Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 738
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 675
  • I want it all and I want it now.
Естествено е че има журналисти в някой теми.Те се чудят, какво да пишат , а така имат готов материал.

# 676
Те скоро ще пуснат изкуствения интелект във форума да чете и гледайте тогава какво става. Не статии, ами направо научни трудове ще се пишат на базата на Мамата!

# 677
  • София
Те скоро ще пуснат изкуствения интелект във форума да чете и гледайте тогава какво става. Не статии, ами направо научни трудове ще се пишат на базата на Мамата!
Вие се шегувате със ИИ (който реално още не е точно "Интелект", по-скоро много сложен Generative Model), обаче дори и в момента е технически възможно да се изгенерира един цял сезон със изцяло компютърно генерирани участници и игри и огромната част от зрителите няма да усетят разликата. За наше успокоение на този етап стойността на такъв проект е все още по-висока отколкото да се снима всичко на живо, обаче ако някой ден това се случи: тогава спойлери: Йок JoyJoyJoy

# 678
Ковид, добър ход със снимката. Но нещо палците на Ръльо неестествено държат чека Wink Предполагам, че ще трябва да почакаме до петък за оригинала?!

# 679
Ще му пишем ва ИИ да го молим за спойлери, само да не лъже, че съм то хващала един в лажа на лаф мохабет Joy
P.S.То ясно, че е фотошоп, Ръльо не е толкова нацепен, но пък щом Ковид прибегна до профилната - смятай Grinning

# 680
  • Bayern
Май само аз клъвнах на спойлера на Арапя Grinning ,добре ,че е фалшив .Олекна ми като видях,че Ковид си е сменил снимката Blush

# 681
Рълев много заякнал и охранен ми се вижда до чека.

# 682
  • Stockholm
И какво сега, боНбата избухна, за щастие без жертви. Но спорът  продължава да върви - Рълев или Мартин, Ковид или Арапя? Всъщност и двете възможности са логични, имайки предвид наглостта на продукцията, доказана  и в предни сезони, а именно - съвсем явно да бута свое протеже и накрая да му връчи наградата. Нищо ново. Моят фаворит Ситото Лъвче остава явно последен в тройката, което е несправедливо и тъжно. Но...пък му върви в любовта, и то май само на него от тримата Yum А за тези, които се чудят как е възможно очевидно най-слабият мъж в сезона Мартин да спечели, спомнете си, че ИИ всякак могат да изманипулират една игра, и по самото трасе, и с индивидуалните пъзели. Последното нещо, към което ИИ се стреми е справедливост и прозрачност, отдавна го знаем това. Жалко е само за участниците, които дават сърцето, а и тялото си за това фиаско.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 17:03 от silsto

# 683
Ако иска да каже, да казва, иначе е дразнещо много.

Айде сега да разтълкуваме какво е искала да каже тази снимка (от инстаграма на Рълката)

Победители.

Че Рълев е бг версията на Алекса? Само дето е по-добър. Рълев си е копирал играта на Алекса да игрсе с некви женички, да се прави на герой да ги пази и накрая да го докарат до финала.

# 684
Ми така е, като не могат да намерят жена победител, побеждава защитника на жените....

# 685
За мен няма спор - Ковид е топ, гарантирано е!
Рълев поне ги попази, а Калейко първо разкара Зори без са му мигне окото, а после заби секирата в сърцето на Виктория. Миналата година малко на приказка ги попази и бързо опърли петльо кокошките.

# 686
Ковид пак избухна със снимка Joy
Аз пък ги харесвам и двамата... И Ковид и Арапя.
Обаче Ковидчето ми е топ и то не само към спойлери, ами и към интелект. Интересно човече е. Heart Eyes

Ковид, четки ти правя. Grinning

И по темата: Исках Топ 3 да в Момчил, Мастърчето и Рълчо в този ред.

# 687
Днес знае ли се кой ще спечели битката за имунитет?
Пс: Ковид, опасен си (снимката) 🤣

# 688
В тая тема какви неща се случват докато човек поработи малко 😀
Снимката очевидно е от монтаж / демонтаж на терена, и всичко изглежда като Рълев да е победител, но да си кажа - ако случайно пък вземе Марто да спечели, ще си отворя една от най-хубавите бутилки тука в петък.

# 689
В тая тема какви неща се случват докато човек поработи малко 😀
Снимката очевидно е от монтаж / демонтаж на терена, и всичко изглежда като Рълев да е победител, но да си кажа - ако случайно пък вземе Марто да спечели, ще си отворя една от най-хубавите бутилки тука в петък.
Ако стане така (няма) - защо тук? Направо в ДжанъмКлуб ходи да го отпразнуваш. 😆

Общи условия

Активация на акаунт