Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 482
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 180
Мисля, че в очилата на Димо от промото за утре се вижда синия играч.

# 181
  • София
Е то е ясно. Дуньо не може да победи Рълев на нищо. Освен на мрънканр и скатаване, евентуално. Голям кеф, прежали се горкия за това пусто капитанство, като не очакваше да е застрашен и какво? Изненадааа! Joy

# 182
  • European Union
Някой знае ли Валери от миналия сезон на ИВ в кое ново риалити ще участва? Намекнаха на едно интервю, но не го казаха.
В някоя от темите казаха, че ще е новото предаване, което ще е на мястото на survivor.

# 183
Май е време да приберат грошове и от Дунев, че е много богат сравнено с готвения за победител. Да видим новите свободни съчинения на продукцията

# 184
МШ
Имам информация от почти сигурен информатор, че Марианна печели мастър шеф, а Осман остава на второ място.

# 185
Явно това беше бомбата на Arapya - чистилището.
Само да не седи човекът там и да побеждава всички, обирайки им грошовете, че ще е доста тъпо.
Не е това!!!
Няма повече чистилища!!!!

# 186
Явно това беше бомбата на Arapya - чистилището.
Само да не седи човекът там и да побеждава всички, обирайки им грошовете, че ще е доста тъпо.
Не е това!!!
Няма повече чистилища!!!!

Може ли малка подсказка за бомбата?

# 187
МШ
Имам информация от почти сигурен информатор, че Марианна печели мастър шеф, а Осман остава на второ място.

По принцип и тя да спечели - аз ще съм окей. Но реално Биляна и Осман са по-добри от нея.
Само Лора да не е...

# 188
Време е метлата да се намеси.
Всъщност какво не трябва да пишем в темата?
Против продукцията, против Рълев, Момчил, Мартин ...
Да си знаем.

# 189
Време е метлата да се намеси.
Всъщност какво не трябва да пишем в темата?
Против продукцията, против Рълев, Момчил, Мартин ...
Да си знаем.
А защо "трябва" да се пише против някого? Има си тема за жалби и възхвали. Тази е за спойлери, а през 3 коментара някой се жалва от победителя.

# 190
Айде разписвам се и аз в темата. То просто вече няма какво толкова да се каже, вие сте се казали всичко. Joy                                                                                                                                         За да не е просто спам да обвощим за тази и част от другата седмица, ако някое е пропуснал:  тази седмица си тръгва Вики не се знае от кой. Другата седмица са финалите . Мишо е първия отпаднал после са двете последни оцелели жени.

# 191
Вики най-вероятно е отпаднала от Мартин.

# 192
Днес кой побеждава в капитанската битка?

# 193
Бомбата да не е, че Мартин до финала е нон-стоп на битки и отстранява всички до самия финал? Rolling Eyes

# 194
  • Stockholm
Бомбата сигурно е на по-високо ниво- финалната тройка.

Общи условия

Активация на акаунт