Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 695
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 810
  • Sofia
Бонбата е, че Денислава е добра само на пъзели и анаграми, които познава. Неделчо може да й покаже, но няма как да й налее акъл. Денке, Денке, корделка си остана и това е!

# 811
  • Брюксел / София
Аз се чудя как Мартин ще е трети с тази ръка… Накрая голяма излагация и очевадно бутан от продукцията Мартин! Жалко!

# 812
  • Stockholm
Бомбата е че е победил всичките си врагове.

И то как ги е победил? Joy
Само не казвайте "С РАЗЛИКА", щото  това е патент на друг.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 21:35 от silsto

# 813
Ковид в този над/под каст в който ще участва ние няма да знаем, че е той. Сигурна съм.

Сигурно по отговорите ще го познаете Wink
В тази връзка, моля, мили съфорумци, ако някой разбере кой е подкастът, да ми пише ЛС, защото нямам възможност да ги гледам, но този няма да го пропусна Grinning

# 814
Добре де.... утре какви компоненти ще има, че така да се изложат Мастагарков и Дунев? Не вярвам, че и от продукцията са искали да стигнат до финал двама мъже и половина! 😂

# 815
Как, по морковите, Мартин ще се класира за финал?

# 816
  • Варна
Как, по морковите, Мартин ще се класира за финал?
С помощ.

# 817
  • Stockholm
Ковид, подсказват ли се на Мартин анаграмите-днес и с Оряшкова? Или пък наистина има такъв остър ум?

Ще ви кажа на подкаст скоро Wink

Започвам да подозирам кой се крие зад този псевдоним Joy

# 818
  • Варна
Ковид, подсказват ли се на Мартин анаграмите-днес и с Оряшкова? Или пък наистина има такъв остър ум?

Ще ви кажа на подкаст скоро Wink

Започвам да подозирам кой се крие зад този псевдоним Joy

Кой, кой?

# 819
silsto няма шанс Wink

# 820
  • София
Ковид, не се издавай много, само кажи подкаста, ние ще се справим натам😉

# 821
  • Sofia
Кой, кой, но моля само на лични! Нека не прекаляваме, и други сезони ще има, и пак ще ни трябват подсказки. 😊

# 822
Нова ТВ направо си ни пуснаха промото за петък с ден предварително, а вие още не вярвате, че Мартин е на финал?

Също виждам, че още се пита за бомбата - ако не сте разбрали, това беше жалък опит на продукцията в лицето на Arapya да ни пусне по пързалката, че не Рълев, а Мартин е победител. Но го подгря твърде много и ни подцени, с което сам се издъни. Няма да се изненадам този ник никога повече да не се появи във форума, а догодина да се регистрира някой Michurin и да ни пуска трохички, докато накрая не ни замаже очите с това, което е удобно на продукцията, за да върне интереса към отдавна развенчания финал. Simple Smile

# 823
Аз ако го разпознаят случайно, ще му пиша на лично да го питам той ли. Информатор трябва да остане в пълна тайна. Уникален и интелигентен е.

# 824
За какво ви е подкаст, явно не ги знае сам анаграмите Wink

Общи условия

Активация на акаунт