Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 665
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Финалната 5-ца също е ясна:
5. Дунев
4.Мастагарков
3. Мартин
2. Момчил
1. Рълев

Е нали уж Момчил отпада заради тежка контузия...как така е втори? На финала ли се контузва? Рълев служебна победа ли получава? Защото аз не виждам как иначе Рълев ще бие Момчил.
Това беше опровергано преди два месеца. Не отпада, на финал е.

# 106
Финалната 5-ца също е ясна:
5. Дунев
4.Мастагарков
3. Мартин
2. Момчил
1. Рълев

Е нали уж Момчил отпада заради тежка контузия...как така е втори? На финала ли се контузва? Рълев служебна победа ли получава? Защото аз не виждам как иначе Рълев ще бие Момчил.
Доста отдавна се отхвърли този спойлер. Перифраза на спойлера - играе до последно въпреки контузията, но все пак губи финала.

# 107
Спойлер за днешната битка ??!
Чакаме да вземат грошовете на Момчил ли ?

# 108
На всяка страница се пита едно и също.Разровете се малко и ще видите отговора.

# 109
  • Stockholm
Добре, за финалната петица е ясно, но дайте малко инфо за индивидуалните битки, и по конкретно за Ситото Лъвче как ще се справи на тях.

# 110
На всяка страница се пита едно и също.Разровете се малко и ще видите отговора.
Да, превключвам … тая нагласация и вендета за “мамещия”не желая да гледам Sad

# 111
А на Момчил контузията ще се влоши ли, защото мисля, че нищо толкова сериозно не са ни позакали за сега?

# 112
Стратимир ще умира ли, ходи като умряла лисица? Или така са му казали от продукцията?

# 113
Аз все забравям, ама пък сега се сетих. Специални поздравления за Ковид за профилната му снимка.😆 Идеално се вързва със сегашният сезон. Едно към едно.👍👏💯

# 114
  • София
Аз все забравям, ама пък сега се сетих. Специални поздравления за Ковид за профилната му снимка.😆 Идеално се вързва със сегашният сезон. Едно към едно.👍👏💯

Разкарал ли е образа на Алекса? Даже не съм забелязала Simple Smile

# 115
Страшно слабо представяне за Стратимир, никога не съм го харесвала и по-добре да не влиза в All Star.
Последната териториална за Старейшините ли е? Видях някаква математическа задача...като за Момчи.... 😂

# 116
Страшно слабо представяне за Стратимир, никога не съм го харесвала и по-добре да не влиза в All Star.
Последната териториална за Старейшините ли е? Видях някаква математическа задача...като за Момчи.... 😂
Тихичко, че се стреснах и аз. Първото което си помислих, че и там ще намерят начин да го изработят. Дали ще е решима задачата? Simple Smile Simple Smile

# 117
И все пак ще има още една седмица племена и финалът явно ще е на 2 декември.

Последната териториална за Старейшините ли е?
Като гледам Виктория как е разпуснала косите, явно не идва от реката, тъй че да. Wink

За другата седмица - Старейшините губят поне една номинационна битка.
Виктория отпада.

# 118
  • София
А още една кастинг битката ще има ли? Да вземат и останалите грошувИ, не за друго Joy

# 119
А още една кастинг битката ще има ли? Да вземат и останалите грошувИ, не за друго Joy
Нее. Трябва някакви "джобни" да му останат. 🤪🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт