Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 702
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 825
Нова ТВ направо си ни пуснаха промото за петък с ден предварително, а вие още не вярвате, че Мартин е на финал?

Също виждам, че още се пита за бомбата - ако не сте разбрали, това беше жалък опит на продукцията в лицето на Arapya да ни пусне по пързалката, че не Рълев, а Мартин е победител. Но го подгря твърде много и ни подцени, с което сам се издъни. Няма да се изненадам този ник никога повече да не се появи във форума, а догодина да се регистрира някой Michurin и да ни пуска трохички, докато накрая не ни замаже очите с това, което е удобно на продукцията, за да върне интереса към отдавна развенчания финал. Simple Smile

Не се бой за мен!!!!
Тук съм!!!
Това имам като информация която съм взел!!!!
А утре ще видим кой крив кой прав!!!!!!!!!!!

# 826
Защо не ни дадоха съвета до край просто?

# 827
  • Stockholm
Ковид, не се издавай много, само кажи подкаста, ние ще се справим натам😉
Е, те се броят на пръстите на ръката подкастите Yum

# 828
Arapya, аз ти благодаря за информацията, която ни даваше през сезона. 🌹Каквото написа излезе вярно. Благодаря също и на Ковид! 🌹Моля, не изоставяйте клюкарските ни души и другия сезон. 😃

# 829
Победителят на ИВ е разкрит Grinning

Чакам спойлери за кой е Ковид Joy

# 830
  • София
Ковид, подсказват ли се на Мартин анаграмите-днес и с Оряшкова? Или пък наистина има такъв остър ум?

Ще ви кажа на подкаст скоро Wink
КОВИД,дали може да се споразумеем за кодов израз Simple Smile
Друг вариант е,наистина някак да вместиш темата "подсказват ли се анаграмите на този или онзи."
Аз гледам 3 подкаста,свързани конкретно с ИВ.
Благодаря ти и аз от името на хората,на които не им пречи да разберат още в началото кой е убиецът!

# 831
Победителят на ИВ е разкрит Grinning

Чакам спойлери за кой е Ковид Joy

Хахаха. Е как кой - Ковид е Димо, Арапя е Ралица:)))))

# 832
Е, как ще каже Ковид в подкаст дали са му подсказали на Мартин анаграмите, без да се разбере кой е той самият? Големи гатанки станаха!
И най-голямата гатанка: Как ламята без гл... ръка, ще стигне до финала?

# 833
  • Stockholm
Вярно ли е предчувствието ми, че предимството на Момчи ще е подигравателно нищожно?

# 834
И аз точно това искам да знам, а смятам, че е свързано с “помощ от продукцията”, подсказване например!
Е, как ще каже Ковид в подкаст дали са му подсказали на Мартин анаграмите, без да се разбере кой е той самият? Големи гатанки станаха!
И най-голямата гатанка: Как ламята без гл... ръка, ще стигне до финала?

# 835
  • София
Мен един друг въпрос ме вълнува сега: В кой сезон на ИВ е най-голямата разлика постигана между различни играчи на финала?

# 836
  • София
В смисъл?

# 837
  • София
В смисъл: в кой сезон играч е изоставал най-много на терена от победителя?

# 838
  • София
И аз така го разбрах въпроса.
Според мен Милен-Боби,сезон 2.
Боби зацикли на понтона и Милен практически игра сам срещу себе си.

# 839
  • софия
Вярно ли е предчувствието ми, че предимството на Момчи ще е подигравателно нищожно?
Според мен, не.
И без друго е само за полуфинала.
Момчил Heart ще бъде пръв на петицата и втори на тройката. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ееее, разберем ли кой е Ковид Hug, край на готините спойлери .....Grinning
Ковид, дръж се, брат, без кодови думи и не намигай в ефир Joy
Но ако се пуснеш анонимен глас зад кадър, ще е супер. Hands V
"Най - необвързан" ми се струва Ауткастче- то. Там анонимността ми се струва гарантирана Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Общи условия

Активация на акаунт