Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 634
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Много ми е постно това трасе като за финал.

# 781
Фермата
Аз като нямам сигурни спойлери (не знам дали писаното в предишните коментари са предположения или спойлери), все още тая жалка надеждица, че Елбетица ще успеят на предстоящия дуел да съберат достатъчно пендари и да са отборът победител.

Ама ... затова обичам спойлери, да си знам какво става и да не се разочаровам.

Сергей на финал звучи просто ужасно. Лили, Кенан, Теди, не ги трая, но поне бих ги приела за финалисти щооо годе.
От Елбетица май само Андрей и Еми стават, така че с тях съм ок.  
Мартина много неприятна, Жоро много нагаждач ми идва.

Айде добавям и за Коко и Линда, да не са игнорирани:
Линда не ме дразни, взимала си е и битки, но по-късно дойде и и тя много се луташе в мнения и впечатления.
Коко реално не се изяви според мен в почти нищо, ни дуел, ни умения, някак мина между капките, защото е симпатичен и не е конфликтен. Все ми е тая дали ще е на финал. Надявам се Андрей да го бие яко на дуела в понеделник.
Но ако Канатица паднат, ще е тъпо да махнат Коко, най-малкото им беше малко като лидер, а Лили ....

# 782
  • София
За Фермата - ако няма спойлер, мястото на тези разсъждения е в основната тема. Както и изобщо всякакви разсъждения за който и да е от форматите - ако не съдържа намек или подсказка за развоя на събитията.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 18:59 от Vivi

# 783
Две мнения написахме за фермата и веднага ни пратиха в другата тема, а това че за игрите има 1000 коментара, които не са чисти спойлери, няма проблем...

# 784
Аз коментирам писаното няколко мнения преди мен за това кой ще е на финал във Фермата. Не знам дали е сигурен спойлер, дано не, но е написано като спойлер.

# 785
Идвам малко да ви развеселя.
Под публикация на Mozache (които и да са те), че Мартин печели и качена снимката, която ни показа Арапя, има следните коментари:

Didi Didi, предполагам, че си тук Hug

# 786
И аз го видях преди малко и мислех да коментирам тук.
 Висока оценка за форума и нас, браво!

# 787
  • София
Аматьорите са махнали готиното промо за финала. Жалко. Ще има ли наказани, питам аз???

# 788
Май dido беше писал, че миналата година е имало уволнени след снимката в "На кафе".

Те може да са махнали промото, но то още снощи се вихреше в тик ток. 😁

# 789
Фермата

Коко е финалист , както бях писала е потвърдено отдавна.
Сергей не е на финал Simple Smile

# 790
Фермата

Коко е финалист , както бях писала е потвърдено отдавна.
Сергей не е на финал Simple Smile

Много мерси за инфото, много се надявам това да значи, че Елбетица бият накрая, ама няма гаранция май. Не съм сигурна какви са правилата за спечелилия отбор и всички ли отиват на финал.

# 791
  • Stockholm
Чакай малко, защо има само жълти варели??? Какво е казвал Ковид за варелите?
Каза, че Мартин още стои на варелите.
[/quote

Ох, дано, дано! Аз направо вече мисля в посока- Не е важно на Лъвчето да му е добре, важното е на Мартин да му е зле Joy

# 792
Адът това са другите, Марто Wink

# 793
Мерси, Ковид. Сложих си го на пауза и не се сетих за тази мисъл! Може би Дени стига първа до думите, но запецва като мен! 😂 А Мартин, дори и контузен, я настига и явно го знае!

# 794
Ковид, подсказват ли се на Мартин анаграмите-днес и с Оряшкова? Или пък наистина има такъв остър ум?

Общи условия

Активация на акаунт