Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 717
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Явно третата главна ще е тази с къдравата коса - Валерия Дакова. Засичала съм я в разни новини, все с полуголи снимки и че се снимала в клиповете на Папи Ханс. От промото ми се видя неприятна, но не съм сигурна.

А коя е чернокосата, която все реве и я обиждат? Не се ориентирах и кои ще са "лошите" този сезон.

# 1 276
Нямаше ли по-рано коментар, че последните 3 са все руси? Сега с тази Валерия на 3то място се обърках.

# 1 277
интересно ще е да покажат кадри от спалното помещение на момите,а и нещо за храната,но не тази за снимките ,а онази  всекидневната

# 1 278
  • София
Чувствам, че има какво да ни кажете по този въпрос. То е ясно, че няма да ни излъчат нищо такова. Simple Smile

# 1 279
  • София
Нямаше ли по-рано коментар, че последните 3 са все руси? Сега с тази Валерия на 3то място се обърках.
Валерия може да не е трета, но явно се целува доста с нея. Може да е нещо тип Айлин, да я разкара преди края.

# 1 280
Явно третата главна ще е тази с къдравата коса - Валерия Дакова. Засичала съм я в разни новини, все с полуголи снимки и че се снимала в клиповете на Папи Ханс. От промото ми се видя неприятна, но не съм сигурна.

А коя е чернокосата, която все реве и я обиждат? Не се ориентирах и кои ще са "лошите" този сезон.
Предполагам говориш за Виктория Асенова

# 1 281
  • Melmak
интересно ще е да покажат кадри от спалното помещение на момите,а и нещо за храната,но не тази за снимките ,а онази  всекидневната

Нали Блага от първия сезон казваше, че кетъринга е бил доста зле и са яли едно и също през цялото време на сезона. Единствено на срещите с Виктор е имало по-читава храна.

# 1 282
Някой беше писал за Валерия че стига доста напред, 4 или 5 място.

# 1 283
Те затова ли толкова се радват на срещите с ергена, да хапнат нещо Joy

# 1 284
Пак ли Валерия...

# 1 285
Валерия е едно много хубаво име. Любимото ми всъщност. 😊

# 1 286
Какво те бяха "обвинили" съфорумци - че си майката на предната Валерия ли? Joy
Има резон в това твърдение... май JoyJoyJoy

# 1 287
Трудно би било да съм ѝ майка. Трябва да съм я родила на 5 години. 😁😁😁

# 1 288
Абе, нали днешното поколение отрано се развивало, та и ти така... JoyStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 1 289
Може да си й втората майка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт