Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 36 056
  • 912
  •   1
Отговори
# 825
Честит рожден ден, Салсера, пожелавам ти бързо да минава вирусът и с кръвното да могат момичетата да ти отговорят! Нека следващата година лошото да е зад гърба ти и само хубави неща да ти се случват! Стискам палци за успешен трансфер януари/февруари! Nature Sparkles

Днес е Никулден, не знам дали си имаме именички във форума, но честити да са ни, ако има! Nature Star2

# 826
Салсера, честит рожден ден! Пожелавам ти бързо оздравяване и да намериш добър кардиолог, който да ти реши проблема с кръвното. Аз не мисля, че е свързано с тромбофилията, защото при теб се случва и когато не си болна. Весел празник и на следващия да сте трима! ❤️❤️❤️
ПП Допегит не е единственото лекарство разрешено по време на бременност. Има и много други, които могат да се включат при нужда. То и НМХ нямат показание при бременност, но масово се използва, поради липса на други алтернативи. Всичко ще бъде наред! Аз съм с другия проблем....равни граници, което е много опасно и висок пулс, тааа може аз пък да съм на антиаритмични.
Само да допълня, че Коринфар НЕ се приема по време на бременност! Иначе докато не си бременна можеш да го пиеш, но...едиствено сок от грейпфрут(фреш) може да му засили действието(има опасност от рязко падане на кръвното).

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 11:36 от Kactus

# 827
Салсера честит рожден ден, пожелавам ти да си жива и здрава и успешен трансфер. За кардиолог чувам много добри отзиви за др Чилингирова.

# 828
Честит рожден ден, Селсера! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Пожелавам ти на следващия ти рожден ден да сте 3ма! Heart

Честит имен ден и на именничките (ако има такива)! Бъдете здрави, щастлива, обичайте и бъдете обичани! Heart

# 829
  • София
Мойте фоликули пораснали повече отколкото трябва за два дена... сложиха ми задържаща инжекция, ама мен ме притесни малко големината, единият го измери 18мм, предният път сме ги таймирали на 16.5-17

И едитвам: кое всъщност е по-важното излседване Естрадиола или ЛХ?
Защото ЛХ е в долна граница за овулатарна фаза.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 14:26 от shan^tall

# 830
  • Замък сред облаците
Аз идвам с, хм, казус.
Помните моето зацапване в събота. Нещо не ми се връзваха калкулациите. Взех си тест за бременност и в неделя беше положителен, макар и с много бледа, почти изпарителна черта на 5-та минута. В понеделник повторих, отново бледа, но по-видима черта, и съответно пуснах кръвен, разбира се.

Резултат в понеделник - 13,8 mU/mL. Прогестерон 35nmol.
Резултат днес - 16,5 mU/mL. Прогестерон 46nmol.

Днес ми е първи ден закъснение. В общи линии се надявам да не е извънматочна. За идния понеделник имам час при АГ, като в петък ще потретя изследванията.

Иначе караме и нелек вирус вкъщи, детето е с лека пневмония, аз подсмърчам, кашлям. Почнах си НМХ инжекциите, че вдигне ли ми се прогестерона кръвта ми се сгъстява бързо. Дано вируса да е това, което възпрепятства развитието на чхг, стискайте ми палци.

И най-откаченото е, че евтините уринарни тестове (клиър тест) са засекли ЧХГ под 20 🙄

# 831
АА, стискам силно палци! Heart

# 832
AA, много, много стиснати палци да не е извънматочна! Според мен щом си имала еднократно зацапване (да предположим имплантационно), би трябвало да си е в матката.

shantall, според мен и двете са важни но показват различни неща. Естрадиола - зрелостта на фоликулите/яйцеклетките, ЛХ дали скоро ще се пукнат.

# 833
Салсера , честит пожден ден 🌺Да си жива и здрава , много обичана и обожавана и в най-скоро време да се сбъдне мечтата ти ❤
АА  🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Ти този месец засече ли овулация ?

# 834
  • София
АА, моят опит с ИБ - прогестеронът е нисък. При теб е сравнително добре. ЧХГто обаче не е нараснало за съжаление. Ще ти стискам палци всичко да е наред, или ако не е то да не се стига до външна намеса.

2402, това и аз го знам, ама рових предните изследвания на доста по-нисък ЛХ сме правили таймиране, притеснявам се да не изпуснем момента, че то 18мм си е доста.Ако ЛХ трябва да достигне пик и тогава се пука фоликула имаме време. Надявам се и инжекцията да спомогне. Утре ще гледам да не мърдам много от кревата и да не вдигам тежки неща.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 15:12 от shan^tall

# 835
АА, честито и от мен, стискам палци всичко да е наред.

# 836
AA, дано всичко се развие в положителна насока, т.е това ЧХГ да расте правилно, съответно и бебо, и на финал жив и здрав! Heart

# 837
  • Замък сред облаците
Съншайн, не успях да засека дефинитивно О, подозирам че е била на 17 ден точно като си проспах тестването, което беше преди 14 дни.

Момичета, това ми е 4 забременяване, тъй че знам че няма да го бъде с тия данни дето ви дадох. Ама поне дано не е ИМБ.

Едит: А и гаден вирус караме, ще се учудя ако не окаже ефект. Последно така кашлях от ковид. Само температура не сме вдигали, ама съм като ударена с мокър парцал.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 15:24 от АА

# 838
AA, както някой ти беше писал, че само помагаш, но не споделяш - сега направо гръмна! Хайде, дано всичко да е наред и да ни зарадваш!

# 839
АА, стискам палци да не е извънматочна. Чудеса се случват, ама с тези стойности едва ли, ти си знаеш.

Салсера, честит рожден ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт