Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 602
  • 702
  •   1
Отговори
# 465
Забелязвам, че топ инфлуенсърите се спукват да рекламират покрай черен петък, но Наска, Даниел и Емилия ги няма никакви...спомням си, че Наска каза, че са топ инфлуенсърската двойка, ама май само в нейните мечти..днес случайно бях в профила на Теа и тя е направо като телешоп със сторитата. А забелязах и, че кейсовете, дето Наска поръча за нейната любима приятелка с дефектния нос, май са с правописна грешка във фамилията....

# 466
Да, с грешка са. И торбичката, и кейса.

# 467
Е, добре де, защо го снима? Joy Случва се да ти объркат поръчката, но не разбирам защо го показва. Така им прави реклама??

# 468
Защото и тя толкова е гледала.

# 469
Не е лоша специалността, но не е и толкова "уау", колкото се опита да я изкара. Някъде беше споменато, че е кандидатсвала "Медицина", но не е била приета.

Това не го вярвам да е кандидатствала медицина. Там се учи 6+ години и то здраво. Атанаска си е кандидатсвала баш за козметичка което е по нейната част.

Някой спомена, че е имало такъв коментар, явно от позната на Атанаска, но малко по-късно е бил изтрит.

# 470
Оф, Атанаска направи супер тъпо появяване. По-добре да не беше.

# 471
Тези пак с оркестъра ли?

# 472
Отново.
Атанаска трябваше да е интересна. Не успя.

# 473
Най-интересното беше промото за 7ми епизод и Розалия.

# 474
Беше меко казано абсурдна.. кошче и вътре 20ст.
Хонорар не ѝ били платили.. Ехооо, глупаво момиче, ти за коя се помисли?! Иска ти се да имаш ефирно време, но очевидно няма какво умно да кажеш!

# 475
Николаос беше в шок Grinning В лицето изглеждаше зле наистина с тези зъби, уста,нос... А Даниел накрая като си тръгваше как я гледаше сиг го хвана срам...Николаос какво вика Ама ти ще оставаш ли Grinning
Отново.
Атанаска трябваше да е интересна. Не успя.

# 476
Половината интервю водещият се опитваше да зададе въпроси, а другата половина тамън гостите да отговорят и някой се появяваше - бащи, жени, оркестри. Пълен цирк. Накрая дори не успя да завърши, Даниел го прекъсна.

Най-много да отнесе някоя глоба от сем за хомофобски изказвания.

Буквално си пропиляха ефирното време с появите на всички излишни хора. А можеха да кажат нещо смислено, което да вдигне рейтинга на шоуто. За първи път виждам някой гост да пропилява безценното ефирно време.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 23:06 от FreesiaR

# 477
По-тъпо гостуване не знам дали е имало. 🙄🙄🙄 Всичко беше толкова нелепо, циганския им оркестър, Наска беше комична, Рени изобщо не знам защо се появи.. Пълна пародия!

# 478
Тийзъра за 7 еп. беше обещаващ. Другото в предаването - бълвоч.
Най- ме издразни баща им - аз ви изгледах, аз ви изучих…. Да, да, за това си зарязал жена си с 4 деца. Искаше да се изяви като някакъв стожер, патриарх, но да не бяха споделяли в 1 еп. за трудните години в живота им, щях да повярвам на думите му.

# 479
Мен повече ме вълнува защо верните им дружки от Mangi Piangi рязко спряха да качват с Атанаска и Даниел. Притесниха се народната любов да не се отрази на бизнеса им вероятно.
Историята с Пейчева също, сякаш всички, освен дружките на Наска включиха задна след еп.2.

Общи условия

Активация на акаунт