза че всичко е наред, 133гр., засега прилича на момиче, но не се знае.
Каза, че съм с ниска плацента, и "по-внимателно с контактите". Забравих обаче да попитам какво точно има предвид под внимателно 😁
Таткото се притесни и сега не ще и да чуе 🤣
При мен означаваше "никакъв секс". Grinning

# 456
Значи ще се окаже прав май 😔
Тъкмо най-накрая му се върне желанието на човек и то каква стана 😁

# 457
Аз хич не смея с тези болки и ниска плацента, иска ми се понякога но се въздържам, като че ли болката е по силна от желанието.

# 458
И аз съм с предна ниска, но АГ каза че би трябвало скоро да започне да се вдига. Засега и ние сме на сух режим, и си оказва влияние върху настроението, но важното е бебчо да е добре!

В този ред на мисли, днес ми е супер щастливо и доста по-спокойно, защото минахме феталната морфология иии всичко изглежда както трябва на този етап. Оказа се, че интуицията ми си е била вярна през цялото време и наистина чакаме момиченце 💕 Вече е цели 245гр и си се движи по термин, а аз не мога да спра да си гледам снимката, изглежда все едно се усмихва! 😊

# 459
Имам един въпрос към момичетата, на които това не е първа бременност. Коремчетата вече личат ли ви? Тъй като при мен положението е както при първата бременност в 6-тия месец... Имам чувството, че стана огромен и се чувствам много тромава, а съм още в 16 г.с.

# 460
Имам един въпрос към момичетата, на които това не е първа бременност. Коремчетата вече личат ли ви? Тъй като при мен положението е както при първата бременност в 6-тия месец... Имам чувството, че стана огромен и се чувствам много тромава, а съм още в 16 г.с.

Да, в 19+1 съм и от 2-3 седмици си личи осезаемо. Качила съм 5 кг и се чувствам като слон. Да не говорим, че нощно време едвам се въртя.

# 461
И при мен вече много си личи, но то зависи и от дрехите.

# 462
Моят корем също си личи, не е много но примерно с по прилепнали дрехи изглеждам много бременна 😂 Като кг не съм качила много. Аз също намерих снимки от този период с първата бременност и дори ми се струва, че тогава корема ми е бил по-голям. Аз съм около 18 г.с. На мен пък ми харесва, кофти е само тежестта и това че трябва да ставам на една страна, но пък ми харесва как изглеждам когато съм бременна 😂

# 463
И аз съм втора бременност и много ми личи както каза в 6-тия с първата изглеждам сега в 16г.с.

# 464
  • Варна
И аз все едно съм в 6-я месец, а съм края на 15-та седмица, на мен ми е трета бременност.

Общи условия

Активация на акаунт