Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 770
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 170
Биг Брадър не е с популярни хора.

# 1 171
Според мен след Биг Брадър може да има и Вип Брадър сезон - от 2012 нататък правеха Вип и All Stars един след друг, а 2015 имаше Биг, Вип и All Stars.

# 1 172
Ковид ме хвърли в размисъл. Сещам св за друга двойка от Игри на Волята, поне само мацката беше вътре - Михаела и гаджето и Краси. Падат си екстремисти, спортисти са. Та може и те да са.
Може да се добавят семейство Джаферович. Те не пропускат реалити Grinning

# 1 173
Скрит текст:
Ковид ме хвърли в размисъл. Сещам св за друга двойка от Игри на Волята, поне само мацката беше вътре - Михаела и гаджето и Краси. Падат си екстремисти, спортисти са. Та може и те да са.
Съмнявам се Жени да се пробва пак след фиаското с ИВ...
Мудеви? 🤔

# 1 174
Еми има, и Ерген 3 имал рожден ден днес, почерпиха го ключ на темата. Много ми е тъжно, защото въртяхме едно и също толкова месеца в очакване...то ако о тема няма, а и с толкова конкуренция, няма да има голям успех...най-хубавото на шоуто са коментарите в темата, без темане е същото Sob
В промото дават русо момиче, което казва, че заради Алек е повярвала в любовта от пръв поглед. Дават и още една с кестенява коса, но аз не ги различавам сред тези, които обсъждахме в темата. Къде са мамите - детективки? Много съм объркана, липсва ми темата, липсват ми дори фенките от противниковия лагер.
Тази, която дават най-много, е Маги Томова, която според инфото ни също е на финал.
С кестенявата коса трябва да е Валерия Дакова, има татуси.
Мярка се и Нани на един пикник.

Доста мързеливо промо.

# 1 175
Е то ако ги сравняваме с Инстаграм визиите им, трудно ще ги познаем Joy

# 1 176
Скрит текст:
Мудеви? 🤔
А остава Мудеви и там да се наместят Rage

# 1 177
Да, вярно, че е Маги Томова, сега погледнах Инстаграма и. Не че много си прилича, но поне личи, че е тя на промото. Коя от другите е Нани?

# 1 178
Скрит текст:
Мудеви? 🤔
А остава Мудеви и там да се наместят Rage

Двойката е И&И от Survivor.

# 1 179
Хаха Ивана и Ивайло ли

# 1 180
Право в целта. Simple Smile

# 1 181
  • Варна
УжасТ.

# 1 182
Този малкият още ли е с лелята  Head Band  ,аз мислех че одавна се е разкарал от нея.

# 1 183
  • София
Бях ги забравила тези екземпляри. Супер противни и самовлюбени.

# 1 184
Ако двойките са вече в предаването , Михаела от ИВ и Краси не са там. Тя си води груповите занимания

Общи условия

Активация на акаунт