Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 477
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 195
Според анонса на днешната капитанска битка на сайта на Нова победителя го очаква голямо предимство. Предполагам че Рълев печели и обира грошовете на Дунев.
Ама тогава Дунев как стига толкова напред, нали и него дундурка продукцията.
Освен спечелилия да вземе грошовете на всички останали в предаването и да си купи място директно в последната тройка.

# 196
Със сигурност не е това, защото Рълев играе в елиминационната битка срещу Мишо и Мартин (май). Дунев пък изобщо не стига до топ 3.
Може би са Томахавките или нещо подобно, от доста време не очаквам нищо и пак съм разочарована, както казваше Дюи Simple Smile

# 197
Със сигурност не е това, защото Рълев играе в елиминационната битка срещу Мишо и Мартин (май). Дунев пък изобщо не стига до топ 3.

Рълев и Мартин според мен ще играят един срещу друг чак на финала. След обединението не си спомням да има тройни битки. Участват последния и номинирания.
Дунев нали завършва четвърти?

# 198
Бомбата ще е нещо, което всички зрители ще взриви.

Лично за мен Момчил ще е ощетеният.
Бомбата ще е на финалната битка играна от Момчил, Мартин и Рълев. Нещо продукцията ми се струва, че ще смени изцяло правилата в последният момент с оглед Момчил да не стигне финала, а финалист да е спонсорът (Мартинчо).

Арапя на прав път ли съм или ми е прекалено бедна фантазията да се ровя в сметките на продуцентите!?

# 199
А възможно ли е бомбата да е нечий саботаж?

# 200
  • София
Моето предложение е, че Рълев ще си купи голямо предимство. Не, че не мисля, че може и сам да бие, но това ми звучи като "бомба".

# 201
Време е метлата да се намеси.
Всъщност какво не трябва да пишем в темата?
Против продукцията, против Рълев, Момчил, Мартин ...
Да си знаем.
А защо "трябва" да се пише против някого? Има си тема за жалби и възхвали. Тази е за спойлери, а през 3 коментара някой се жалва от победителя.
А кой дава спойлери, освен Ковид, Арапя и още един, двама потребители?
Всички останали предполагат, мислят и фантазират, коментират или питат да се даде спойлер за това или онова. Почти като в другата тема...

# 202
На Рълев скоро ще му раздадат всички айтъми (брадви, ножки, копия или каквото там са измислили за сезона, според нуждите на избрания), а за по-голяма сигутност ще оберат останалите и ще подсигурят отпадане на силни играчи като Мишо (не ми се мисли в каква битка Виолета го побеждава, вероятно ще е за най-много злостни коментари за участниците средно в минута) и Мастагарков.

Предположение за бомбата: Мартин се нуждае от пъзел, за да успее да достигне до края на финалната битка. За зла беда Момчил винаги го решава пръв и това налага преиграване до откриване на вида пъзел, който Рълев може да нареди преди Момчил.

П.С. Не харесвам Рълев, но и не смятам, че е виновен за решенията, които са взети от продукцията.

# 203

Рълев и Мартин според мен ще играят един срещу друг чак на финала. След обединението не си спомням да има тройни битки. Участват последния и номинирания.
Дунев нали завършва четвърти?
Не е имало досега, но имаме кадър с тройна битка от 18.08, на която Рълев се вижда ясно, има един син, който прилича на Мишо и още един червен, който се е навел, но е височък. По дата пасва перфектно.

# 204
Бомбата според мен трябва да е или изненада в развитието на играта, нещо, което до сега не знаем или имаме грешна информация или е някаква тотално изманипулирана игра.
Arapya, ти как мислиш Laughing , дали е едно от двете?

Аз спрях да гледам... поне за сега де, принципната ми позиция е такава, не че на някого му пука. Чета ви, да съм в течение.

# 205
Бомбата ще е, как Рълев ще победи Момчил. Ще има незачитане на минато трасе /подготвят ни от седмици за разни неща/. И за финал ще имаме служебна победа.
Познах ли?  Simple Smile
Едно харесване на това мнение, ще ми е достатъчно. Simple Smile

# 206
Тук явно (все още) не е взривоопасно и нищо не гърми 🤪😁, тъй че спокойно мога да драсна някой ред.
Тройно битка в обединеното племе имаше. Веднага се сещам за Жорката (как няма да се сетя за него ❤️), Жени и Ралица. Първият се спасява, вторите се бият помежду си.

Мартин очаквам да е терминаторът в трета фаза. Знаем, че е финалист, "и то какъв!" (по Арапя).

Бомби очаквам да гърмят на финала. 😁

# 207
  • При семейството си
То е ясно, че бомбите ще са на/за финала.
Надявам се само същите да не очернят много и двете момчета - Момчил и Рълев. И двамата не го заслужават.

# 208
  • Stockholm
Бомбата според мен трябва да е или изненада в развитието на играта, нещо, което до сега не знаем или имаме грешна информация или е някаква тотално изманипулирана игра.
Arapya, ти как мислиш Laughing , дали е едно от двете?

Аз спрях да гледам... поне за сега де, принципната ми позиция е такава, не че на някого му пука. Чета ви, да съм в течение.
Ако изненадата е позитивна, убедена съм, че има общо с безусловния фаворит  в нашите анкети. Ако е негативна, пак има общо с него. СитЛъв:blue_heart:

# 209
В основната тема пише, че последният ден от снимките е 24.08. Питах кога е РД на Момчил и ми казаха - на 13.08. Ако и двете дати са верни, то последната "седмица" от 4 дни с две племена изтича на 16.08. Та умирам от любопитство какво се е правило от 17ти до 24ти ден по ден на терен.

Общи условия

Активация на акаунт