Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 503
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 210
На 13.08 му е РД-то, да.

# 211
В основната тема пише, че последният ден от снимките е 24.08. Питах кога е РД на Момчил и ми казаха - на 13.08. Ако и двете дати са верни, то последната "седмица" от 4 дни с две племена изтича на 16.08. Та умирам от любопитство какво се е правило от 17ти до 24ти ден по ден на терен.

Е играха се индивидуалните битки между финалната 8ца, как какво...

# 212
Виктория с кого ще е на елиминации?

# 213
  • Stockholm
В основната тема пише, че последният ден от снимките е 24.08. Питах кога е РД на Момчил и ми казаха - на 13.08. Ако и двете дати са верни, то последната "седмица" от 4 дни с две племена изтича на 16.08. Та умирам от любопитство какво се е правило от 17ти до 24ти ден по ден на терен.
Всички финалисти се появат в Инстаграм на 30 август. И какво са правили от 24-ти до 30-ти питам аз:joy:

# 214
Как какво? Преигравали  са финала Simple Smile

Ох, не ми се сърдете. Те пръстите сами написаха горното Simple Smile

# 215
  • Някъде там...
Момчил и Васко на 28.08 са на море. Това май е първата поява на Момчил след игрите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
По традиция на финала трябва да дадат пак тази игра Wink Удобно да е играна от този, който искат да спечели Simple Smile

# 217
Няма вече какво толкова да се коментира в темата и моето не е спойлер, но понеже не мога да пиша в другата тема за победителя искам да кажа, че Рълев не ми е станал антипатичен досега, дори и след коалицията с Виолета. Искаше да играе с Крум, той не пожела, не предаде Радо и честно казано остават малко дни до финала, за да ми стане "недостоен".
А относно голямата БОМБА дали не е дисквалификация на някой от финалистите, дори и на Момчил?

# 218
А относно голямата БОМБА дали не е дисквалификация на някой от финалистите, дори и на Момчил?
Според мен тази бомба е за това че Рълев има две лични предимства.

# 219
Абсолютно нечестни награди!

# 220
А представете си бомбата да е, че Рълев предава Виолета заради Мартин. Scream
Невъзможно, но точно заради това може да е т. нар "бомба". Simple Smile

# 221
Рълев и Марто са близки извън игрите, но дали са заиграли заедно сега или просто са си станали close чак след предаването, не знам. Но аз лично не виждам как Мартин ще е играл сам баш до края. Не на мен тия.

# 222
  • София
Е, Мартин нали играе с продукцията?!

# 223
От ФБ :"Дунев се прибира от битката все едно е превзел Газа".

# 224
Догодина няма нужда от тая тема.
Гледайте на кого дават всички облаги и няма да ви трябват спойлери.

Общи условия

Активация на акаунт