Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 681
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 365
Още се чудя дали да си причиня "Ергенът", но след изтеклите финалистки, продължавам да се колебая ... дали да си изгубя времето.😉

# 1 366
  • Stockholm
Парфюмерийката докъде стига?

# 1 367
Парфюмерийката докъде стига?
Със сигурност не отпада първа, защото я има в кадри от следващ епизод (с нещо като бански са седнали три момичета).
Но не ми направи впечатление по други кадри, така че едва ли много напред.

Инстаграмът ѝ е нов, така че нямаме проследимост.

# 1 368
Утре май на среща е Екатерина.
Опитват се с промото да заблудят, че е Маги, но тя се видя в отборната битка. Също се видя, че в хеликоптера е момиче с тъмна коса.
Накрая, когато дават откъс от церемонията, се виждат всички момичета без Екатерина (най-вероятно защото държи роза, която е получила още на срещата).

# 1 369
  • България
Утре май на среща е Екатерина.
Опитват се с промото да заблудят, че е Маги, но тя се видя в отборната битка. Също се видя, че в хеликоптера е момиче с тъмна коса.
Накрая, когато дават откъс от церемонията, се виждат всички момичета без Екатерина (най-вероятно защото държи роза, която е получила още на срещата).

Маги и Нани ми се виждат супер високи - 1,80 ли са колкото госпожица Нос?

# 1 370

Забележете мъжката ръка и на двете снимки и после се загледайте в ръцете на ергенчето...

# 1 371
Да Алекс си иска кака. 🤣🤣 Адски отегчен беше от всичкото останало. А у като гледам каста Нани и Маги са като случайно озовали се там. Нормално да стигнат финал.

# 1 372
не знам защо ми трият коментарите ....явно защото предсказанията ми са точни .Едната новост в този сезон ще  е среща на ергенът с родителите на финалистките.Това е добра идея ще се хареса на зрителите
Те и предния сезон се срещаха.

не знаех ,не го гледам това предаване ,супер манипулативно  към участнички и към зрители ,напомня ми един фантастичен филм ..."Бягащия мъж" мисля се казваше  ,в който умело манипулираха събитията за да задържат зрителския интерес към предаването.Може би с този кастинг и участнички - от странни по странни птици ,продуцентите са разбрали ,че това е максимума от този лимон ,изстискан е ,и с ремито в края подготвят нещо от рода на  - to be continued......
Тема за размисъл - коя що годе успяла кариерно  жена е готова да напусне работа за 4 месеца за да участва в това "шоу"без никакво заплащане .....кой работодател ще погледне на това с добро око и ще и пази мястото.Дано ергенът е доволен от париците ,че представянето му като милионер е повече от ...но за това друг път

# 1 373
  • София
Какви 4 месеца, 40-45 дни снимат, някои си тръгват и след седмица.

# 1 374
Наум Шопов беше публикувал на 8-ми септември, че снимките започват. После на 10-ти ноември, че са свършили и се прибират. Значи 2 месеца.

# 1 375
  • София
Не мога да изчета всичко написано, но имам инфо от човек в btv относно финала на Ергенът. Когато остават двете финалистки (не пожелах да разбера кои са), майка му на Алек, която не ги одобрява, му се накарва и той затваря кутията с пръстена. The end.

# 1 376
Не мога да изчета всичко написано, но имам инфо от човек в btv относно финала на Ергенът. Когато остават двете финалистки (не пожелах да разбера кои са), майка му на Алек, която не ги одобрява, му се накарва и той затваря кутията с пръстена. The end.
Затова сигурно не се е явил на финала, а е написал бележка до Наум; че мама го е задърпала за ушите да си тръгва. Smile

# 1 377
Това, че не се е появил накрая, не го вярвам все още. От продуцентска гледна точка е много незадоволителен край. Освен ако той не избяга и не могат да го намерят из острова, ще го накарат да застане там и да скъса с тях лично.

Освен това "затваря кутията с пръстена" може да се тълкува като не предлага брак, но избира финалистка.  После ако майка му е против, нищо чудно да са се разделили набързо. Май мама Светла ще има сериозна конкуренция 😅

# 1 378
Доста добър край е всъщност, предизвиква дискусии и е различно. Във всички държави има такива финали - без избраничка. И със сигурност е различно от предишните сезони - поне този път ще е истинско 🤭

# 1 379
  • София
Освен това "затваря кутията с пръстена" може да се тълкува като не предлага брак, но избира финалистка.  После ако майка му е против, нищо чудно да са се разделили набързо. Май мама Светла ще има сериозна конкуренция 😅
Човекът ми каза - няма победителка. Също каза, че Алек отива на финала, а не пише писмо.
Всичко това пиша с уговорката, че не смятам, че ме е излъгал, но винаги имам едно наум.

Общи условия

Активация на акаунт