Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 667
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 660

Лелелел сериозно лииии, някой си направи труда да го праща на медиите Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
И от там бам и на нас, като голяяяяямата бомба

# 661
Май щеше да е по-добре да не показва снимка, а да каже, че победителя е друг и ще го видим в петък.

# 662
Ама аз ви казавам, че жълтурковците ни четат и преписват чели-недочели, бъзик няма Grinning  Ето "гръмнаха", а сега ще наввъртят безумен трафик с възмутени граждани Grinning
Да не казвам, че статията е топ потрес, а и твърдят за похачените вече гршове на Денислава и Стрина как щели да "напълнят джоба" на Мартин Grinning Цял ден голяма забава тука с тази бомба, дармадан е положението!

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 15:10 от karmilla

# 663
А може да е искал нещо друго да каже с тази снимка, не че Мартин е победителят. Онзи ден поправи само подредбата на 4-то и 5-то място.

# 664
  • София
Ако иска да каже, да казва, иначе е дразнещо много.

Айде сега да разтълкуваме какво е искала да каже тази снимка (от инстаграма на Рълката)

# 665
Ако иска да каже, да казва, иначе е дразнещо много.

Айде сега да разтълкуваме какво е искала да каже тази снимка (от инстаграма на Рълката)

Победители.

# 666
Абе верно тея журналя висят в БГмама за статии.... Sweat SmileSob

# 667
Ковид и снимката смени Sob

# 668
С чекЯ! Щом има снимка е сриозна ситуацията Grinning

# 669
Не очаквах plovdiv24 да излезнат с такава статия, уж не са жълта медия тук в Пловдив...

Ковид, внимавай да не пишеш в другата тема, че много ще ти се сърдят с тази снимка хахах

# 670
Тя си е фотошопната,  но все пак Рълев печели .

# 671
Айде сега да видя Арапя какво ще му каже на Ковид
Подозирам че повече няма да го/я видим в темата

# 672
Арапя е някой от екипа им явно и нарочно е пуснал този спойлер, за да ни накара да се замислим дали наистина не са ни излъгали, че Рълев е шампиона. Ако беше с Момчи може би бихме се вързали.

# 673
Човек избира и вярва, в това което иска!

Аз искам да вярвам, че МОМЧИЛ е победил!

# 674
  • София
То и аз.Новият аватар на Ковид обаче,разби и последната искрица надежда у мен.

Общи условия

Активация на акаунт