Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 631
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 840
  • София
И аз залагам, че лъвчето ще ги отвее на полуфинала, но на финала... уви.
На мен пък ми е интересно каква ще е разликата между първия и втория утре Wink

# 841
  • София
За утрешния полуфинал:

Ето ги предимствата, които си купиха

# 842
Че те са еднакви.  Нали имаше малки и по-големи Trollface

# 843
  • София
Че те са еднакви.  Нали имаше малки и по-големи Trollface
Само това се вижда от промото. Другото може да е колко наточена ще бъде брадвата на всеки JoyJoyJoy

# 844
  • Bayern
Добре де.... утре какви компоненти ще има, че така да се изложат Мастагарков и Дунев? Не вярвам, че и от продукцията са искали да стигнат до финал двама мъже и половина! 😂

Това беше добро JoyJoyJoy Право в целта Joy

# 845
  • София
Днес аматьорите не са ли пуснали някое готино промо? С връчването на чека например?

# 846
  • София
Днес аматьорите не са ли пуснали някое готино промо? С връчването на чека например?
Аз пък очаквам направо кадри от 6-ти сезон да покажат JoyJoyJoy

# 847
Като питаха финалистите "Готови ли сте за битка?", в отговорът "Дааа" кои гласове се чуваха?

# 848
Като питаха финалистите "Готови ли сте за битка?", в отговорът "Дааа" кои гласове се чуваха?
на мен Рълев и всякаш нещо на Благо май въпреки, че знаем, че не е на финал.

# 849
Има ли спойлер за предстоящия дуел на Фермата

# 850
Ковид, подсказват ли се на Мартин анаграмите-днес и с Оряшкова? Или пък наистина има такъв остър ум?
Като видях колко му е остър ума  при решаването на линейно уравнение за 5- 7 клас, представям си що сентенции е изчел. Разбира се, че му подсказват. Иначе как ще го добутат този кекьо до полуфинал?!
С Оряшкова изведнъж прекалено бързо му просветна. Снощи с Денислава, явно са го поскастрили да не бърза толкова. Почнал от най-дългата дума и ... пак му просветна.
И това напъване, бил за болница, но не! Той ще си довърши играта. Само дето на моменти бъркаше коя ръка го боли, а накрая, при анаграмата,  съвсем забрави, че го боли. Но като се прибра, добре овързан - за достоверност.

ПС Късала съм мускулни влакна точно на същото място, та зная как боли и дали можеш да въобще да я ползваш тази ръка, даже за да редиш кубченца. А и като знаем как обича да послъгва, съвсем му вярваме, че е скъсал връзки.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 15:34 от Diorela

# 851
И двете анаграми бяха елементарни. Отгатнах ги преди участниците дори. Та не виждам драма с тази част.

# 852
Лесни, за който ги е чувал, т.е. чете. Той не изглежда особено четящ.

Не изключвам варианта - Ще ти платя, ако загубиш от мен. Потвърждава се от факта, че Денислава изглеждаше прекалено щастлива преди битката, това Лисан и Лисана... А и след битката не изглеждаше разочарована от загубата, дори го подкрепяше да се държи, т.е. да я стигне и бие.  Продукцията вероятно си е затворила очите. Дори може да е провокирала такъв вариант - Ако се договориш с другите да губят от теб, ние нямаме нищо против.

# 853
Лесни, за който ги е чувал, т.е. чете.

Не изключвам варианта - Ще ти платя, ако загубиш от мен. Потвърждава се от факта, че Денислава изглеждаше прекалено щастлива преди битката, това Лисан и Лисана... А и след битката не изглеждаше разочарована от загубата, дори го подкрепяше да се държи, т.е. да я стигне и бие.  Продукцията вероятно си е затворила очите. Дори може да е провокирала такъв вариант - Ако се договориш с другите да губят от теб, ние нямаме нищо против.

Не харесвам нито Денислава, нито Мартин. Само че конкретно тази анаграма си беше чиста логика. Имаш три пъти Д сред всички думи , колко време ще ти трябва да сложиш огърлиците и да видиш къде се получава дума? Но и аз не мога да си обясня как Денислава се забави чак толкова ...

# 854
  • София
Дали си четящ няма нищо общо с математиката. Аз съм добра в точните науки, но около мен има много хора, които са завършили право (като Мартин), политология и от този род и имат бяло петно относно математиката. Четящи, знаещи, особено добри със сентенциите от миналото.

В играта с Денислава нямаше нужда да си чувал сентенцията, не е идеята да я отгатваш, затова са ти дадени буквите, трябва само да се свържат. Елементарно беше. Дени просто се замота и не се сети как се решава. Тя си мислела, че е достойнство и чест, а то такива букви нямаше в кръга.

Общи условия

Активация на акаунт