Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 613
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 870
Любимият ми момент от цялото реалити, спойлерите за него са безмислени. Надявам се повечето осъзнават, че това е една игра и хората в нея са реални, не са измислени "герои", правят грешки, а и няма как да не правят, когато са поставени в такива условия. Лесно е да се съди зад телевизора, друго е като си в играта Wink

п.с. за да поясня, момента е среащата на финалистите с близките

# 871
Много силна среща. Поне това, което виждам всички не таят някаква злоба един към друг, освен Виолета която днес при Гала не спря да си сипе злобата, което не е нормално. Излезе, че Мартин и другите нерваци са си били такива в предаването, а тя не спира да сипе злоба, където и да е. Даже Денислава е много по-добре от нея.

# 872
Ковид, битка между Мартин и Виолета преигравана ли е?
Жълтата люлка е демонтирана:
На полу финала отново е там и на финала е в морето

# 873
  • Sofia
Ееееее, егати излагацията, поредното бутане на Мартинчо... Сакън да не се предобри най-дундурканият през целия сезон! Излагате се Тъпарев, много се излагате! Ако нямате парички и толкова сте го закъсали, кажете си, не е срамно, ще ви съберем някой друг лев, за да не се налага да ви спонсорира някой, като Мартинчо. Голямо бутане, голямо чудо и голямо подсказване на най-големия турист в сезона! "Голямото" предимство на Момчил пасти да яде на фона на Мартиновото! Времето за нищо го нямате! Разлика между голям, среден и малък, правите ли?

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 09:41 от Crystal_Noir

# 874
Ееееее, егати излагацията, поредното бутане на Мартинчо... Сакън да не се предобри най-дундурканият през целия сезон! Излагате се Тъпарев, много се излагате! Ако нямате парички и толкова сте го закъсали, кажете си, не е срамно, ще ви съберем някой друг лев, за да не се налага да ви спонсорира Мартинчо. Голямо бутане, голямо чудо и голямо подсказване на най-големия турист в сезона! "Голямото" предимство на Момчил пасти да яде на фона на Мартиновото! Времето за нищо го нямате! Разлика между голям, среден и малък, правите ли?

Аз изпуснах, какви предимства им дадоха?

# 875
Ковид, битка между Мартин и Виолета преигравана ли е?
Жълтата люлка е демонтирана:
На полу финала отново е там и на финала е в морето
Браво за наблюдателността. Люлката я има на полуфинала, т.е. е преместена за финалната битка, следователно този двубой е заснет след финала, обаче ни помен от контузена ръка ...

# 876
И все пак Дунев е 4-ти, Мастагарков е 5-и.

# 877
Те редиха ли пъзела докрай? Ако не са не може да се каже кой би изпреварил.

# 878
Те редиха ли пъзела докрай? Ако не са не може да се каже кой би изпреварил.
Засича се там, където играта спира. Дунев водеше пред Мастагарков.

# 879
Браво на Марто! Достойна постъпка. Извини се на Дунев и Благо. Хора които той много грубо обиди и показа, че има чест и достойнство. За разлика от Виолета която излезе от предаването и дори извън него сипе злоба по хората. После да говори кой е злобен и кой не. Разликата е от земята до небето.

# 880
Остана само да видим как ще прецакат Момчил.

# 881
Искаше ми се Мастагарков на финал - битката изглежда епична и щеше да е атрактивен претендент. На Мартин играта в този сезон не ми хареса, но не може да му се отрече, че наистина надигра много от участниците, така че от тази гледна точка съм склона да съм ок с това той да е на финал, но предполагам ще стои неадекватно на финала, особено с контузията.

И само защото затова се регистрирах, а са ми замели коментара:
Скрит текст:
Искам да благодаря на Ковид и Arapya най-вече за спойлерите, но и за атрактивния начин, по който ни бяха поднесени те. Благодаря ви много Yellow HeartHeartBlue HeartPurple Heart

И тъй като за първи път чета Бг Мама - благодаря и на вас за връзките и развръзките, които завързахте! Беше ми много забавно да ви чета - много сте готини, а и се оказахте чудни сценаристи JoyKissing Heart

# 882
Представиха ги по реда на класирането … ама верно тая продукция прави все едно и също всяка година … човек и нищо да не е гледал , в това финално представяне става ясно кой е победител !!

# 883
Виждам яко силова битка без пъзели и елемент на който продукцията да влияе! Затова честито на Рълев, спечелил си е честно финала! Момчил може би получава контузия, но това е положението...

# 884
Виждам яко силова битка без пъзели и елемент на който продукцията да влияе! Затова честито на Рълев, спечелил си е честно финала! Момчил може би получава контузия, но това е положението...
Накрая има пъзел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт