Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 413
  • 912
  •   1
Отговори
# 615
  • Замък сред облаците
Че какво се е подобрило като беше БХ? БХ най-често е проблем със СГ. Не е яко да мастурбираш в чашка ама….

# 616
Sisi-cat, стискам палци! 🍀  Време е да заваля положителни тестове в темата. 🤗  Почвайте да се проявявате, Коледни чудеса!

За секса по график - при нас също беше неприятно в началото, но после го превъзмогнахме и сега много се забавляваме. При мен грешката в началото беше, че ММ не беше наясно кога и защо трябва да действаме. Но като му обясних и като му кажа сега и си ме налазва с много ентусиазъм. 😇 Казвам го, за да дам надежда, че може да бъде приятно преживяване маратона. 😊

# 617
АА, тогава само месец и половина беше минал. Като се има предвид, че 3 месеца или повече отнема да има съществена промяна. А откровено казано с тази спермограма, която имаше преди 3 месеца е страшен късмет, че изобщо се е получила бременност, ако положението е същото.

Само информативно:
3.6 млн нормокинетични в обема с 3% морфология
Сравнено с предишната от март, когато забременях: 111 млн нормокинетични, 3% морфология

# 618
  • Замък сред облаците
Ми никак не е чудо.  3,6млн са пак милиони сперматозоиди, които вършат работа. Ама щом не ви притесняват абортите повече от една СГ, ваша си работа.

# 619
Абе, чудо си е. На нас при под 3млн/мл и осреднено 10млн общо в обема номокинетични + морфологията си ни казаха, че нямаме шанс за естествено.
И все пак и аз съм на мнение, че трябва да пусне спермограма mommy, дано да се навия мъжа ти.

# 620
  • Замък сред облаците
Че шансът е малък, не го прави невъзможно. Винаги се сещам за една потребителка, която се задържа за кратко тук, при мъжа й се оказаха всички стойности нулеви. Никакви сперматозоиди, генетично. На фона на това всичко друго е въпрос на конкретен шанс, статистика, подреждане на звездите…

# 621
Ще видим дали ще се разберем за спермограмата. Но ако резултатите пак са същите или по-зле, честно казано не знам какво ще правим. Лекарствата, които взима ММ не са бонбонки да ги сменя през 3 месеца и клоня към това, че ми е по-важно той да е здрав, отколкото другото.

# 622
И аз съм на мнение,че трябва да се пусне спермограма.
Чудеса се случват,но не е добре да се играе на тото,физически и психически не е ок.
В крайна сметка всички неуспехи,борби,изследвания и болка си ги преживяваме сами,колкото и да ни разбират мъжете и да ни подкрепят,те всъщност няма как да се поставят на наше място и да знаят какво точно преживяваме.Мисля,че една спермограма е най-малкото,което могат да направят за нас,то даже не е и за нас…

# 623
Най-добре да пусне спермограма, най-малкото да видите как и дали се отразяват лекарствата. ДНК фрагментации също. Явно го е страх от резултата, разбираемо е. Иначе самото мастурбиране в чашка нито боли, нито сърби, направо е като СПА процедура в сравнение дори с най-обикновен преглед при нас…

Иначе забременяването абсолютно винаги е тото, сигурност няма никога. Асистираната репродукция също е скъпо тото. Така, че психически по-добре всички да сме настроени за това. Особено в тази група, повечето сме с проблеми.

# 624
Хубаво е добре да са изговорени нещата между вас и всеки да знае своята роля и да я спазва като войник. Не са приятни неща, но и цветните снимки, стимулации и други манипулации не са приятни и това може да го потвърдят момичетата, които са минали многократно през такива.

Моя ММ щеше да ходи чак до София да повтаря, макар и да не е най-приятното нещо + е  и скъпо. Именно защото беше положил вече много усилия през тези трите  месеца. Не беше шепа хапчета (които ви прилагам в снимка), не беше промяна в диета и начин на живот и график. За него се превърна във важно да разбере помогнало ли е нещо от всичко или не. Нека се инвестират мъжете ви и разберат своя принос към процеса. Никой не обича да го “скъсат” на изследвания,  разочароващо е усилията ти да са били напразни, но най-добре е да знаеш, за да видиш къде може да бъркаш.

Скрит текст:

Повечето от тези се пиеха по два пъти на ден за оптимални мг + Л Карнитин, който взехме на сироп , за да спестим поне идин хап. Общо около 7 добавки.

Резултат ние видяхме и с Божията помощ. Пиша не за да се хваля, а защото самата аз много често му четях някои от историите от тази тема, успехи и неуспехи и от темата за МФ. И той беше един невидим член на групата така да се каже и започна да осъзнава, че и на другия край на света да отидем за процедура, пак той може да е причината за неуспех.

# 625
Lygia, вашата история е много вдъхновяваща и шапка му свалям на мъжа ти за волята.

При ММ проблемът не е в това, че не иска да отиде, а че според него ще си дадем парите на вятъра, защото очаква, че всичко е 6 вече и ей сега ще забременея. Той е много положително настроен, че нямаме повече проблем.

А аз не мисля, че съм готова за някакви по-сериозно стъпки, ако не се случват нещата по естествен начин. По-скоро ще сменя фокуса и ще се опитам да приема, че имаме само едно детенце в близо бъдеще поне.

ММ пие добавки, спортува, храни се добре. Малко се прави на ударен и от време на време пали цигара или пие повече от две бири на седмица. Но нямам желание да бъда лошото ченге и постоянно да чета конско, идва ми в повече.

# 626
По време на О и на нас ни е трудно, особено 3те поредни дни. И двамата сме от хората, които не могат всеки ден. Много е неприятно, искам да го правим с желание и съм решила, че ако не стане този месец следващия ще караме през ден, дори в 3те най-важни дни. Засега нямаме някакви кой знае какви установени проблеми, има дами забременели от 1 път в месеца, без да следят О…

# 627
Mommy, вие ще си решите. Важното и да сте на едно мнение.

Показах снимка от дома ни и от един момент в историята ни, който не очаквах че ще се окаже толкова важен, за да покажете на своите мъже и да ги надъхате ако имат нужда. Не за начукване на канчета, а защото на нас положителните примери и съвети ни помогнаха много да се вземем в ръце и да направим всичко възможно да увеличим естествените си шансове защото и ние не бяхме  готови за АРТ.

# 628
При нас излезе СГ, чакам моите Vegfa и Tafi.
Имам час при Тончев, отделно ще пуснем и кариотип. Продължаваме да търсим причините за БХ.

P.s. излязоха и моите изследвания. Дали може Tafi да влияе на имплантацията?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 11:52 от Bambie.

# 629
Нали тук преди няколко страници коментирахме, че влияе.

Общи условия

Активация на акаунт