Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 38 065
  • 702
  •   1
Отговори
# 225
Сега и аз видях анонса за Цитиридис за петък: Иванка Курвоазие, нейните братя и златната ябълка

# 226
При наличието на 90к последователи да имаш между 2к и 5к лайка е просто невъзмножно, ако това са реални хора. Излага се Атанаска, но нека си живее в измисления свят, щом ѝ харесва.
Единствено снимките с Даниел (когато е тагнат) и тези с децата събират повече.. до 15к, мисля, че това е доста показателно.
Исках да сравня с лайковете на Бояна Генова, но тя пък е ограничила само тя да вижда броя им.. защо ли..Close

Наска да я питат не колко струват най-скъпите ѝ обувки, а колко пари е дала за последователи, че да се докаже и да си избие комплексите. 90 + хил. човека, стига бе! И ги е заключила даже, да не може да се виждат от другите - споко, Наси, знаем че няма как да си толкова харесвана и без да го разнищваме допълнително 😋

# 227
Ах в тая Абдовица и мишоци има.. ще им изядат турските реплики Grinning

# 228
Тази сватба дори не е в начална степен на органзация. А Атанаска каза в предходен епизод, че я организират. Нищо нямат още като идея, какво остава за организация.

# 229
  • София
Полски мишлета, застудява, крайна къща са - нормално. Да си вземат котка и да спят спокойно.

# 230
Ако тия двамата стигнат до единомислие за общата им сватба, евала!
   Данко с размах действа- самолет, два оркестъра вътре, певици , жив живот. А едва ли не се моли да му наемат помещенията вече.
   Семейството на Антон са симпатяги, а Андрея е типичната тийнка на 15. Ще се прибирала по светло, от любимия си бар. Тъй като гледам нито майка й , нито баща й й се вързаха. Има наченки на добро чувство за хумор, а самата тя каза,че оценява това на Атанас. А дано!
   Това с мишките и друг път са споделяли.И е съвсем нормално, крайна къща, до полето.От време на време се появяват. Имайте предвид, че се катерят и по стените, та никой не е застрахован.
    Това че водят бабата и дядото е супер. Аз като баба не бих отказала , без да е нужно децата да ми плащат. Ще отида, хем ще прекарам време с внучето,с дъщерята и зетят, хем те ще си починат .  / докато дъщеря ми жиееше на втория етаж на нашата къща, съм вземала внучката да спи при нас. Ми и моето дете да поспи , без да се буди да види завито ли е бебето, ако се размрънка, що мрънка./
   Но всеки преценява през своята призма и преживявания.

# 231
Марулета, колко мило сте го написала! ♥ Мисля, че всички баби са на това мнение!

# 232
  • София
Не, не са. Grinning

# 233
Прешъс, едва ли е валидно за всички баби. Сравнявайки със себе си, не мисля, че в конкретния случай постъпват зле. Едно не може да им се отрече на Наска и Даниел - обичат си децата. Според мен това си личи . Може пък да  обичат да са покрай тях, когато може.
   На мен разположението на къщата им ми е супер - на един етаж, три спални, едно голямо помещение за всекидневна и хол.Колко повече им трябва? И заграден двор, децата играят на въздух и на воля. И вдигнатата беседка ми харесва. Бих си направила, но ще гледам в двора на съседите, та няма нужда.  Не са съвсем отрицателни герои Дани и Наска. Ама Даниел много поза ,много нещо. И с тоя оркестър...за кво са ги завряли във входа ?!

# 234
Абсолютно окей е баби/ дядовци и т.н. да помагат в грижите, особено като на нея ѝ е първо дете и сигурно не е много в час кога какво да очаква. Но да вземеш майка си да се пренесе при теб и да ти гледа детето, а ти да ходиш по почивки и по дискотеки/ клубове, това е друга работа. Тази жена не само детето гледа, доколкото помня еп. с прословутия вибратор - значи им подрежда и чисти на самите тях (Наска и Даниел), даже да не кажа, че май бяха споменали златното кошче, че тя го изхвърля и кой знае колко още.
Излиза, че Атанаска се е “оправила в живота” и е отишла в София по една или друга причина, но майка ѝ трябва да се откъсне от живота си и дома си, за да отиде да помага с детето, че да може Атанаска да не се лишава от развитие и от пътувания, излизания и т.н.
Така де, само те си знаят какво правят и какво са се разбрали, но мен лично ме дразни, че те не ги вземат бабата и дядото ей така да си починат хората или да ги пратят само тях някъде на почивка, а, забележете, водят ги само при положение, че детето е на почивка с тях. Това ми прави впечатление, нищо лошо няма, но не ѝ отива на Атанаска самочувствието и претенциите.

# 235
Те и да ги водят на почивка бабата няма да ги снимат за Инстаграм . Тя жената може да се чувства добре с тях и детето да живее .

# 236
Баба Сийка си е взета точно за домашна прислужница и детегледачка на Дани, за мен няма две мнения по върпоса.

# 237
Бабата сякаш против волята е и там .😀

# 238
Вижте какво, изказвам си мнението просто аз. Може да се чувства добре жената, но със сигурност си е имала свой собствен живот и среда, все пак не може да си тръгнала да правиш семейство и да очакваш майката ти да идва от еди си колко км, че ти искаш да си се развиваш. Може би трябва като се надува Атанаска колко е успяла, да отчете и тези фактори, които я улесняват да се съсредоточава върху нещата си и да не се лишава от нищо.
Аз не смятам, че ако нямаше кой да гледа Даниел (без значение как се чувства бабата) Атанаска щеше да има време и енергия да инфлуенсва и да си прави сторитата, кампаниите, снимките от почивките. Надали е много лесно да идеш някъде надалеч с малко дете и да си правиш 2 мин клипче на хотелската стая докато то реве - него не може да го затвориш в банята като баща му да седи мирно и кротко, че ти трябва да покажеш на хората каква приказка живееш. Или да ходиш по сафарита, острови, да летиш с балони и т.н. 🙂

# 239
Е не е против волята ама или гледа детето те да ходят на почивка или отиват на почивка с детето ама и с бабата ..

Общи условия

Активация на акаунт