Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 38 052
  • 702
  •   2
Отговори
# 375
Аз мисля, че сериите търпят разни промени, затова последните две са по кратки и доста скучни, според мен променят цялата концепция на историите след хейта, затова и толкова промотират епизод 7. Ако и 7 е толкова скучен, значи едва ли може да очакваме повече от предаването. Мен лично ми е скука

# 376
Наистина беше доста скучен епизода. Точно като събирам в последния момент за да се зпълни време.
Александра беше много известна наша сфорумка и съпруга на още по-известен съфорумец.

# 377
На мен ми беше много интересен епизода.
И Атанас, и Георги, и Антон са ми изключително приятни хора.
Странно, че семейството на Антон не е пътувало със самолет, при все че Олга и Рози живеят в Швеция. Нали уж Антон е час от Бачорски компания, но май май сал Даниел и а средства....

# 378
Вижте в регистъра,че двамата имат различни фирми за почистване.Не работят заедно.То това го обясняваме от някорко месеца.На единият фирмата е "Бонанза чистач", а на др "Бонанзи Бачорски"
На мен ми беше много интересен епизода.
И Атанас, и Георги, и Антон са ми изключително приятни хора.
Странно, че семейството на Антон не е пътувало със самолет, при все че Олга и Рози живеят в Швеция. Нали уж Антон е час от Бачорски компания, но май май сал Даниел и а средства....

# 379
И на мен ми беше странно, че Рени не е пътувала до сега със самолет (Андреа как да е) предвид, че им доста изгодни оферти. Да, сега гледа малките деца, но преди малките Андреа е била на 10-тина години. Съвсем спокойно могат да пътуват и с нея, и без нея.
Издразни ме снимането на вечерята. Снимащия все едно беше прав, на снимките на пейката, кадъра яко се местеше. Доста непрофесионално. Все едно аз съм снимала с телефона.
Темата за ХИВ беше интересна и полезна, макар че малко изкуствено им започна разговора на тревата.

# 380
На мен семейството на Антон и Рени заедно с децата много ми харесва. Земни хора, обичат се, с чувство за хумор и без изхвърляния, без непостижими очаквания.

# 381
Изключително безинтересна серия.
Георги е като меченце, сладък е.

# 382
Коя е съфорумката и мъж?
Да не е Сопрано и жена?

# 383
На мен семейството на Антон и Рени заедно с децата много ми харесва. Земни хора, обичат се, с чувство за хумор и без изхвърляния, без непостижими очаквания.

И всъщност това е един истински богат човек. Атанас доста е преживял след диагнозата, но с такива приятели също може да е щастлив. В БГ обикновено реакцията на хората към ХИВ позитивните е като към прокажени. А всъщност от това не е застрахован никой както каза и Александра.

# 384
Коя е съфорумката и мъж?
Да не е Сопрано и жена?
да.

# 385
На мен пък ми хареса този серия. Радвам се, че не даваха онези двамата комплексари, поне в този епизод ни ги спестиха.
Антон има много хубаво семейство, напълно земни и нормални хора.  И той е скромен, и жена му също... а момичето не изглежда да е някоя кифла. На 15 г. повечето са напълно неадекватни, то не може да се общува с тях, от хилене и лигня (хормоните си казват думата).
Интересно ми стана, че летят с Раянеър. С тази авиокомпания съм летял до Будапеща няколко пъти, за по 10 евро на посока Grinning

Иначе пак музиката гърми, особено в началото на епизода едва се чуваха някои от репликите на Наско и Гошко.

# 386
Гледах първите 5 мин и всичко беше прескачане. Аз си признавам ,че гледам предаването заради Наска и Даниел. Искам зрелище,тях познавам ,заради тях следя предаването. Днес ми беше като Съдби на кръстопът. Сори, не е моето. Гледа ми се нещо цветно ,а днес беше една безкрайна права линия. Харесвам Атанас,но той е един сладък сладкиш и няма интрига при него. Сигурно си е мислел,че признанието му ще е шокиращо и главна тема...но

# 387
  • Paris
Наско е страхотен! Добре е хората да се изправят и да говорят за такива теми, за да вдъхват кураж и на други хора в тяхното състояние.
Интересно ми стана как детето е на 15 години, а в 11-ти клас?
Иначе и аз съм на мнение, че след реакциите на хората са започнали корекции по видеата.

# 388
  • София
На мен епизода ми хареса. Много ми хареса как Антон сподели за мечтите си - нормални, земни хора. Аз поне предпочитам да гледам тях, пред Насето и Даниел

# 389
на мен ми хареса епизода. Антон е много земен човек. От всички Бачорски той ми се струва най-искрен и без никаква поза.

В началото ми бе странно как Даниел разказва, че именно двамата с Антон са стартирали бизнеса и дълго време са били само двамата, а в днешно време Даниел всеки месец лети със самолет на почивки, демонстрират супер висок стандарт, а Антон и семейството му им е било мечта да летят със самолет и имат съвсем скромен живот.

Истината явно е по средата, защото Антон изглежда има ясни приоритети, показността не е един от тях, а Даниел води доста подвеждащ начин на живот - спонсорирани почивки; дрехите им ментета; официалните им дрехи се оказаха, че им ги дават за повода, после връщат. Даниел пък живее за показност, да показва фалшивия си стандарт. Добре се е ориентирал към инфлуенсърството, Наска също.

Общи условия

Активация на акаунт