Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 857
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 990
Като две капки ще има, но не знам кога.
Като минавахме през Горубляне видяхме залата за снимки и разни познати лица да излизат от нея.

# 991
Telesilla, не намирам линка за съжаление. Имаше и въпроси за други неизлъчвани наскоро формати като Big Brother и ако не се лъжа Зведите сигурно са полудели.

# 992
  • България
Според запознатите Ния Косара и Неделчо гаджета ли са?

# 993
нямат ли близо 20г разлика?

# 994
Не съм сигурна, че тука е мястото, ама какво е това "Диви и красиви", което рекламират Туджаров и Ивка и канят хората да се записват?

# 995
  • София
Според мен са заедно. Имат 17-18 години разлика. Тя май е на 23 години, той днес прави 41. Неделчо младее и затова може би ми изглеждат добре заедно.

Нищо не казват особено за предаването, продуценти май ще са си Туджаров и Неделчо, защото говорят за тяхно си предаване. Нещо мъже и жени, които да събират е, ще има предизвикателства. Звучи ми нещо средно между едновремешното Горчиво, по вибокс Сладки свалки и сега популярните в ютюб 1 мъж срещу 12 жени. Дано са измислили нещо повече.

# 996
  • България
Само тя го е поздравила за ЧРД в Инстаграм с обръщението "partner" и той го е репостнал. На снимката са те двамата от неговия рожден ден.

# 997
Да заедно са. Гледайте На среща с Митко и Краси.

# 998
Да заедно са. Гледайте На среща с Митко и Краси.
Може ли просто кратък преразказ?

# 999
Не мисля, че са заедно. В подкаста с Красимира и Димитър чух само как те говореха за Ния и Неделчо като двойка и те не ги поправиха, но в други предавания са казвали, че не са заедно.

# 1 000
  • България
Това не пречи да лъжат Grinning

# 1 001
Неделчо ще си каже, спокойно.

# 1 002
  • София
В един от епизодите от подкаста им ги питаха и Неделчо каза, че не са заедно. Но това не пречи да са се развили нещата.

# 1 003
Заедно са и то не от скоро.

# 1 004
  • Пловдив
Неделчо - защо не вземеш да отговориш в Надкаста Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт