Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 682
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 630
Ако това има доза истина ще ги призная, че цял сезон ни връзват с Рълев. Марто не е лош на арената, ама трудно би преборил Момчил и Рълев. Мисля си, че някой нарочно го е снимал, за да ни вържат баш накрая.

# 631
Arapya може да има предвид , че останалите участници ще разберат за гласенето на Мартин за победител, знам ли. Иначе не си го обяснявам, като всички знаем кой е победителя още от началото.Това да има предвид с много сърдити ще има. Ама пак не ми се вързва, то и да е станало никога няма да го излъчат. Аз ще гледам внимателно дали някой няма да се издаде.😉😁 Иначе сто процента само на Ковид си вярвам. Само дано Мартин не си е купил предимство за полуфинала и така да е отстранил Мастагара, че вече много ще се изтъркат след миналогодишното топче.

# 632
Някой ако е успял да прочете, какво е написал Ковид за финалната битка преди да мине метлата, може ли да ми напише на лични. Благодаря!

# 633
  • София
Да не би в днешния епизод например да се мерне транспарант с Мартин, един вид, че е подготвен за финала предварително?

# 634
То пък защото има голямо значение кой печели на финала. Това, в крайна сметка, са разни анонимни хора, които имат своите 15 минути слава и гладуването на плажа в Царево ще им е най-голямото постижение в живота.
Малко сеир за зрителите и до следващото издание. Пък тазгодишните участници ще се върнат към ежедневието си и след 2 години никой няма да ги помни освен роднините. Най-много двама-трима да станат поредните рекламни брошури в Инстаграм и това е.
Много шум за нищо.

# 635
Аз идвам с бомбата този сезон. Продукцията е обзета от гузна съвест и връща Цецо за финала. Той печели на силова битка с пъзел накрая.

# 636
За тях си е изживяване и адреналин, което ще си спомнят с усмивка, а за нас начин да разпуснем пред екрана след работа. Не е хубаво чак ттака да ги омаловажаваме - някои са със страхотни физически качества. Има си запомнящи се персонажи с годините някои с добро, други с лошо - Юлиян, Йоана, Ваня, Неделчо, Морунов, Анрей, Гого(който беше в Надкаста и отново е много инетересен и приятен за слушане), Фифо и пр. Не че нещо, но могат пък най-малкото да надъхат някого да тренира и спортува, за морален пример няма да говоря и коментирам.
Просто да не се филмираме толкова във връзка "герои срещу злодеи", защото е част от шоуто, което ни предоставят.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 13:33 от karmilla

# 637
Историята на Игри на Волята помни много преигравани игри за да стигне до желаният резултат. Било то финал и прочие.
Аз, като върл фен на предаването се надявам един ден в крайна сметка да кажат (Ковид или Арапя, ако имат информация де от С1) точно колко пъти Добрин, Юлиан и Веселин Панчев преиграваха финала за да стане Добрин победил в битка и после измислиха, че ще гласуват зрителите и че вота е бил нагласен....Да не говорим как Милен спечели С2, заюото последната битка беше с баскетболен кош, а той е бивш баскетболист....В С3 недоумявам как Поля стигна финала и стана май 4-та и поне тогава победителят Андрей беше приемлив. В С4 и там много преиграни битки имаше......

# 638
  • София
Аз пък се надявам и Ковидчо и Арапя да кажат "мацки, пошегувахме се, победителят е лъвчето" Heart

# 639
И ся гледате накрая МОМЧИЛ ВАСИЛЕВ Е НОВИЯТ ШАМПИОН В ИГРИ НА ВОЛЯТА! И всичко това е било едно залъгване хаха.

# 640
Има ли спойлери за Фермата?

# 641
При тея спойлери нищо чудно и Благо да излезе победител. Joy

# 642
Само да не е Денислава.

# 643
Историята на Игри на Волята помни много преигравани игри за да стигне до желаният резултат. Било то финал и прочие.
Аз, като върл фен на предаването се надявам един ден в крайна сметка да кажат (Ковид или Арапя, ако имат информация де от С1) точно колко пъти Добрин, Юлиан и Веселин Панчев преиграваха финала за да стане Добрин победил в битка и после измислиха, че ще гласуват зрителите и че вота е бил нагласен....Да не говорим как Милен спечели С2, заюото последната битка беше с баскетболен кош, а той е бивш баскетболист....В С3 недоумявам как Поля стигна финала и стана май 4-та и поне тогава победителят Андрей беше приемлив. В С4 и там много преиграни битки имаше......

Финала в с1 се игра 3 пъти

# 644
  • София
С различни победители?

Общи условия

Активация на акаунт