Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 220
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Аз си взех дънки за бременни от лидъл супер са. Намирам ги за доста по-ок от тези на lcwikiki и са по-евтини

# 481
По скоро за колана питам, не за копчето

Взех си от лидл дънки, но са много странен модел, не ми допадат, чорапогащникът е супер

Моите и двата чифта са от уаикики от преди и нямат копче според мен ще убива при сядане,днес си взех блуза и Термо клин за бременни от Лидл то май е по скоро като чорапогащник....взех м на краката е ок на корема леко стяга ама ще видим като порасне дали няма да се разтегне все пак, дънкито ми е мн удобно има и да си разтегнеш ластика според корема.

# 482
И аз си взех вчера чорапогащника от лидл.Мек и топъл е,харесва ми.Но нещо не ми харесва частта отпред,която е за корема.Шевовете ми се впиват в извивките ,но като за начало е добре.А си взех най-големия размер.Мойта приятелка ми каза,че не съм добре,че се взимам толкова голям размер.Разтяга се доста,може би с надебеляването ще си седи по тялото. Grinning

# 483
За дънките имам и от двата вида първият с колана са ми супер удобни не ме убива и не ме натиска нищо  купувани от HM така че може да идеш да пробваш и прецениш кое ще ти бъде по удобно , другите постоянно ми се смъкват и са ми супер неудобни

# 484
Намерих от един сайт outlet за по 20лв мой размер и ще поръчам онлайн, тъй като съм много слаба и в HM все уцелвам най-малък размер s, а те са ми големи. Но и клина, който взех е s размер, леко ми е голям и както казваш G.H. на моменти се свлича.

# 485
Как завиждам на тези ,които растете само на корем😔😂Аз вече съм +3кг в 17+1,мисля че този път ще кача повече,за разлика от предния път с качени 12 кг.Надявам се да не е така,защото наливам на бедра и задни части ,вместо корем.Не съм имала гадене нито веднъж ,спрях цигарите и може би за това така.Важното е да са здрави бебетата,пък ще слабеем след раждане.

# 486
И на мен ми се стори странна тази част за корема и се зачудих ама видях етикета и се ориентирах 😁
Много мислих за размер нося м взех м,но нз до къде ще ме изкара😁
И аз си взех вчера чорапогащника от лидл.Мек и топъл е,харесва ми.Но нещо не ми харесва частта отпред,която е за корема.Шевовете ми се впиват в извивките ,но като за начало е добре.А си взех най-големия размер.Мойта приятелка ми каза,че не съм добре,че се взимам толкова голям размер.Разтяга се доста,може би с надебеляването ще си седи по тялото. Grinning

# 487
И на мен ми се стори странна тази част за корема и се зачудих ама видях етикета и се ориентирах 😁
Много мислих за размер нося м взех м,но нз до къде ще ме изкара😁
Аз си взех Л,с идеята да мога да го нося повече време,но ми се вижда тесен.А иначе и аз съм М попринцип Grinning

# 488
Оххх, ние днес казахме и на дъщеричката на ММ и ми падна камък от сърцето, много го мислех това събитие... Притеснявах се как ще го приеме, но тя много се развълнува и зарадва и ми олекна много ❤️❤️❤️

# 489
pauly, супер новини! ❤️

Мамите с опит, как сте се справяли с протичането на кърмата през времето когато не сте кърмили или ползвали помпа? Знам, че се продават подплънки, които уж абсорбират кърмата. Тази сутрин ми попадна този продукт (без вакуум), който се носи между храненията и събира това, което изтича и така не се похабява кърмата и се чудя дали нещо такова би било функционално и полезно:
Скрит текст:

# 490
zoya., не съм ползвала, но първо бих видяла дали протичам. Аз не съм протичала освен веднъж при слизането на кърмата в болницата.
Mahur, бях чела, че обикновено се качва повече на дупе и бедра по време на бременност, за да се натрупат запаси с омега и dha за кърмата. 😄

# 491
Момичета, нали всичко е отрицателно? И първият ред?

# 492
Момичета, нали всичко е отрицателно? И първият ред?
Според мен са отрицателни. В референти стойности са. Ти си ги покажи на АГ да ти потвърди, но мисля че са -

# 493
zoya., при мен в началото имаше протичане, но само докато детето хапваше от едната гърда от другата изтичаше. Когато се нормализираха количествата на кърма в гърдите спря всичко. Ползвах протектори, понеже и при настръхване ми потичаше кърма, но не беше количество, което си заслужава да събирам в колектор, а капки.

# 494
Lilly_7 , първото ми се струва положително .. не съм сигурна...  другите са отрицателни

Общи условия

Активация на акаунт