Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 670
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 335
От едно съобщение в другата тема на потребител , регистрирал се да ни каже точно това

# 1 336
  • На морето!
Ако тезо двете са на финал в Ергенът... Копаем дъното. С право не е избрал никоя. То хвани едната-удари другата.
Как така не е избрал? Нали уж тази Нани избира и се разделят веднага след финала?

# 1 337
Информацията е разнопосочна за ергена. Според мен се опитват да ни метнат и имат регистрирани потребители тук, но ние сме прекалено умни жени... не са познали Simple Smile

# 1 338
Именно, май се опитват да ни заблудят, само да пропомня как миналата година навсякъде се пишеше ,че печели Карабаджак в началото, но Теа на Наум ни издаде победителката,още в първия епизод;)
Според мен,  само си спекулирам де, пак ще има уж разбито сърце-тази Маги, а си избира наистина Нани(мисля го, защото много оскъдно я дават в помото), но не са заедно след това.

# 1 339
Писа се от човек, който спусна и друго инфо, което засега се очертава вярно (първата роза е за Маги Томова според промото).

# 1 340
Васка ще отпадне някъде август според ИГ

# 1 341
Васка ще отпадне някъде август според ИГ

Снимките са започнали през септември.

# 1 342
  • Melmak
Нали са ги накарали да изтрият постове от октомври, за да не видим коя кога излиза. Това май в другата тема го четох.

Имаме ли някакви явни спойлери? Колко много имаше миналата година.. сега сушааааа

# 1 343
Да, аз го писах, със сигурност помня, че Екатерина имаше снимки през октомври на площада (?) в Родос, като и други участнички се бяха снимали на същото място. Това вече го няма. 

# 1 344
Писа се от човек, който спусна и друго инфо, което засега се очертава вярно (първата роза е за Маги Томова според промото).

Ако помните предния сезон потребителката, която твърдеше, че Елена печели, също ни пусна верен спойлер за първия епизод. Това им е тактиката явно, не се връзвайте! 😅 Не казвам, че на новия потребител не са му верни спойлерите, но аз се съмнявам във всичко до последно.

# 1 345
  • Melmak
Имаше един чат с японката… беше право в целта. Къде сте сега, момичетаааааа

# 1 346
Хора, намерих си скрийншотовете!!! 😁 Само Екатерина и Надя съм скрийншотнала. От едно и също място са снимани.
 Едитнах, да си скрия данните.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 13:36 от Le Strange

# 1 347
Аз имам скрийншоти на първата публикация след паузата от профилите на някои момичета, които разкрихте в средата на ноември.
Екатерина е 9 август - 1 ноември

# 1 348
Пак съм аз. 😁 От скрийншот, вече като се пооформиха участничките. Мисля, че постът беше на Alucard, и пише, че Мартина Симова е била активна 07.09-13.09. Можем ли да предположим, че е една от първите отпаднали?

# 1 349

Общи условия

Активация на акаунт