Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 617
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 855
Правото има доста общо с математиката - логика. А у Мартин определено не усещам мисленето на юрист.  Но вероятно не практикува, затова. То сега кой ли не завършва право.

Денислава не зацепи. Още в началото написа достоен. Искат се няколко секунди, за да провериш по буквите в кръга, че не е това думата. Тя седя и чака на тази дума, докато не дойде Мартин и не написа сентенцията. Странно запъване, това имах предвид.

# 856
  • BG-DE
Правото и математическата логика нямат нищо общо 😊 И двете сентенции бяха супер елементарни и за мен по-учудващото е как Оряшкова и Дени не можаха да се сетят. Не допускам Денислава да е паднала нарочно, защото сълзите й в края си бяха не от радост, както каза, а от яд 😊

# 857
Аз съм я чувала тази мисъл на Сартр, но си признавам, че не можах да се сетя като гледах само в общ план. Но ако съм там ще почна веднага да свързвам мънистата с д-то или с а-то, докато ми се получи дума. Не са толкова много вариантите. Местиш, четеш и стигаш до думата.

# 858
За пореден път участниците се изкарват малоумни.
Не съм чела Сартр, но съм чувала сентенцията, Мартин вероятно също. Не е някаква тайна.
Денислава сама се заби с глупавите си догадки за достойнство и чест, същата работа и с Оряшкова. Направиш ли грешно предположение, забиваш в него. Мартин разсъждава логически.

Това не са спойлери.

# 859
Ето го оригиналния чек от игрите не е същия като аватара на Ковид.

# 860
И какво като не е от аватара на Ковид?! Тук ясно се написа, че и тялото не е на Рълев и снимката и фотошоп, но това не променя победителя - Рълев.

# 861
Arapya ,този телефон дето го беше написал не е нито на "Джанъм" ,нито на Мартин.Да не е твоя?! Joy Или на някой "приятел" .И довечера, като падне Мартин ,да се явиш в темата и публично да се извиниш за така наречената "бомба" с плаката на Елвиса .Ако Елвиса победи Sweat Smile ,аз ще ти се извиня.

# 862
Arapya ,този телефон дето го беше написал не е нито на "Джанъм" ,нито на Мартин.Да не е твоя?! Joy Или на някой "приятел" .И довечера, като падне Мартин ,да се явиш в темата и публично да се извиниш за така наречената "бомба" с плаката на Елвиса .Ако Елвиса победи Sweat Smile ,аз ще ти се извиня.
От друго място прочетох, че снимката дето ни я показа Арапя всъщност е от подготовката на трасето за финала

# 863
  • София
Точно на "Джанъм" си е телефона (и за целта трябва 1 мин в гугъл) JoyJoyJoy

# 864

Не харесвам нито Денислава, нито Мартин. Само че конкретно тази анаграма си беше чиста логика. Имаш три пъти Д сред всички думи , колко време ще ти трябва да сложиш огърлиците и да видиш къде се получава дума? Но и аз не мога да си обясня как Денислава се забави чак толкова ...
Тука беше дадено едно "Д" от думата "другите", а има и "Д" в адът, отделно може да има няколко други Д-та, които не участват в думите. Всяка дума от израза може да е разцепена между две огърлици, по произволен начин. Т.е. ако хвана една буква Д, трябва да сложа всяко черно кубче от всяка огърлица (обърната в двете различни посоки поотделно) на нея и да гадая дали имам част от дума.
Вече ако изразът е отгатнат е по-лесно.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 18:00 от Arizona

# 865
dido2k шега си направих ,с телефона Joy
Но за плаката на Елвиса ,не е майтап работата.

# 866
Някой знае ли дали ще дадат Боряна довечера или ще изпързалят пак любимото лъвче?

# 867
  • София
От друго място прочетох, че снимката дето ни я показа Арапя всъщност е от подготовката на трасето за финала

Под самата снимка ясно пишеше, че е на работниците, които чистят и прибират СЛЕД финала. Тоест ако снимката е истинска, тя може да означава само, че Мартин е един от тримата последни, за които е имало подготвен транспарант.

# 868
Под самата снимка ясно пишеше, че е на работниците, които чистят и прибират СЛЕД финала. Тоест ако снимката е истинска, тя може да означава само, че Мартин е един от тримата последни, за които е имало подготвен транспарант.

Мастагарков, Дунев,Марто, Момчил, Рълев е подребата. Дунав не успя да се слайдне до финала.

Мисля, че по ясно от това ,че Мартин е в 3-ката няма как да се каже... Имахте столове с 5-цата много отдавна, които също ви потвърждават тази подредба. Имате Мартин на варелите. Единственото, което нямате е как се стига точно до тези моменти и по-точно как Мартин успява да се добере до там. Нека има за какво да гледате все пак Wink

# 869
Ама той е бил много слаб на финала ли?

Общи условия

Активация на акаунт