Майски бебета 2024г. - Тема 3

• 45 435
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Romi4ka_, аз също съм с две малки кученца и ми се сви сърцето като прочетох.. Надявам се вече да си се успокоила и да сте добре и ти и кученцето. Не се притеснявай, аз също мисля, че бебето е добре. За твое успокоение се обади на АГ или отиди на някой спешен кабинет да те прегледат, но тези неща от които се страхуваш си мисля, че веднага биха станали.

# 286
Момичета,в коя седмица може да се види пола на бебето?Не съм правила прена-тест,а другата седмица съм на преглед и ще съм в 16 г.с.,та се чудя дали има някакъв шанс на се види пола на бебо Blush
Дени, ако бебето е благосклонно може да се види. За моето в 13г.с. двама лекари изразиха много силни, почти категорични предположения, че е момче и дори ми показаха. Аз вече знаех, че е, заради пренатеста.

# 287
Момичета, вас пращали ли са ви на фетална ехокардиография? Моя АГ ми препоръча да отида около 20г.с., за да огледа специалист хубаво сърчицето на бебето. Той на феталните ми каза, че всичко изглежда наред, но не знам дали това е стандартна препоръка или нещо го е притеснило и е решил да ми го спести.

# 288
На мен не са ми казвали такова нещо до сега.Предполагам,че е стандартно нещо

# 289
Аз също ще ходя, добра практика е, която подкрепям. Също профилактично ходене на кардиолог след раждането препоръчвам, понякога за съжаление има скрити дефекти, които не се израстват без намеса, но водят до проблеми след години. Simple Smile

# 290
И на мен не са ми казвали, но бих отишла.

# 291
При мен се оказа че тези пъпчици са от обезкосмяването със самобръсначката  . Вече съм спокойна.  Но пулса ми е много висок измериха ми го 113 днес

# 292
Малко е извън темата за бременността, но защо си го причинявате този бръснач? Толкова гъсти, болезнени и сърбящи стават след бръснач. Аз от години, може би поне от 15-20, ходя на кола маска. Гадно е 5 минути, после е рай. За срама - свиква се. Не сте първата, която вижда. Като при АГ е 😃 После обаче оредяват и омекват. За лазар не съм се навила точно там в тази интимна женска част, поне докато не приключа с бременностите и децата 😃 Не бих си посегнала никога с бръснач. И едно, че е деликатно място, не винаги ще успееш да се оправиш, но след 3 дена отново. Мерси!

# 293
Аз пък точно по време на бременност не бих си причинила кола маска, понеже прага ми на болка доста се е понижил. Едва си изчистих краката с епилатор миналата седмица, та какво остава за това. 😂 С ножчето чиста работа, става много бързо. Мажа предварително с кокосово масло за по гладко бръснене, а и хидратира кожата и намаля раздразненията.

# 294
Малко е извън темата за бременността, но защо си го причинявате този бръснач? Толкова гъсти, болезнени и сърбящи стават след бръснач. Аз от години, може би поне от 15-20, ходя на кола маска. Гадно е 5 минути, после е рай. За срама - свиква се. Не сте първата, която вижда. Като при АГ е 😃 После обаче оредяват и омекват. За лазар не съм се навила точно там в тази интимна женска част, поне докато не приключа с бременностите и децата 😃 Не бих си посегнала никога с бръснач. И едно, че е деликатно място, не винаги ще успееш да се оправиш, но след 3 дена отново. Мерси!
Аз няколко години си правех кола маска,ползвах и епилатор.Но в един момент неможех да издържам на болката,всеки път я правех с мъки.От 2-3 години спрях с всичко и само бръснач.Пъпки,непъпки,поне не ме боли Grinning

# 295
Аз ходих един път малко след като разбрах, че съм бременна и болка пак си имаше. Смятам да си ходя, до когато мога. Моята козметичка ми каза, че при нея ходят и жени ден преди да отидат на секцио, че там в болницата не се знае как ще те ошетат (чувала съм, че бръснат, не знам дали е така).

# 296
И аз това съм се чудила,как става бръсненето с големия корем,предполагам,че е доста трудно

# 297
С огледало, момичета. 😅 Приятелка ми беше споменала.

# 298
Моя приятелка ми беше казвала, че мъжа ѝ ѝ помага 😃😃😃

# 299
Аз се връщам от кардиолог. Добавям още 3 хапчета към коктейла, защото кръвното ми беше 160/80. Последният път АГ го измери 140/80. Пулсът беше 95, кардиограмата е окей, ама ето още едно нещо, за което да се тревожа. 😀

Общи условия

Активация на акаунт