Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват стъклените нудли?
Как се приготвя корейски стек тартар (yukhoe)?
Какво представляват гьозите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват стъклените нудли?
-
Как се приготвя корейски стек тартар (yukhoe)?
Корейският стек тартар, известен като yukhoe, се приготвя чрез нарязване на тънки парченца сурово говеждо месо. След това се овкусява със соев сос, чесън, сусамово олио, сусам и пресен лук. Обикновено се сервира с жълтък и се консумира с горещ ориз. Рецептата може да варира, но основата е суровото месо, подправено с азиатски съставки.
-
Какво представляват гьозите?
-
Какво е уакаме?
-
Как да приготвя сос Хойсин у дома?




та не помня точно коя от всичките рецепти съм ползвала. Те са почти едни и същи с мънички незначителни разлики 

. 
) - hojicha chashu - свинско, мариновано в чай и после запечено на тиган и допълнително задушено в маринатата. По принцип, използваният чай е hojicha - зелен чай, който е запечен, за да придобие по-дълбок, леко опушен вкус. Понеже нямах от този вид чай, използвах зелен чай ароматизиран със сакура, а опушеният вкус се опитах да имитирам с малко пушен пипер.