Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 848
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 975
Бях останала с впечатлението, че е специалист по подбор на персонала, който в свободното си време рисува.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:23 от Alucard

# 976
Здравейте, абсурдно e питането, ама билети или покани, откъде мога да закупя за финала на фермата. Знам, че е изключително трудно /на практика почти невъзможно/, но все пак да пробвам или да ме насочите поне?  Grinning

# 977
  • Вестерос
Че то май присъстват само роднини и бивши участници

# 978
Надкаст ще правят парти. Там ще присъстват част от участниците.

# 979
Охо, вече знаем победителката /евентуално/ в Ергенът. Браво на вас, опасни детективи сте. Мисля, че някъде назад имаше страхотна загадка-подсказка, беше мълниеносно разгадана.
Не е уау подборът, може би, но пък миналогодишните "естествени" пък бяха с един меден характер... и друг път съм писала, че не по-малко важно е за мен/а аз гледам един час и мога да сменя канала Laughing, би трябвало за ергенът да е още по-важно/ какво се случва като заговорят участничките. Само на картинка е лесно, страшното идва после.

# 980
Според мен Йоана е участничка и е съвпадение на имената. Има сторита от ноември с други от момчетата в списъка от ноември. Някъде четох, че спрягат двете Надежди за финалисти, но iamjustnadya има сторита от 30 октомври и надали е била на финал. Пак от нейните сторита се вижда Йоана и други момичета, които поне за сега са приятелки, така може да се види каква е била тяхната групичка.
Ето вижте Йоана Младенова (непотвърдената сестра на ергена) как коментира последната снимка на нарочената за полуфиналистка Нани в инстаграм.

# 981
Памела и Габриела Иванова(сестрите) не би трябвало да са участнички, а част от екипа, по-вероятно гримьорки. Дукова със сигурност е стилист. 

# 982
И аз така си мислех за сестрите.

# 983
Аз пък се хващам на бас, че са участнички. 😅
И двете имат големи дупки в постването и нито една снимка от Родос. А Памела се завръща в социалните мрежи с пост за хранително разстройство, едва ли го е активирала като служителка.
Предполагам, че факта, че Шопови следват Габриела, ви кара да си мислите, че е от екипа, но според мен просто са очаквали да не се забележи заради многото последователи.

# 984
Какво се очаква след нова година като реалити формати? Пиша тук, защото не видях друга подходяща тема? На мястото на Сървайвър какво се очаква да пуснат ?

# 985
Ново спортно по бтв ex-нещо си Туджаров е споменал,че ще участва Валери от ИВ4.

# 986
Последно ще има ли Dancing Stars по Нова? Гледа ми се някакво положително състезателно предаване.

А Капките ще ги пуснат ли?

# 987
Капки ще има, Веско Маринов имаше интервю по Нова и каза, че вече са подписали договор за новия сезон.
Относно Dancing stars вървят слухове, че има преговори с участници. Наскоро попълвах онлайн анкета, в която ме питаха дали бих гледала нов сезон, така че определено го обмислят като възможност. Ако някой има повече инфо от кухнята, нека сподели. На мен това ми е топ реалити и следя английския формат.

# 988
Капки ще има, Веско Маринов имаше интервю по Нова и каза, че вече са подписали договор за новия сезон.
Относно Dancing stars вървят слухове, че има преговори с участници. Наскоро попълвах онлайн анкета, в която ме питаха дали бих гледала нов сезон, така че определено го обмислят като възможност. Ако някой има повече инфо от кухнята, нека сподели. На мен това ми е топ реалити и следя английския формат.
Би ли пуснала линк към анкетата, че много ми се гледа Dancing Stars? Мерси Flowers Hibiscus

# 989
Какво се очаква след нова година като реалити формати? Пиша тук, защото не видях друга подходяща тема? На мястото на Сървайвър какво се очаква да пуснат ?
Ето ти подходяща тема. Simple Smile
https://m.bg-mamma.com/?topic=1593358.195

Общи условия

Активация на акаунт