Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 678
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 645
  • Брюксел / София
Мисля, че първите два пъти печели Юлиан, ама Ковид да каже.

# 646
Да бе, Туньо ще изскочи на битка 2nd chance и ще ги смаже всичките като хлебарки, вЕрвайте ми! И последните ще станат първи  Joy

# 647
Според мен просто искат да ни баламосват да си помислим, че няма да е Рълев. През целия сезон се пишеше за него, а и ми е малко трудно да повярвам как точно Марто е победил него и Момчил като имаме предвид, че трасето на финала е много трудно, освен ако не е имало пъзел и Момчил по някакъв начин не е забил на него и Мартин да е успял да ги надиграе баш в края, но е много малко вероятно.

# 648
Мисля, че първите два пъти печели Юлиан, ама Ковид да каже.

Не точно, 1-вите 2 битки не завършват. В 1-вата има плуване (знаем го Добрин), прекъсват битката и я променят за следващия ден, като махат плуването. На 2-я път има "технически проблем"  и отново се прекъсва, като Добрин е изостанал. Решават да си дадат време и да няма грешки при 3-я път, така че пускат участниците и ги викат по-късно на поляната до София. Не мога да кажа, че Юлиян е спечелил, което и да е от преиграванията, понеже не са завършвали реално.

# 649
Добре де как ще преиграват игри? Намират някакъв проблем ли...,ако играта е стигнала до финала и има победител как пак на ново?

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 13:50 от m m m

# 650
Ще може ли да кажете поне дали Рълев ще си ползва личните предимства тази вечер или не? Този сезон много слабо откъм лични предимства, а продукцията имаха шанс да направят голяма интрига като дадат на Мартин тайния имунитет.

# 651
Добре де как ще преиграват игри? Намират някакъв проблем ли...,ако играта е стигнала до финала и има победител как пак на ново?

Нали това поясних, че игрите не са завършвали...Добата не може да излезе от водата, а Веско и Юли са на финалната права...Решават, че няма да е добре за финал на екран и ги прибират за да "уравновесят" битката. После имаше технически проблем с оная джаджа с ключовете там шифър ли кво е. И така до София

# 652

Нали това поясних, че игрите не са завършвали...Добата не може да излезе от водата, а Веско и Юли са на финалната права...Решават, че няма да е добре за финал на екран и ги прибират за да "уравновесят" битката. После имаше технически проблем с оная джаджа с ключовете там шифър ли кво е. И така до София
Това е покъртително!

# 653
Каквито и фалшиви спойлери да пускат, Ковид каже ли нещо - на него ще се вярва Smirk

# 654
Покъртително е,разбира се. Това се знае още от сезон едно
 Ама има толкова хора дето все още си мислят, че е победил честно и почтено... човекът дето вярва че луната е куха.
Още ми е обидно и за Юлиян и за Веско.
От тогава знам, че заслужилия не побеждава. И не се впрягам..

# 655
  • Sofia
Арапя, какво искаш да кажеш с тази снимка? Мартин е трети и това е ясно, колко заслужено е мястото му, е друга и мн. дълга тема. Не подценявай интелигентността на списващите тук. Моля те!

# 656
Арапя би ли обяснил /а какво искаш да ни кажеш с тази снимка. Доказателства? Иначе е подигравка с пишещите в темата и жалко за доверието което имаха в теб

# 657
Така е, April. Колко нерви изхабихме с този първи сезон... не е истина... Хубавото за мене е, че се научих да гледам на предаването като  на ШООЛ и да не ми дреме, ама  за тези момчета си остава неприятен спомен. Юлиян още ги съди, Веско беше бесен в едно интервю, като говореше за преиграните финали. Та дори и за Добрин - "победителят" без награда, който не смеел да я похарчи (доколкото съм чела), да не би Юлиян да спечели делото и да трябва да я връща...

И в крайна сметка тазгодишната 💣 се оказа... прах в очите. 🤪

И аз, разбира се, вярвам най-много на Ковид. И тъй като първо правило на "любителя на спойлери" е да пази информатора... 🤪😉, бих помолила Ковид да внимава повече с изпуснатите трохички... насам-натам, за да не го надушат хрътки като нас. 🤪

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 16:52 от Bilyana14.

# 658
  • София
Арапя би ли обяснил /а какво искаш да ни кажеш с тази снимка. Доказателства? Иначе е подигравка с пишещите в темата и жалко за доверието което имаха в теб

100%

# 659

Лелелел сериозно лииии, някой си направи труда да го праща на медиите Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт