Имам аз една мечта, да видя втората черта ! ~бебеправене 424~

• 37 180
  • 912
  •   1
Отговори
# 705
  • Замък сред облаците
И каква е логиката да мине цикъла? Уринарният тракт е отделен. С вкарване на катетър при пункция е реално да са те заразили нещо. Пуска се изследване при 2 дни парене даже….

# 706
  • София
Жаки, и според мен доста си почакала, аз на макс 4ти ден неразположение ще съм пуснала стерила урина.

# 707
Здравейте, момичета. Аз искам да се консултирам с вас за мнение. На 29ти ден от МЦ (моят е по-дълъг) имам симптоми на ову - слуз, плюс силно воднисто течение (когато се изправя даже ми се стича по краката, с извинение, но по принцип съм така 1 ден преди слузта), болки в яйчниците доста силни, плюс и когато седна се усещат и като се натисна ниско долу и усещам боцкане, че чак слиза и надолу по вътрешната част на бедрото. Всичко това ми се случва почти винаги по време на ову, въпросът е че слузта, воднистото течение и болките траят макс 2 дни, обикновено 1. А сега съм така от вторник (4 дни). Отделно имам и отпадналост, спи ми се в необичайно за мен време и замаяност, както и леко гадене.
Вчера вечерта правих тест - отрицателен е. Дали тогава не е някоя инфекция или киста (нямам зацапване). Ходих на СПА през уикенда и от две седмици поднових Геритамина и Иногинол. От инфекция и киста има ли такива симптоми.
Ясно е, че ще ходя на лекар, ако не затихне, ама какво е това чудо...
Благодаря!

# 708
  • София
KPP, на мен ми звучи като да си понастинала малко, поне аз така реагирам при настинка.

# 709
Честито на Тити и Ме, много се радвам за вас, момичета! Успешно да е до финал!

За цветната снимка, макар и минимално, има радиационно облъчване и затова като правих на мен ми казаха да пропуснем опити този месец.

Аз се отчитам с М от вчера, доста обилна и изтощаваща, особено като се комбинира и с вируса, който ММ ми подари. Но съм благодарна, че дойде, защото бях в такова нестабилно и ревливо емоционално състояние последната седмица, че не се понасяше. Та, погледите сега са насочени към декември. Дано момичетата да повлекат крак ❤️

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 15:58 от Moonlit

# 710
KPP, на мен ми звучи като да си понастинала малко, поне аз така реагирам при настинка.
И аз така мисля, но мислех да не е и от Иногинола нещо.
Дали да ходя при док или по-скоро да стоя на топло и ще мине? Днес направо левият яйчник супер много ме боли. Единствено ми е странно, че има обилна цервикална слуз. Но може и при инфекция да се появява.

Иначе, аз не съм писала в темата скоро, но все така нищо при нас. Като цяло вече нищо не следя, не пия, не чакам, не го и мисля. Но сме решили след рождения ми ден през януари, ако още няма нищо, да ходим вече при репродуктивен. Обмислям за Сигридов или Щерев, а също и за клиниката в Плевен.
Аз сега работя с д-р Първанов, като психотерапия, защото след аборта през март развих доста тежко ОКР. Той е работил там 15 години, като провеждащ психотерапия за двойките/майките и каза, че клиниката е много добра и има голяма успеваемост, а също и че менталното здраве е много важно в периода на опитите, защото голям процент от репродуктивните проблеми идват от "главата".
ОКР-то го преборих, за щастие (и то без хапчета), обаче ще продължа на работя с доктора, ако решим да правим вече процедури в клиника.
А някой има ли отзиви за клиниката в Плевен?

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 16:11 от KPP

# 711
  • Замък сред облаците
Инозитола в иногинола увеличава ЦС. Ако обичайно си с обилна, сега повече. Обилното течение също понякога значи намалени лактобацили и увеличени левкоцити дори без инфекция (левкоцитите се увеличават компенсирайки липсата на лактобацили, но това се доказва само с МБ.)

# 712
  • София
Чела съм добри отзиви във форума за КИРМ.

За другото не знам наистина, при мен без симптоми си имаше инфекция. Ако те притеснява и продължи след цикъл, отиди профилактично за твое спокойствие.

# 713
Момичета, напълно нормално е понякога да се появяват болки за около 2-3 секунди като менструални. От всичко се притеснявам вече.. А и гърдите ту ме болят повече, ту по-малко, ту хич , а предишния път като спряха да ме болят ми дойде и представете си какво си мисля постоянно...

# 714
  • Замък сред облаците
Да, матката се разтяга полека и оттам тия болчици. Нормално е.

# 715
Моят Fertility test е почти готов и всичко е отрицателно, но още нямам резултат за HHV-6. Насявам се само да няма изненади и за това да няма още резултати само за него.

# 716
Някакви капки за нос, които стават и за бременни.. опитвах с ракия цял ден, но вече почнах да се задушавам и е просто ужасно

# 717
  • Замък сред облаците
Каква ракия бе жена, тцтцтц. Грипстоп спрей за бременни може. А от бременността също яко се надуват лигавиците и носа.

# 718
Не че я пия тая ракия😂Когато съм нямала капки за нос у дома съм слагала на малки памучета ракия и слагах за 10 15 секунди - моментално се отпушваше. Ама сега нищо такова

Каква ракия бе жена, тцтцтц. Грипстоп спрей за бременни може. А от бременността също яко се надуват лигавиците и носа.

# 719
  • Замък сред облаците
Бадемово масло на памуче също помага за носа. А ракията изгаря носната лигавица и си удвояваш проблема.

Общи условия

Активация на акаунт