Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 634
  • 702
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сватбата на Деница и Красимир Гергов със сигурност е била на друго ниво, но и там схемите са значително по-големи от недобре почистена тоалетна в мола. Иначе внука на Ферегамо е примрял да е в компанията на Деница, която след 6 месеца в Ню Йорк забрави български.
И аз не смятам, че е голяма драма, че водят бабата и дядото по почивки. По-скоро не мисля, че децата са гледани основно от бабата.
А за ергенското парти - според мен, Атанаска няма да го пусне, за да не се забавлява с някакви платени жрици и да не ве влюби в някоя. Едва ли я притеснява, че ще е пиян или ще е на други субстанции.

# 211
Даниел ни уведоми, че при Цитирдис ще бъде с братята си! Ако не вземе Наска и се появи с Антон, Атанас, Георги ще е добър PR ход. А и за зрителя ще е приятно за гледане.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 19:21 от vanya.pavlova

# 212
Започват вече да стават досадни. Като му знам 15 минутните интервюта на Цитиридис, ще чуем за пореден път историята как майката ги е отвлякла, историята за компота и как бащата не му е дал пари за фирмата..

# 213
По-добре това, отколкото да слушаме за невероятната любов. Ако ще да донесе една бутилка уиски, да жулнат по едно за 5 минути, да кажат някой виц и да си тръгнат ще е далеч по-добре от превземки. Отиват в предаването да си рекламират YouTube предаването.
Започват вече да стават досадни. Като му знам 15 минутните интервюта на Цитиридис, ще чуем за пореден път историята как майката ги е отвлякла, историята за компота и как бащата не му е дал пари за фирмата..

# 214
Точно и аз дойдох да коментирам това стори. Когато видях рекламата на епизода - “Иванка Курвоазие и нейните братя” си казах “Ето, най-накрая ще се обърне внимание на Атанас”. Защо Даниел отново се опитва да постави прожекторите върху себе си?  Персонажът, който е изградил Атанас и съвършеният му (по мое мнение) хумор е на съвсем различно ниво от простотията на ДБ. Нека му се даде възможност  да разкаже за него. Нали уж това беше идеята на формата? Да видим и останалите братя и техните истории. Ако чуя още веднъж за “данък обществено мнение”, “живия живот” и Кралицата ще повърна.

Даниел би уведоми, че при Цитирдис ще бъде с братята си! Ако не вземе Наска и се появи с Антон, Атанас, Георги ще е добър PR ход. А и за зрителя ще е приятно за гледане.

# 215
Само Даниел и "кралицата" пораждат скандал.
Другите са нормални и нямат тази мания за величие.
А той обещава панаир. Т.е. трябва и Монако да е там за да се дърлят я за сватба, я за бебе или за ергенско парти.

# 216
Изгледах диалога на масата в Хепи между Атанаска кралицата и Даниел. Не разбрах той защо иска 3 дена да се прави на мозайка преди сватбата и защо Монако е против. Изобщо казусите им са безумни. Чудя се тези защо са заедно. Най-симпатична ми беше сервитьорката, на която не се каза и едно “благодаря”от Монакото.

# 217
"Живият живот" за мен не е толкова досадно. Най-досадната фраза на Даниел за мен е: "Аз да си кажа моето положение". Беше сладичко, готино и оригинално първите два-три пъти само.
Особено, като му знаем неговото положение всички вече.
Беше умен ход да включи от профила си Атанас в сторито, където обясняваше, че няма как да не пусне епизода и как било експеримент. Даде думата на Атанас, но и бързо му я взе.

Изобщо, Атанас е много чувствителен, арт хората са така, но ако имаше размаха на Даниел, но в хубавият смисъл на "размах", щеше да е перфектният мъж.

# 218
Продължавам да съм голям фен на Наско. Вчера изгледах интервюто и на двамата при тази интервюиращата чалга звезди, пловдивска водеща (забравих името).

Ами, докато Атанас показа някакво смирение и каза, че се срамува от някои неща, Даниел продължи с клишето за ''живия живот''. Не мога да повярвам, че толкова коренно различни хора са се пръкнали от една и съща двойка.

Дори и визуално ми е по-симпатичен, Бачорски мяза малко на селския хитрец, докато Атанас прилича на малко момченце в мъжко тяло

# 219
Даниел ми е комбинация между Хитър Петър и Бай Ганьо.

# 220
За да се разсеят моите съмнения, че има спално помещение в офиса, Атанас ни показа, къде е спал. Очаквам Даниел и при Ивка Бейбе да се появи. Който го покани, там отива. 😂😂😂

# 221
За този диван говорех и предположих, че е спал там, а не на спалня или пък в цял апартамент, намиращ се на територията на офиса. Пък и той няма проблем със спането на дивани.

# 222
Пък и той няма проблем със спането на дивани.

Особено, ако са тюркоаз.
Направо си го привличат.
Атанасия и тя се обзаведе с тюркоазен диван. Така че има много опции.

# 223
Е, сега ще си представя Атанас да спи на диванчето, което е за почивка или за гости, чакащи за среща в офиса. 😂
Не мога да разбера, репликите с мечоците в Рила, които бяха навлекли Наска и Даниел, Ралф Лорън ли имитират, че носят или нещо друго?! Принтът на тези е скандално лошо изпълнение.

А пък Наска с това "открадване" и "избягване"  за два дни, толкова нелепа. "Открадват" и "бягат" почивка хора, които нонстоп са заети, я с работа денонощно, я с деца. Мокетът в стаята до дивана - петносан! Лукс! Велик!

Боровец всички знаем къде е и на какво разстояние от София. Ох, Смолян! О, чудо!

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 11:15 от vanya.pavlova

# 224
Наска да я питат не колко струват най-скъпите ѝ обувки, а колко пари е дала за последователи, че да се докаже и да си избие комплексите. 90 + хил. човека, стига бе! И ги е заключила даже, да не може да се виждат от другите - споко, Наси, знаем че няма как да си толкова харесвана и без да го разнищваме допълнително 😋

Общи условия

Активация на акаунт