Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 543
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 240
Значи Ковид и другите момчета, ако ни лъжат за да сме доволни на финала, да си знаете, че няма да ви се сърдя  Simple Smile
С верните спойлери до финал ииииии финалистът е  нашия Момчи. Ех, че ще е хубаво Simple Smile

+100000000000

Моля някой да каже кой печели битката утре.

# 241
  • Stockholm
Аряпа или Ковид моля за отговор.. Ама много моля.
Утре вечер Момчил ли печели битката с Мартин на кубчетата? Защото от промото се подразбира, че е Мартин.
Ох, и аз се вълнувам от това, отоваряйте ни двусмислено, ако искате, ние сами ще се сещаме:blush:

# 242
Е то по- голяма боНба от Мартин на финал трудно може да избухне. "Прославеният" покерджия с една идея леко по- добър физически от женският каст успява да стигне финала. Страхотно подготвени физически и психически претенденти, световни и олимпийски шампиони и накрая Мартин финалист.🤣🤣🤣 И то само след броени месеци подготовка. Фифо определено може да вземе медал за треньор. Чудно ни е сезончето. Догодина може и най- накрая някоя ВИП персона от женски пол да направят победител ( отдавна обсъждан казус ) или някой шахматист.😉 Този сезон беше само тренировка за следващият. Очаквайте ъпгрейднато продължение.😉😁

# 243
Мартин си е голямо попадение този сезон- злодей, стратег, въобще силен образ! Не мисля, че е стигнал до финал само заради "връзки", има си качества! Пращането му в Чистилището беше, за да не си тръгне... но пък ако беше толкова пазен, защо се даде опция на Момчил да го прати в Гладиаторите? Сигурно е заради историята му с Вили и Мастагарков, но и риска да отпадне е огромен.

# 244
Бомбата на Арапя е, че пусна мухата за бомба и сега всички само това коментират. Laughing

# 245
Много очевадно, на Иван му дават - саби, огърлици, за лична облага, а на Момчил му вземат половината  грошове на хазарт в който той няма избор (иска или не иска да залага).

# 246
Много очевадно, на Иван му дават - саби, огърлици, за лична облага, а на Момчил му вземат половината  грошове на хазарт в който той няма избор (иска или не иска да залага).
Отделно го и поразвъртяха в различни племена !!

# 247
Да, абсолютно тенденциозно не допускат някой да стане по-силен от Рълев (на грошове и придобивки). Просто прозрачно. Момчи колко пъти ходи на арената, взеха му половината грошове. Рълев ходи на две капитански (поправете ме ако греша), оказа се с грошове, имунитети, огърлици и какво ли не.

# 248
Да, абсолютно тенденциозно не допускат някой да стане по-силен от Рълев (на грошове и придобивки). Просто прозрачно. Момчи колко пъти ходи на арената, взеха му половината грошове. Рълев ходи на две капитански (поправете ме ако греша), оказа се с грошове, имунитети, огърлици и какво ли не.
Е, в крайна сметка и двамата ще са на финала.

# 249
Като гледам какви емоции предизвиква у много гледащи отношението на продукцията към Момчил и Рълев, мисля, че много добре са си свършили работата всъщност Grinning

# 250
Не знам, не знам…Аз категорично приключвам с Игри на волята след този сезон и няма да съм единствената.

# 251
Продукцията е толкова обиграна вече в своите хватки, че е наистина време да изнамерят отнякъде някоя много силна комплексна жена, която да направят победител Grinning

# 252
  • София
Продукцията е толкова обиграна вече в своите хватки, че е наистина време да изнамерят отнякъде някоя много силна комплексна жена, която да направят победител Grinning
Проблемът им се състои в това, че искат тази силна и комплексна жена също така и да хваща окото JoyJoyJoy

# 253
Проблемът им се състои в това, че искат тази силна и комплексна жена също така и да хваща окото JoyJoyJoy
Зорито досега откъм физическата част според мен беше най-доброто им попадение.

Мъжете да се изкажат обаче дали като не говори, им хваща окото, трудно ми е да преценя като жена Joy

Обаче тя си имаше пък сериозни дефицити в социалната и мисловната игра Grinning

# 254
Ама защо им е да е силна и комплексна. Той Мартинчо как откарва до финал. Трябва им някоя устата с що годе прилично плуване, халки, баланс и повечко мозъчни клетки. Пет- шест месеца подготовка, вкарване с коалицийка и ето ти финалчето. Трябва само да измислят как да и отстранят силната конкуренция, ама този сезон видяхме че няма проблем с това. Я съветче, я предимство и хоп разчистили са пътя и на финал, някой предварително подготвен пъзел и готово. 😉😁

Общи условия

Активация на акаунт