Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 284
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
На мен ми е първа бременност в 16г.с. и пак имам чувството, че изглеждам като в 6ти месец Smile
1,5кг. съм нагоре, но се чувствам като слон, нощно време обръщането е много тежка задача и като цяло нещата хич не изглеждат като в началото на 2ри триместър, а като в края Smile

# 466
На мен ми е втора и още от тестове сякаш ми личеше, да не казвам сега хаха задъхвам се, ходя бавно сега още повече като съм болна ....🙈

# 467
  • Пловдив
Аз съм 18+5 и доста си личи, почнах да се усещам по-тромава. Но като си сравнявам със снимки от първата бременност по това време даже бих казала, че сякаш сега изглеждам по-стегната, но по всяка вероятност 5те кг по-малко сега си оказват значение Grinning
Иначе досега 2-2,5 кг съм качила, да видим колко/дали ще се засили темпото...

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 10:46 от Karina*

# 468
Точно днес търсих снимки и корема ми е като този в 24 седмица предната бременност...
Знам, че е нормално, но имам чувството че ще се пръсне 😂
Аз се харесвам бременна и като кажем на всички няма и да ме притеснява вече. 😅

# 469
На мен коремчето ми е леко пораснали, но като кг не съм качила нищо още. В 16 седмица съм. Вие кога започнахте да качвате?

# 470
На мен коремчето ми е леко пораснали, но като кг не съм качила нищо още. В 16 седмица съм. Вие кога започнахте да качвате?
точно сега. И аз съм в 16г.с., до средата на 15 не бях качила нищо и сега за 3-4 дни съм +1.5кг.

# 471
  • Пловдив

Аз грубо си качвам по 0,5-1 кг на месец, варира, но горе-долу така е било:
11 г.с. + 0,5 кг
15 г.с. + 0,5-1 кг
19 г.с. + 0,5-1 кг.

Не съм имала гадене, даже поотпуснах храненото, по-често започнах да хапвам по малко сладко.

# 472
И аз започнах да качвам след 14 г.с.

# 473
Аз не мога да хвана колко кг съм качила предната бременност започнах 48кг. бях качила около 12/13 кг.след като родих останаха 4 за сваляне но се чувствах добре и не ги свалих. Преди да забременея и първите седмици имах проблеми с кисти, с хормони и покрай тях бях 55 кг сега съм 56 та не знам. Видимо като се оттървах от кистите отслабнах 😄

# 474
Аз засега съм качила само 1кг от 14г.с. до 18г.с. През първия триместър дори свалих два килограма заради постоянното гадене и промяна в храненето.
Може би чак сега започвам да забелязвам и по-голяма промяна в коремчето, преди това беше главно в долната част (бебка се е наместила доста ниско), а през последната седмица започна да се закръгля. Все пак не бих казала, че ми личи особено много, но аз съм си висока и със сравнително широка структура. 

Колкото и странно да звучи, вече нямам търпение за бременното коремче. Все пак ми е първа бременност и всичко ми е ново и вълнуващо. Simple Smile Ще видим колко време ще изкарам преди да ми се наложи да се запасявам с ново яке за зимата.

# 475
Моето коремче също е пораснало.От днес съм в 17 г.с.Вчера си взех клин за бременни и като го облякох се гледах 1 час в огледалото Grinning Как ми отива да имам бременно коремче.Аз качих 4 кг много бързо,в първите 2 месеца.Но го отдавам повече на това,че спрях цигарите.Последния месец нищо не съм качила,но корема ми е пораснал.Макар,че не ми е толкова голям корема,ми е трудно  да се свивам,трудно се обувам,трудно ставам,онзи ден едвам се свих да си отрежа ноктите на краката.И на мен въртенето в леглото ми е тегаво.Всичко ми става все по-трудно.И аз се чувствам като тюлен,морж,и аз незнам какво.А пък към 8-9 месец представям си каква мъка ще е.

# 476
  • Варна
И на мен ми е втора бременност, сега съм 17+5г.с. Личи ми още от 14та седмица,  защото съм по принцип много слаба и раста само на корем през бременността Simple Smile вече пред абсолютно никого не мога да скрия хубавата новина. Като килограми съм +5, а за предната, цялата бременност общо бях +13 преди да вляза да раждам Simple Smile

# 477
Аз започнах да качвам 13-14г.с, вече съм +4кг.

А имате ли наблюдения кой модел дънки са по удобни - тези с колан преди разтегливата част за корема (като на нормални дънки) или тези, които като клин си продължават към широката част около корема?

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 15:35 от Lilly_7

# 478
Моите и двата чифта са от уаикики от преди и нямат копче според мен ще убива при сядане,днес си взех блуза и Термо клин за бременни от Лидл то май е по скоро като чорапогащник....взех м на краката е ок на корема леко стяга ама ще видим като порасне дали няма да се разтегне все пак, дънкито ми е мн удобно има и да си разтегнеш ластика според корема.

# 479
И аз загледах клиновете от Лидл тази седмица и мисля да си взема, доста положителни мнения изчетох за техните дрехи за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт