Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 38 076
  • 702
  •   1
Отговори
# 255
За хвърлянето на боклука Наска си го каза,че майка й го хвърля.От сторита, които качваха се виждаше Сийка да готви.
То си й личи на Насето ,че с деца не й се занимава, затова е и искала да го махне бебе Дани.Така разказва Данко по разни семинари.

# 256
Прекалява се със заключенията - тоя бил на сила някъде, оня го мързи да си гледа децата и т.н. Приемете, че има хора с различни от вашите виждания за живота. Което не означава , че едните са правилни, а другите не са.Просто различни.
   Сийка ми е почти  набор. Ако мога,  бих си гледала внучката с най-голям кеф.

# 257
Даниел не е казвал, че на Наска не й се занимава с деца. Ами че искала да работи, да се развива и т.н. Имала е колебания дали да задържи детето, което не е чак толкова странно за 20 годишна..

# 258
Чак пък да си фантазираме. Даниел си разказва живота и го показва надълго и нашироко. На черното не може да се каже бяло.

# 259
Тя май работи нещо жената. Няма я напоследък, лятото само гледаше деца и се грижеше за къщата.

# 260
Кое е унизителното да е в метрото до плаката на Златната ябълка?
Сега пък баба Сийка искала да се махне от Смолян ..
И какво като помага на дъщеря си, като готви, хвърля боклука и чисти от време на време /защото и от фирмата ходят все пак/ ?
Щом се е съгласила, нека й помага, друг е въпроса за доводите на Наска, но в помощта няма нищо лошо.
А относно чуденето й дали да задържи детето е леко тъпо да го обсъждаме, родено е, вече на 2г.

# 261
Освен, че детето е отдавна родено, да е живо и здраво, едва ли някой ще се върже на тази история, ясно е, че детето е било начин Наска допълнително да си бетонира мястото, а че на нея й е досадно да гледа деца е повече от ясно. На повечето клипчета, особено, когато и двете деца са там, тя или е на телефона, или е кисела. И си държа на мнението, че децата се нуждаят и от родителско внимание, не само от баби. Даниел и Наска са нон стоп по купони и пътувания, това не е отговорно родителство и възпитание.

# 262
Освен, че детето е отдавна родено, да е живо и здраво, едва ли някой ще се върже на тази история, ясно е, че детето е било начин Наска допълнително да си бетонира мястото, а че на нея й е досадно да гледа деца е повече от ясно. На повечето клипчета, особено, когато и двете деца са там, тя или е на телефона, или е кисела. И си държа на мнението, че децата се нуждаят и от родителско внимание, не само от баби. Даниел и Наска са нон стоп по купони и пътувания, това не е отговорно родителство и възпитание.

Само ще ползвам коментара ти да приложа снимки в подкрепа на последното изречение предимно.
Снимат си предаването и са взели детето, за да пресъздадат сладка картинка на топ семейството, докато говорят някакви неща (забравих какви), но Дани започва да “буйства” и да шава, та веднага баба му се появява и го води някъде със себе си, за да може родителите да си снимат предаването необезпокоявано.
Ми, да спрат малко със снимките, да му обърнат внимание, да се укроти и да продължат, те го пращат някой друг да се занимава с него. 😃 Трябва малко подход, търпение … внимание

# 263
  • Paris
И кое му е лошото на това? 😀

# 264
Те екипа цял ден ще стоят там да снимат, за да чакат малък Дани да се укроти. Тук Наска и Даниел са поели ангажимент и баба Сийка правилно се включва. Не ги защитавам и не казвам, че само те си гледат децата, а баба Сийка не припарва. Нека да не я ожалваме. Може да й е приятно. На майка ми е хубаво да ходи при сестра ми и да бъде с внучето си. Не мисля, че баба Сийка е толкова често там. Даже може би заради ангажимента с предаването да са я повикали за помощ и на нас това да ни се струва много време.

# 265
То това предаване го орязаха , доснимаха.Първоначалната идея за риалити нещо не се случва.Аз риалити го разбирам по друг начин. Някъде в коментарите пишеше,че къщата била с 3 спални...къде са те,че аз такива не видях.Имат 1 спалня, 1 дрешник, 1 детска и хола с кухнята
Те екипа цял ден ще стоят там да снимат, за да чакат малък Дани да се укроти. Тук Наска и Даниел са поели ангажимент и баба Сийка правилно се включва. Не ги защитавам и не казвам, че само те си гледат децата, а баба Сийка не припарва. Нека да не я ожалваме. Може да й е приятно. На майка ми е хубаво да ходи при сестра ми и да бъде с внучето си. Не мисля, че баба Сийка е толкова често там. Даже може би заради ангажимента с предаването да са я повикали за помощ и на нас това да ни се струва много време.

# 266
Едва ли са сложили баба Сийка на дивана. Може да не са показали стаята за гости..

# 267
Те дори не се опитаха да подходят по някакъв начин към него. Все пак сигурно са бързали, нали трябва да имат време да си покажат вибраторите, гащите и т.н. Може и аз да съм в грешка, наистина е приятно да си покрай семейството си, затова не съм и казвала, че на жената ѝ е неприятно. Само да не забравяме, че тя има мъж и още една дъщеря, по-малка от Атанаска, не знам и те да са се били пренесли в Абдовица, така че дори поне малко все от нещо се е откъснала. Както и да е, те да си вадят от децата контент - дрешки или скечове, а когато е бурно - друг да се оправя, щото такива моменти може би не са за показване.
Децата поне някой ги гледа, който и да е и когато и да е, и са много благи и двете, така че аз лично спирам да ги мисля.

# 268
Баба Сийка/макар тя да изглежда чудесно/ е с тях още то миналата година. Сега захапахте Атанаска за майка и и те спряха да я снимат. Сега е качила стори с Бейлис и и казва Само да не ме изкарате И алкохоличка. 😁😁😁Това май е за нас. Ама тя си пие, щом не помни как ся направили детето.🤣🤣🤣🤣

# 269
Съгласна, винаги съм се чудила на хора, които ангажират бабите да им възпитават децата. Те тяхното са го взели. Помощ-да, но изцяло прехвърляне не прави услуга на никой. Това са няколко поколения назад, други разбирания, навици, възприятие към света.

Общи условия

Активация на акаунт