Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 38 067
  • 702
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бабата за мен е в 40-те...

# 241
Празнува 50г, когато Атанаска беше на концерт на Бионсе в Лондон.

# 242
Не е въпроса дали майката на Наска ще дойде да й помогне или да я отмени, за да се наспи или ще иде някъде уикенда с тях. Даниел и Атанасия никъде не ходят сами с децата, особено Емили е взимана Даниел да направи няколко филмчета и това е. Децата нон стопнса пред телевизора, а майката на Наска им е точно като домашна помощница, за мен това е нисък родителски капаците или просто мързел, а че си обичат децата това е ясно, но това не те прави непременно заинтересован родител

# 243
Бабата за мен е в 40-те...

Баба Сийка стана на 50 това лято. На рождения и ден Атанаска беше на концерт на Бионсе в Лондон. Рождения ден го празнуваха в механата.

# 244
Баба Сийка беше снимана в метрото до рекламен афиш на "Златната ябълка".
Беше много унизително това с лозунга, че седи до семейството си в метрото.
Все пак е имала възможност да си свърши някаква работа, нейна си, за нея си, което е добре. Малкият сигурно е бил на градина...

Жената изглеждаше изморена и няма как да е друго яче. Тя дори не се занимава само с Даниел. Тя гледа и Емели, когато идва.

Чистенето и готвенето не ги коментираме. Ако се появи и трето, жената мисля, че ще си отиде в Смолян!
Ще заяви на Атанаска да се оправя, защото има свой живот и така.

А защо не наемат бавачка, аз ги разбирам. Много е трудно да се довериш на някого, особено в днешните времена...
Хиляди истории за измамници бавачки всеки ден и какво ли още не..

# 245
Каква бавачка ще идва в последната къща на края на града и работи толкова часове, колкото баба Сийка? С интензитета на пътуванията на Даниел и Наска ще трябва всеки месец поне една седмица денонощно да се грижи за детето + да чисти+да готви.

Това си е работа за минимум 2ма човека. Даниел няма да даде никога 2 заплати от поне 2500лв. Ако можеше да ги даде, нямаше половината му гардероб да е извън къщата в шкафове; мазилката олюпена и да е от до в реплики. Надали щеше и да си внася обзавеждането и декорацията от Турция, че е по-евтино или да предлага сватбена рокля за 150долара на жена си от турския пазар.

# 246
Ей, ама знаете и дали баба Сийка е уморена. 😂 Убивате ме! А някой да не би да я познава, че е наясно със задълженията й, дали чисти, готви. Темата съвсем в съчинения по картинка се превърна. 😅

# 247
А Даниел и двете нещa може да ги плати, но е с народописхологията, че не иска никой да му влиза и да му бърка гащите, да му ползва тоалетната, дори няма да знае как се гледат децата, когато е далеч и т.н. Даже, че оградата му е олюпена, говори, че не му е приоритет сега, не, че не може да си го позволи. Не е драма това. Дано са викнали фирма да им оправи мишките, защото ако не са - Наска предполагам е още в истерия.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 13:25 от vanya.pavlova

# 248
Майка ѝ подреждала банските и ѝ преместила вибратора, коша тя го изхвърляла, всичко това те си го казват като част от живия живот. Нито знам дали ѝ е добре, нито уморена ли е.
Целта ми не е да започвам с вас спор, защото очевидно и вие не знаете. Искам просто, ако Наска чете тук, да я сваля малко на земята. Фактите са си факти иначе, всеки да си прави изводите

# 249
На баба Сийка може да ѝ е кеф да е там, не бихме могли да категоризираме, че се е откъснала от живота си. Нашите "баби", работещи, също нямат търпение да са около децата си и внуците, въпреки ангажиментите, имам чувството, че биха дошли на секундата. Късметлии са Дани и Наска с такива баби, не може да се отрече. На Наска може също да ѝ е кеф майка ѝ да е около нея, на мен също би ми било, приятелка ми е, не я чувствам като натрапница. Може да има много негативи около тях, но конкретно бабите не ги отчитам като такъв, живеят си, помага им се, гледат си децата заедно. Много вероятно е и да ѝ плащат, така че предполагам всички са доволни. Големи филми се съчиняват по темата, но всеки изхожда от собствен опит предполагам.

# 250
  • София
Това с Андреа си беше сценка, чудили са се какво да снимат за семейството им. Досега никога не са я пускали цяла нощ, сега в предаването ще я пуснат.

Направи ми впечатление, че това е жилището им след ремонт, определено не загатва висок стандарт. Би трябвало да печели колкото Даниел от бизнеса, а те имат допълнително и от инфлуенсърството.

# 251
Съмнявам се да я свалят на земята коментари във форум.
Иначе моята цел също не е да започвам спор. Просто тук коментарите са все едно живеете с тях и сте видели нещата с очите си. Не конкретно вие, ами доста от пишещите в темата.

# 252
Аз отдавна казах, че тук яко се фантазира. И то от конкретни хора.
Баба Сийка била изморена, Даниел не искал никой да му влиза в къщата, да му ползвал тоалетната, оградата можел да си я оправи, можел и детегледачка да си вземе…. И още, и още.
Така се говори все едно живеете с Даниел и баба Сийка. Пак казвам, абсурдно е да се правят съчинения по картинка. Нека обсъждаме факти, а не вашите възприятия за живота.

# 253
  • Paris
Така е VaniaK и като цяло доста грубо е положението. Да не превръщаме темата на чат от злобни лелки. Simple Smile

# 254
Не знам дали за майка й да говорим като за жертва. Имам съседка,която след 2рото майчинство хвана мързеливия си баща да й гледа децата,а тя се върна на работа. Като го питаш кво работи,с щастлива усмивка казва,че гледа децата,дъщерята дава по една чинийка ядене плаща му сметките, и двамата доволни. Тъй че...няма как да знаем,дали самата баба не се е предложила,ако и тя като дъщеря й иска да се махне от Смолян. Пък и какво й е в семейството,тя си знае. Говоря с по-дълбок смисъл,щото си представям определени мои познати,които са направили подобно нещо,но в рамките на града. Майка ми е обратното. На нея й дай да работи 24/7 и пълни децата с подаръци. Не че няма желание,но работата й е животът,всеки човек е различен. Така че...
Нека не мислим,че тя е там насила,като жертва.

Общи условия

Активация на акаунт