Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 654
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Ей, чудни сте! Благодаря на Ковид за това, че ни кара да мърдаме мозъчни клетки к никога не ни подвежда.
 Благодаря и на Арапя, че с тази бомба ни държа в напрежение в етап, в който вече всичко е ясно. Много хубаво беше.
 Сигурно забравям някой, но и на него съм благодарна.             
 И на всичко останали, че детективските умения не спяха и този сезон. Чудна е тази тема, спойлерната.

# 691
Марто, ако спечели всички от БгМама да ходим в Джанъма да пием по еднин шот за нечие здраве... в крайна сметка важното е да сме живи и здрави Grinning
Днес тая тема ми направи деня, така не съм се забавлявала из нета от много време! Ковид -президент и благодаря на Арапя за хубавите емоции! Пък догодина - кот' сабя покаже и масово на почивка в Царево, ако са още там, да щракаме спойлери за есен!

# 692
От лактите на долу е Мишо Joy
Оригинална снимка след края, че сумите са х2 на тези от на участниците Wink

# 693
Имам чувството, че двамата сте се наговорили да ни направите на луди последните дни. SatisfiedSatisfied

# 694
Ако иска да каже, да казва, иначе е дразнещо много.

Айде сега да разтълкуваме какво е искала да каже тази снимка (от инстаграма на Рълката)

Идва да покаже, че моите 100 к. са по- хубави от вашите.
А и колко сладък е Рълев!

# 695
Ще се забавлявам много, ако наистина Арапя е прав. Много отдавна това предаване взриви чувството ми за справедливост. Сега, отвъд него - неочакваността на тази опция ще направи шоуто качествено. Иначе другият победител не ми харесва повече, ако и да е пантера на трасето.

# 696
  • При семейството си
И аз не вярвам, че Мартин е точно победителят с чека , по-скоро е победител, предвид възможностите си, отстранява всички други и факта, че е в топ 3, но…ако все пак е вярно, много искам да ги прочета отново всички, които пишеха и бяха убедени от седмица едно как “бутат” Рълев, как с наградата си е направил лабораторията, изобщо как “разгадаха” Продукцията.

# 697
Марто, ако спечели всички от БгМама да ходим в Джанъма да пием по еднин шот за нечие здраве... в крайна сметка важното е да сме живи и здрави Grinning

Запазвайте маса от сега!!!!!!
087 654 4544

# 698
Арапя, каквото и да напишеш не вярваме Joy
Или чакаме Марто да ни покани в Джанъма:joy:

# 699

Айде сега да разтълкуваме какво е искала да каже тази снимка (от инстаграма на Рълката)

Победители.

Верно ли си мислите че ще оставят така да го сочат Емануелчовци и Алекси на снимки в мрежите??????
Не ви ли съмнително??????

# 700

Победители.

Верно ли си мислите че ще оставят така да го сочат Емануелчовци и Алекси на снимки в мрежите??????
Не ви ли съмнително??????
Неп. Grinning И Елица сочеше Алекса така дори 2-3 седмици преди финала, а и наистина е твърде ясно всичко вече няма смисъл толкова да се крие. Рълев дори по рано и от Алекса го разбрахме иначе имаше такъв вариант да е прекалено ясно всичко да.

# 701
Ахаха, Ковид, добър ход с аватара! Joy

# 702
Абе добре ни върза с тая бомба, ама трябваше да пробваш с Момчил. Щеше да мине номера.

# 703
........ Рълев дори по рано и от Алекса го разбрахме иначе имаше такъв вариант да е прекалено ясно всичко да.

А нямаше да е така,  но Elpida развали нещата и го каза. Ако зависеше от мен щях да ви почовъркам още Wink

# 704
Абе добре ни върза с тая бомба, ама трябваше да пробваш с Момчил. Щеше да мине номера.
Точно!
Арапя, имам една бомба, ама ще я разкрия в петък. Гледай внимателно!

Общи условия

Активация на акаунт